Sabah bir patatesi hasladim derotlu maydanozlu kizim esimle paylastik. 1.5 haslama yumurta, 1 dilim salam, 1 dilim kasar, 2 kup bpeynir, 2 3 zeytin, domates, salataAFİYET OLSUN CANIM GÜNDÜZ NE YEDİN HATIRLAMIYORUM BEN YANLIZ
K.b canım unutuyorum ben okumuştum aslinda ama güzel olmuş bence afiyet olsunSabah bir patatesi hasladim derotlu maydanozlu kizim esimle paylastik. 1.5 haslama yumurta, 1 dilim salam, 1 dilim kasar, 2 kup bpeynir, 2 3 zeytin, domates, salata
Kursta 2 nescafe form bisküvi
Aksam
Kelle paça 1 dilim ekmekle
Az k.fasulye
Yogurt
Sağol canım teşekkürlergecmis olsun canm.cabucak iyilesin.
Insaalah odemdir zar zor 85 altına düşmüştüm tejrar gaslasigim yere döndüm.yılbaşında 88 7 idim hedefm nusanda 80 olmakti ama ulasamadm.biraz cava göstereyim belki fark olu.neyse önümüze bakalm.ilk hedef 79 sonra 75
Haftasonu fazla karbon oldu. Dun annemde nohut bulgur, bugun patates fasulye.. hayirlisi diyoruz yola devam ediyoruzK.b canım unutuyorum ben okumuştum aslinda ama güzel olmuş bence afiyet olsun
Gecmis olsun isil bugun okudum yazamadim. Kizin bronsit olmus Allah sifa versinKızlar sabah erkenden ignemiz var gene ben yatayım hepinizi kucaklar öperim :)
Sabah patatesin yanında ekmek yok zaten 1 orta boy patates bi dilim ekmek demek bence o sıkıntı değil ama tabi kuru fasulyeyi bilemicem acaba akşam ekmek yemese miydin nasip ama tabi eksiyi görürsün yine de bence cumaya kadar toparlarsnHaftasonu fazla karbon oldu. Dun annemde nohut bulgur, bugun patates fasulye.. hayirlisi diyoruz yola devam ediyoruz
Aksam yememem mumkun değil dogruda olmaz zaten. Tek yanlis karbonlar ut uste geldi ama annem ve kayinvalidemde yedigim icin cakisiyor. Benim kizima baktiklari icin en kolay yemek bakliyat onu yapiyolar onlarada bisey diyemem. Yani haftasonu bakliyat yemis oluyorum. Hafta arasi sebze et agirlikli gidiyorSabah patatesin yanında ekmek yok zaten 1 orta boy patates bi dilim ekmek demek bence o sıkıntı değil ama tabi kuru fasulyeyi bilemicem acaba akşam ekmek yemese miydin nasip ama tabi eksiyi görürsün yine de bence cumaya kadar toparlarsn
Geçmiş olsun canım hayırlı gecelerKızlar sabah erkenden ignemiz var gene ben yatayım hepinizi kucaklar öperim :)
ne ilacıydi canım Diyetisyenin en büyük artısi bence düzenli kontrol olacağı için dikkat ediyorsun ve de kastan mi yağdan mi neyden gittiğini biliyorsun bende gidebilirim belki bu aralarYarin sabah erkenden diyetisyene gidicem 20 gun once bugune randevu bulabilmistim. Yeme miktarlarimi belirler. Nelere agirlik vermem gerektigini yonlendirir diye dusunuyorum. Birde her hafta kontrol altinda olmak, para vermekte beni duzene sokar inşallah. Yarin akşamdan sonra ilacimida tama cikarcam, bu da istahimi duzenler diye umuyorum
Zamansiz aclik krizlerim gelmez. Bugun spor yapamadim. Cunku beynim asiri yorgun kurs ve dusunceler beni mahvetti. Yarın bugunude telafi edicem. İyi geceler :)
