huzurunmeraklisi canım epeydir bildirim yapmadın. aslında bu hafta çıkartacaktım listeden ama yeni başlangıçlar peşinde görünce çıkartmadım. diyetisyenle beraber yeniden bildirim yapmaya başlarsın bu hafta olur mu.. yine devam edemeyecek durumda olursan bakarız beraber
74FRIDA pek sevgili asu ablam yoğun olduğunu biliyorum. bildirimleri hatırlatayım dedim
Tebrik ederimHAFTALIK SONUÇLAR
Haftanın 1.si.......................Bulamiyorum ........................... -2.6 kg
Haftanın 2.si.....................syns .................................... -2.1 kg
Haftanın 3.sü....................Amine Busra ............................... -1.4 kg
Sende yeni mi baslicaksin canim? Bende bugun basladim hayirli ugurlu olsun. Ben evdekinden az ciktim onlarin tartisi daha baskaCuma 92.4
Bugun 92.6
13.30da diyetisyene gidicem kıyafetler kahvaltı inşallah çok çıkmaz
Ben hizli incelmeden ziyade kalici olsun istiyorum. Acele edip strese sokma kendini. Mesela porsiyonlarim fazlaymış benim. Diyetisyenin verdikleri benim yedigimin yarisi gibi oluyor nerdeyse. İnsallah Allah dayanma gucu versinlütfen önce bu alıntılama etiketleme işine el atalım,
kime yazdığını anlamam biraz zaman aldı
iki tane diyetisyen belirledim ikisini de instagram 3 gündür takip ediyorum
googleden sordurup yorumları okudum ikisi de iyi biri aşırı yorum almış
ve sayfasında kilo verenler 3-4 ay da 15-20 kg civarı o biraz hoşuma gitti
tek sıkıntı ikisi de evime uzak ama değer gibi duruyor
1-2 gün daha ikisini gözetleyip mesaj atıp cuma günü
ilk tartımla orda başlamak istiyorum
Kendinle barışık olup eğlenebiliyor olman ne güzelKızımıda goturdum. Halterci gibi bebek arabasını indir kaldır derken eve geldim baya ter atmışım bacaklarım kesildimaşallah diyetisyene giderken epey merdiven ciksin demisler herhalde. 11 kg kizim 3 4 kg da bebek arabasi desek 15 kg bide sirtta canta ee malum bende 99cuk bir insan
Sende yeni mi baslicaksin canim? Bende bugun basladim hayirli ugurlu olsun. Ben evdekinden az ciktim onlarin tartisi daha baska
Afiyet bal olsun..
enerji olsun :)) spora gidiyorum ordan okula
Tgcervanne0133 adanadan bir kahve paketi gelmiş sen geldin aklıma :)
Benim haftasonu artım o yuzdenmiş canım. Kayisi hosafi ypabilirsin sekersiz fayda ediyorBu türk kadınlarının kabizliktan çektiği nedir arkadaş
Sporda can verecem 2 gündür hala wc yok eee ekside yok
Kilom sabit 74
Benimde randevu o saatteymiş manyak gibi saatleri karistirip erkenden gittim Allahtan boşluk vardı :/Ay inşallah bakalım gidicem 13.30da ya
Ben çoktandir gitmek istiyorum ama maddi durumlari anca ayarlayabildim. Belediyenin gittim ama kagit verip yollamakla olmuyor iste ilgi lazimYaz geliyor ya bizim hatunlar diyetisyene koşar oldu
artı cikmamissin en azindan cumaya eksiye geçersin insAllah cnmGece wc cikinca sabah cuma gunuyle sabit geldim + yok en azindan. 99.4
tebrikler cnmCuma gunu 92.
Pazartesi 91.800
Bugunku durumum halbuki 2 gunde yurumustum
sahur yapmamıştım aslinda evet aclik sekerimle insüline bakilacakti ama ben niyetlenmedim nafile orucu zaten riske atmayım dedim tutmafim bugun yarin niyetlenicem cnmKan vermek orucunu etkilemez cnm ama aclik sekeri bakilacaksa sahurda yemek yedigin icin yanlis deger cikar. Cunluk aclik sekeri icin 8 saat aclik sonrasi ideal sonuc alinir.
tebrikler cnm cumaya eksin daha da eksi olur insAllah
tebrikler cnm yerinde saymaktan iyidirCuma 104.9
Pazetesi 104.8
-0.1
cumaya kadar eksiyr geçersin insAllah cnm
aaaa oyle mi devlet hastanelerinde diyestisyenler anca standrt diyet listesi veriyor ya hic bunları söylemiyorlat hadi hayrlisi olsun insAllah saglikla kilo vermene devam edersin destekleListemi aldim geldim. Degerlerim cok berbat ama moralimi bozmicam. Metobolizma yaşım 40 gerisini siz düşününsabah gitmeden kefir ictim. Simdi gelince kahvalti yaptim fenalasiyodum yolda. Acliga dayanmak neden bu kadar zor ya
Kabizken Arti değilsin bence o ds bisey demek ki normalde eksisin ben salata su fazla tükettiğimde kabizlik sorunum hallolur sende dene insAllah duzelir kabizlik cok kötü ciddenBu türk kadınlarının kabizliktan çektiği nedir arkadaş
Sporda can verecem 2 gündür hala wc yok eee ekside yok
Kilom sabit 74
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?