Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sevgili arkdslar nasilsiniz tablolara baktım çok guzel ilerlyrsnz. Ben aralik ayında hamile oldgm için birakmstm o zaman 82kilydm ve hala 82 kıloyum. Nasip olursa Doğum yaptıktan sonra hemen gelicem sizi ozledimm
Ayyy cnm hatrladin mi beni nasılsın nqsil gidiyor hamileleik MaşAllah az kilo alarak tamarlmlarsin insAllah hamileligi

Ayyy cnm hatrladin mi beni nasılsın nqsil gidiyor hamileleik MaşAllah az kilo alarak tamarlmlarsin insAllah hamileligi
Tabi ki azimli annelerdendn sende inşallah öyle istyrm ben de dikkat edyrm tüyolar bekliyrm. Sanırım 6. Ayda bebek buyudgnden dikkat edilse de kilo alnyrms tüyolar beklyrm

Tabi ki azimli annelerdendn sende inşallah öyle istyrm ben de dikkat edyrm tüyolar bekliyrm. Sanırım 6. Ayda bebek buyudgnden dikkat edilse de kilo alnyrms tüyolar beklyrm
Evet cnm 6. Aydan sonra alırsın tabi son aylar bence en büyük tiyo ölçülü yemeo saglikli yemek benim yaptgm hatayi yapma canin istedgi seydem elbette ye ama tadina bak abartma yapabiliyorsan yürüyüş yap bence doğumunda rahat olur

Tebrik ederim Bulamiyorum bu hafta seni gecicem

inşallah cnm ben bu hafta az veririm zaten. genelde öyle oluyor bir hafta çok verirsem diğer hafta ya az veriyorum ya da sabit kalıyorum

iyi yapmışsın cnm.
teşekkür ederim

Sevgili arkdslar nasilsiniz tablolara baktım çok guzel ilerlyrsnz. Ben aralik ayında hamile oldgm için birakmstm o zaman 82kilydm ve hala 82 kıloyum. Nasip olursa Doğum yaptıktan sonra hemen gelicem sizi ozledimm

sen önce sağlıkla bebeğini al kucağına inşallah sonra her zaman bekleriz biz seni

Kontrol tartim can sıkıcı +2 gözüküyor Bonus
ödemdir ooooo

Kontrol tartim can sıkıcı +2 gözüküyor Bonus
fazla degil cnm halledersn bence

Maksat biraz hirs yapabilmek verelimde azar azar verelim

Bende öyle düşünüp hemen dukan birası yaptım bakalim

Ellerine emeğine sağlık tablolar çok güzel olmuş öpüyorum ikinizide Bonus

Unutmuyorum sadece bir düzen yok kendimi frenliyemiyorum, zannedersem yapmak istediklerimide yapamayınca stresren unutmak için yiyorum mu ne işte bilirsiniz ......

Bu şekilde çok sağlıksızım onu biliyorum. dün dışarda çok işim vardı rüzgârmı çarptı ne bugün başım ağrıyor ilaç aldım birazdan dışarı çıkıcağım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…