Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

huzurunmeraklisi canım epeydir bildirim yapmadın. aslında bu hafta çıkartacaktım listeden ama yeni başlangıçlar peşinde görünce çıkartmadım. diyetisyenle beraber yeniden bildirim yapmaya başlarsın bu hafta olur mu.. yine devam edemeyecek durumda olursan bakarız beraber
74FRIDA pek sevgili asu ablam yoğun olduğunu biliyorum. bildirimleri hatırlatayım dedim

lütfen önce bu alıntılama etiketleme işine el atalım,
kime yazdığını anlamam biraz zaman aldı

iki tane diyetisyen belirledim ikisini de instagram 3 gündür takip ediyorum
googleden sordurup yorumları okudum ikisi de iyi biri aşırı yorum almış
ve sayfasında kilo verenler 3-4 ay da 15-20 kg civarı o biraz hoşuma gitti

tek sıkıntı ikisi de evime uzak ama değer gibi duruyor
1-2 gün daha ikisini gözetleyip mesaj atıp cuma günü
ilk tartımla orda başlamak istiyorum

Ben hizli incelmeden ziyade kalici olsun istiyorum. Acele edip strese sokma kendini. Mesela porsiyonlarim fazlaymış benim. Diyetisyenin verdikleri benim yedigimin yarisi gibi oluyor nerdeyse. İnsallah Allah dayanma gucu versin

Kendinle barışık olup eğlenebiliyor olman ne güzeldiyetisyen yolculuğun da hayırlı olsun hadi bakalım..

Gece wc cikinca sabah cuma gunuyle sabit geldim + yok en azindan. 99.4
artı cikmamissin en azindan cumaya eksiye geçersin insAllah cnm
Cuma gunu 92.
Pazartesi 91.800
Bugunku durumum halbuki 2 gunde yurumustum
tebrikler cnm
Kan vermek orucunu etkilemez cnm ama aclik sekeri bakilacaksa sahurda yemek yedigin icin yanlis deger cikar. Cunluk aclik sekeri icin 8 saat aclik sonrasi ideal sonuc alinir.
sahur yapmamıştım aslinda evet aclik sekerimle insüline bakilacakti ama ben niyetlenmedim nafile orucu zaten riske atmayım dedim tutmafim bugun yarin niyetlenicem cnm
Gunaydin kizlar
Kontrol tartimi yazip kahvalti hazirlayayim

Cuma 95.9
Bugun 95.7
Fark 0.2

Bonus
tebrikler cnm cumaya eksin daha da eksi olur insAllah
Cuma 104.9
Pazetesi 104.8
-0.1
tebrikler cnm yerinde saymaktan iyidir
Kontrol tartım 103 Bonus
+0.4 oluyor..
cumaya kadar eksiyr geçersin insAllah cnm
Listemi aldim geldim. Degerlerim cok berbat ama moralimi bozmicam. Metobolizma yaşım 40 gerisini siz düşünün sabah gitmeden kefir ictim. Simdi gelince kahvalti yaptim fenalasiyodum yolda. Acliga dayanmak neden bu kadar zor ya
aaaa oyle mi devlet hastanelerinde diyestisyenler anca standrt diyet listesi veriyor ya hic bunları söylemiyorlat hadi hayrlisi olsun insAllah saglikla kilo vermene devam edersin destekle
Bu türk kadınlarının kabizliktan çektiği nedir arkadaş
Sporda can verecem 2 gündür hala wc yok eee ekside yok
Kilom sabit 74
Kabizken Arti değilsin bence o ds bisey demek ki normalde eksisin ben salata su fazla tükettiğimde kabizlik sorunum hallolur sende dene insAllah duzelir kabizlik cok kötü cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…