- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Ayyy cnm hatrladin mi beni nasılsın nqsil gidiyor hamileleikSevgili arkdslar nasilsiniz tablolara baktım çok guzel ilerlyrsnz. Ben aralik ayında hamile oldgm için birakmstm o zaman 82kilydm ve hala 82 kıloyum. Nasip olursa Doğum yaptıktan sonra hemen gelicem sizi ozledimm
Tabi ki azimli annelerdendn sendeAyyy cnm hatrladin mi beni nasılsın nqsil gidiyor hamileleikMaşAllah az kilo alarak tamarlmlarsin insAllah hamileligi
Evet cnm 6. Aydan sonra alırsın tabi son aylar bence en büyük tiyo ölçülü yemeo saglikli yemek benim yaptgm hatayi yapma canin istedgi seydem elbette ye ama tadina bak abartma yapabiliyorsan yürüyüş yap bence doğumunda rahat olurTabi ki azimli annelerdendn sendeinşallah öyle istyrm ben de dikkat edyrm tüyolar bekliyrm. Sanırım 6. Ayda bebek buyudgnden dikkat edilse de kilo alnyrms tüyolar beklyrm
artı cikmamissin en azindan cumaya eksiye geçersin insAllah cnm
tebrikler cnm
sahur yapmamıştım aslinda evet aclik sekerimle insüline bakilacakti ama ben niyetlenmedim nafile orucu zaten riske atmayım dedim tutmafim bugun yarin niyetlenicem cnm
tebrikler cnm cumaya eksin daha da eksi olur insAllah
tebrikler cnm yerinde saymaktan iyidir
cumaya kadar eksiyr geçersin insAllah cnm
aaaa oyle mi devlet hastanelerinde diyestisyenler anca standrt diyet listesi veriyor ya hic bunları söylemiyorlat hadi hayrlisi olsun insAllah saglikla kilo vermene devam edersin destekle
Kabizken Arti değilsin bence o ds bisey demek ki normalde eksisin ben salata su fazla tükettiğimde kabizlik sorunum hallolur sende dene insAllah duzelir kabizlik cok kötü cidden
Sevgili arkdslar nasilsiniz tablolara baktım çok guzel ilerlyrsnz. Ben aralik ayında hamile oldgm için birakmstm o zaman 82kilydm ve hala 82 kıloyum. Nasip olursa Doğum yaptıktan sonra hemen gelicem sizi ozledimm
ödemdir ooooo
fazla degil cnm halledersn bence
inşallah cnm ben bu hafta az veririm zaten. genelde öyle oluyor bir hafta çok verirsem diğer hafta ya az veriyorum ya da sabit kalıyorum
iyi yapmışsın cnm.
teşekkür ederim
sen önce sağlıkla bebeğini al kucağına inşallah sonra her zaman bekleriz biz seni
ödemdir ooooo
Maksat biraz hirs yapabilmekinşallah cnm ben bu hafta az veririm zaten. genelde öyle oluyor bir hafta çok verirsem diğer hafta ya az veriyorum ya da sabit kalıyorum
iyi yapmışsın cnm.
teşekkür ederim
sen önce sağlıkla bebeğini al kucağına inşallah sonra her zaman bekleriz biz seni
ödemdir ooooo
Bende öyle düşünüp hemen dukan birası yaptım bakaliminşallah cnm ben bu hafta az veririm zaten. genelde öyle oluyor bir hafta çok verirsem diğer hafta ya az veriyorum ya da sabit kalıyorum
iyi yapmışsın cnm.
teşekkür ederim
ödemdir ooooo
Haftsonu kacamak varmiydi cnmBende öyle düşünüp hemen dukan birası yaptım bakalim
Tr de bazi yerler sogukmus izmirde oylemi cnmTunaydin hanımlar nasılsınız, ben sabah tartilmayi unuttum zaten reglimde var gribimde işte eyleyken eyle
Ellerine emeğine sağlık tablolar çok güzel olmuş öpüyorum ikinizide@huzurunmeraklisi canım epeydir bildirim yapmadın. aslında bu hafta çıkartacaktım listeden ama yeni başlangıçlar peşinde görünce çıkartmadım. diyetisyenle beraber yeniden bildirim yapmaya başlarsın bu hafta olur mu.. yine devam edemeyecek durumda olursan bakarız beraber
74FRIDA pek sevgili asu ablam yoğun olduğunu biliyorum. bildirimleri hatırlatayım dedim
Geçmiş olsun canım❤
[/QUOT
Sağol canım
Hava güneşli bugün, iki üç gündür lodos vardı ağaçlar yerlerinden söküldü sitenin bahçesine ağaçlardan uzak park yeri aradı herkes ,kötüydü hava ama İzmir işte bir gün hava kötüyse ertesi gün çok iyi olabiliyorTr de bazi yerler sogukmus izmirde oylemi cnm
İyiyim sukur cnm oturdum tv izliorumTunaydin hanımlar nasılsınız, ben sabah tartilmayi unuttum zaten reglimde var gribimde işte eyleyken eyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?