Evet canım sorma iyi zatürreye cevirmemis iğnelik durumdayız genede inşallah çabucak atlatır geçen hafta hiç okula gitmedi bu haftada raporluGecmis olsun isil bugun okudum yazamadim. Kizin bronsit olmus Allah sifa versin
İnsulin direnci icin ilac basladim. Diyetisyen fayda saglar sonunda gidicem :)Geçmiş olsun canım hayırlı geceler
ne ilacıydi canım Diyetisyenin en büyük artısi bence düzenli kontrol olacağı için dikkat ediyorsun ve de kastan mi yağdan mi neyden gittiğini biliyorsun bende gidebilirim belki bu aralar
Kiyamam bizde sık geciriyoruz sanada kolayliklar diliyorumEvet canım sorma iyi zatürreye cevirmemis iğnelik durumdayız genede inşallah çabucak atlatır geçen hafta hiç okula gitmedi bu haftada raporlu
Teşekkürler canım sağolGeçmiş olsun canım hayırlı geceler
ne ilacıydi canım Diyetisyenin en büyük artısi bence düzenli kontrol olacağı için dikkat ediyorsun ve de kastan mi yağdan mi neyden gittiğini biliyorsun bende gidebilirim belki bu aralar
Yememen niye mümkün değil kiAksam yememem mumkun değil dogruda olmaz zaten. Tek yanlis karbonlar ut uste geldi ama annem ve kayinvalidemde yedigim icin cakisiyor. Benim kizima baktiklari icin en kolay yemek bakliyat onu yapiyolar onlarada bisey diyemem. Yani haftasonu bakliyat yemis oluyorum. Hafta arasi sebze et agirlikli gidiyor
şifa olsun insAllahİnsulin direnci icin ilac basladim. Diyetisyen fayda saglar sonunda gidicem :)
Nasip canım herşey yaradandanSlm kizlar
Eve gelince kizlar telefon istediler butun gun oynayamayinca verdim yarim saat. O arada kiraz sapli form cayi yaptim kendime. Meryemi uykuya hazirladim babasi yatirdi. Kizlarin suresi bitince onlari yatirdim. Sonra spor yaptim.
Isinma hareketleri, plates aletleri (top ve cember) ve kol sikilastirma hareketleri yaptim toplam 30 dk surdu. Simdide sade kahvemi iciyorum.
Bugun kayinvalidemde oldugum icin resim cekemedim ama kacamak yapmadim.
Sabah, 5 yk musli, sut, 2 kuru incir
Ogle, tarhana corbasi, yogurt, tane fasulye, salata
Ara, 4 gunkurusu kayisi 10-15 cig badem (tam sayisini bilmiyorum parmaklarimla bir miktar toplayip avucuma koyup yedim)
Aksam, tarhana corbasi, salata, tane fasulye
Ara, kiraz sapli form cayi
Ara, sade nescafe
Yok cnm sutun kesildi. Diger ikisindede oyle olmustu. Yapi meselesi sanirim. Ben sonuna kadar getirmeye calistim yapmadigim sey kalmadi ama nasip iste. Elimden gelen her seyi yaptigim icin icim rahat
Insallah cnm. Insallah siz de yeni programda sifa bulur ideal kilonuza ulasirsiniz.
Tesekkur ederim cnm. Insallah kurtuluruz kilolarimizdan yeter artik
Yarin sabah erkenden diyetisyene gidicem 20 gun once bugune randevu bulabilmistim. Yeme miktarlarimi belirler. Nelere agirlik vermem gerektigini yonlendirir diye dusunuyorum. Birde her hafta kontrol altinda olmak, para vermekte beni duzene sokar inşallah. Yarin akşamdan sonra ilacimida tama cikarcam, bu da istahimi duzenler diye umuyorum
Zamansiz aclik krizlerim gelmez. Bugun spor yapamadim. Cunku beynim asiri yorgun kurs ve dusunceler beni mahvetti. Yarın bugunude telafi edicem. İyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?