- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Yok canm bozulmaz oruc.sadece cok miktar olursa kan bağışı gibi o zaman vücut halsiz oluyo tutulmazsa iyi olur.ama tahlil icin vermek bozmuyoşifa olsun insAllah
Bende yarın sağlık ocağına gidicemktim bak kan vermeye insülin direncim icin ama niyetkenirsem kan vermem oruca sıkıntı verir mi ki sonuçta vücuda kan girmicek vericem ama bilemedim
afiyet olsun canımGün kurusu kayısı ve kuru incirde yemistim sabah onu unutmusum
afiyet olsun canımBol yemeli günün menüsü
Kah 2 has yumurta 5zeytin 1kase et suyu(bikac tane et vardi)
Ara.5 hurma15 kadar cig badem
Öğlen1tavuk durum ayran
Aksam sicakkenucundan azck ekmek yedim taze sogan bi tabak etli bamyali nohut
Cayla bikac huma ve 3.5badem
Bugün hurmalar ve ekmek fazla oldu yarın daha iyi bi menü olur ins
Ben yine de tutmadim bugün bklm yarina insAllahYok canm bozulmaz oruc.sadece cok miktar olursa kan bağışı gibi o zaman vücut halsiz oluyo tutulmazsa iyi olur.ama tahlil icin vermek bozmuyo
İyi akşamlar canım cumaya eksiye gecersin insAllahiyi akşamlar kızlar. sabah tartılmadım. ama artı vardır.
İyi akşamlar canım cumaya eksiye gecersin insAllah
Ben de bu mantıkla kilo veriyorm.aslında kilo vermek de degil yene duzeninr degistirnek yaşam tarzimi oturtmaya calisyrm.önceden uat üste gunlerce ağır yiyebiliyordm.simdi en azından bi gün tatlı yiyince ertesi güne ekmeksiz karbonhidratsz geciryrm.buraya ilk geldiğimde2015 falandi 103 kiloydum araya bebek tedavileri iki gebelik doğum girdi simdi 85 kiloyum.uzun surede yavasyavas verdm ama en azndan burasu sayesinde kontrollu oldum daha sa almadm.bunyem genetigim almaya cok musait kuzenlerim 120 130 kilo troit var.bana troitle nasıl böyle kalıyorsn diyorlar.ama fazla kilom benim boyuma gore. 65 70 ideali 85 cok fazla hep hastalk bi on kilo versem psikoljikmenb ile cok rahatlayacam.birbirimze destek olalm yaza hepimiz onar kilo az girelim hersey bizim ( bogazimza giden )elimizde.biraz da fazla hareket olacak insBen hizli incelmeden ziyade kalici olsun istiyorum. Acele edip strese sokma kendini. Mesela porsiyonlarim fazlaymış benim. Diyetisyenin verdikleri benim yedigimin yarisi gibi oluyor nerdeyse. İnsallah Allah dayanma gucu versin
Bozma tabiki canım moral bozmak yok guzrl sonuçlar al insAllahprograma yarın akşam yemeğiyle başlayacağım inşallah. moralimi bozmayacağım. uygulayacağım sonuca bakacağım.
İnşallah, benim fazlam cok. Bana deseler sen 113le doguma girceksin hayatta inanmazdım. Ailem de musait ama ben cok gec kaldim bunlari gormekte. Kardesimde kac defa kg aldi verdi.. yemek icin yasiyoruz. Yasamak icin yemeyi ogrenmemiz lazim asılBen de bu mantıkla kilo veriyorm.aslında kilo vermek de degil yene duzeninr degistirnek yaşam tarzimi oturtmaya calisyrm.önceden uat üste gunlerce ağır yiyebiliyordm.simdi en azından bi gün tatlı yiyince ertesi güne ekmeksiz karbonhidratsz geciryrm.buraya ilk geldiğimde2015 falandi 103 kiloydum araya bebek tedavileri iki gebelik doğum girdi simdi 85 kiloyum.uzun surede yavasyavas verdm ama en azndan burasu sayesinde kontrollu oldum daha sa almadm.bunyem genetigim almaya cok musait kuzenlerim 120 130 kilo troit var.bana troitle nasıl böyle kalıyorsn diyorlar.ama fazla kilom benim boyuma gore. 65 70 ideali 85 cok fazla hep hastalk bi on kilo versem psikoljikmenb ile cok rahatlayacam.birbirimze destek olalm yaza hepimiz onar kilo az girelim hersey bizim ( bogazimza giden )elimizde.biraz da fazla hareket olacak ins
Cok az yiyorsun aclik yasamiyo musun canim?gelsin menü
kahvaltı 11.00
standart kahvaltı
ekmeksiz ve kacamaksiz
15.00
3 piliç ızgara köfte
1 büyük bardak ayran
akşam 18.30
yemek olmayınca yağsız,az sucuklu, yumurta yaptım
duble yeşilçay içildi,egzersiz yapıldı..
Her hafta gidicem şuan epey kg verene kadar bu sekilde. Sonra ayda 2 kez, sonra ayda 1
1 hafta dediyse uy o zaman. Maydanozun limonu çok değil aslında ama limonu sonradan ekleyebilirsen öyle oluyosa eğer acılık vermez yada daha az verir
İnşallah valla benim mide bir kuş kadar zatenIyiymis..en azından kuş besler gibi menü vermemiş şükür..önemli olan bundan sonrası aijoocum hadi bakalım hayırlı olsun
Gün içerisinde açlık hissetmiyorum inan kosusturmadan,bu saatlerde acıkıyorum ama tabiki yemiyorumCok az yiyorsun aclik yasamiyo musun canim?
Sorması ayıp kaç lira veriyorsun diyetisyeneHer hafta gidicem şuan epey kg verene kadar bu sekilde. Sonra ayda 2 kez, sonra ayda 1
Nolmuşki etikete, bende normal gözüküyo yanlış mı yapmışım
Bende ki de soru, kglarimiz arasinda 30 kg var nerdeyse tabi aclik olmaz o menuyleGün içerisinde açlık hissetmiyorum inan kosusturmadan,bu saatlerde acıkıyorum ama tabiki yemiyorum
Tek seans 50. Ben simdilik iki haftalik aldim 70 tl. Aylık alirsam 130 du sanirim emin degilim. Onumuzdeki ay aylik alirim muhtemelen. Mayista yani ramazanda ayda 2 kez çağırıyomuşSorması ayıp kaç lira veriyorsun diyetisyene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?