Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

AFİYET OLSUN CANIM GÜNDÜZ NE YEDİN HATIRLAMIYORUM BEN YANLIZ
Sabah bir patatesi hasladim derotlu maydanozlu kizim esimle paylastik. 1.5 haslama yumurta, 1 dilim salam, 1 dilim kasar, 2 kup bpeynir, 2 3 zeytin, domates, salata

Kursta 2 nescafe form bisküvi

Aksam
Kelle paça 1 dilim ekmekle
Az k.fasulye
Yogurt

K.b canım unutuyorum ben okumuştum aslinda ama güzel olmuş bence afiyet olsun

Sağol canım teşekkürler

Yarin sabah erkenden diyetisyene gidicem 20 gun once bugune randevu bulabilmistim. Yeme miktarlarimi belirler. Nelere agirlik vermem gerektigini yonlendirir diye dusunuyorum. Birde her hafta kontrol altinda olmak, para vermekte beni duzene sokar inşallah. Yarin akşamdan sonra ilacimida tama cikarcam, bu da istahimi duzenler diye umuyorum
Zamansiz aclik krizlerim gelmez. Bugun spor yapamadim. Cunku beynim asiri yorgun kurs ve dusunceler beni mahvetti. Yarın bugunude telafi edicem. İyi geceler :)

Haftasonu fazla karbon oldu. Dun annemde nohut bulgur, bugun patates fasulye.. hayirlisi diyoruz yola devam ediyoruz
Sabah patatesin yanında ekmek yok zaten 1 orta boy patates bi dilim ekmek demek bence o sıkıntı değil ama tabi kuru fasulyeyi bilemicem acaba akşam ekmek yemese miydin nasip ama tabi eksiyi görürsün yine de bence cumaya kadar toparlarsn

Aksam yememem mumkun değil dogruda olmaz zaten. Tek yanlis karbonlar ut uste geldi ama annem ve kayinvalidemde yedigim icin cakisiyor. Benim kizima baktiklari icin en kolay yemek bakliyat onu yapiyolar onlarada bisey diyemem. Yani haftasonu bakliyat yemis oluyorum. Hafta arasi sebze et agirlikli gidiyor

Kızlar sabah erkenden ignemiz var gene ben yatayım hepinizi kucaklar öperim :)
Geçmiş olsun canım hayırlı geceler
ne ilacıydi canım Diyetisyenin en büyük artısi bence düzenli kontrol olacağı için dikkat ediyorsun ve de kastan mi yağdan mi neyden gittiğini biliyorsun bende gidebilirim belki bu aralar

İnsulin direnci icin ilac basladim. Diyetisyen fayda saglar sonunda gidicem :)

Teşekkürler canım sağol

Yememen niye mümkün değil ki
Öyleyse hafta sonu da öyle idare etmek en mantiklisi canım

İnsulin direnci icin ilac basladim. Diyetisyen fayda saglar sonunda gidicem :)
şifa olsun insAllah
Bende yarın sağlık ocağına gidicemktim bak kan vermeye insülin direncim icin ama niyetkenirsem kan vermem oruca sıkıntı verir mi ki sonuçta vücuda kan girmicek vericem ama bilemedim

Nasip canım herşey yaradandan

Kuzum sporu ille 45 dk yapcan gibi düşünme böyle gergin olduğun zamanlarda nefes egzersizi vs yapsan yorulmanın aksine rahatlarsın. Biz kilo verelim diye yapıyoruz aslen sağlıklı olmak için yapılıyor.

Randevunda çok güzel geçsin inş aklımdasın ilk fırsatta yaz.
Sen zaten fren olayını çok güzel yaptın ❤
Bakliyat çok sağlıklı onu yedikten sonra pişman olma haftasonu rahat rahat ye.
Yaptığı ufak bir şişkinlik kilo değil.
Nohut varsa ekmek yeme sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…