Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şifa olsun insAllah
Bende yarın sağlık ocağına gidicemktim bak kan vermeye insülin direncim icin ama niyetkenirsem kan vermem oruca sıkıntı verir mi ki sonuçta vücuda kan girmicek vericem ama bilemedim
Yok canm bozulmaz oruc.sadece cok miktar olursa kan bağışı gibi o zaman vücut halsiz oluyo tutulmazsa iyi olur.ama tahlil icin vermek bozmuyo

Gün kurusu kayısı ve kuru incirde yemistim sabah onu unutmusum
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Yok canm bozulmaz oruc.sadece cok miktar olursa kan bağışı gibi o zaman vücut halsiz oluyo tutulmazsa iyi olur.ama tahlil icin vermek bozmuyo
Ben yine de tutmadim bugün bklm yarina insAllah

Ben hizli incelmeden ziyade kalici olsun istiyorum. Acele edip strese sokma kendini. Mesela porsiyonlarim fazlaymış benim. Diyetisyenin verdikleri benim yedigimin yarisi gibi oluyor nerdeyse. İnsallah Allah dayanma gucu versin
Ben de bu mantıkla kilo veriyorm.aslında kilo vermek de degil yene duzeninr degistirnek yaşam tarzimi oturtmaya calisyrm.önceden uat üste gunlerce ağır yiyebiliyordm.simdi en azından bi gün tatlı yiyince ertesi güne ekmeksiz karbonhidratsz geciryrm.buraya ilk geldiğimde2015 falandi 103 kiloydum araya bebek tedavileri iki gebelik doğum girdi simdi 85 kiloyum.uzun surede yavasyavas verdm ama en azndan burasu sayesinde kontrollu oldum daha sa almadm.bunyem genetigim almaya cok musait kuzenlerim 120 130 kilo troit var.bana troitle nasıl böyle kalıyorsn diyorlar.ama fazla kilom benim boyuma gore. 65 70 ideali 85 cok fazla hep hastalk bi on kilo versem psikoljikmenb ile cok rahatlayacam.birbirimze destek olalm yaza hepimiz onar kilo az girelim hersey bizim ( bogazimza giden )elimizde.biraz da fazla hareket olacak ins

İnşallah, benim fazlam cok. Bana deseler sen 113le doguma girceksin hayatta inanmazdım. Ailem de musait ama ben cok gec kaldim bunlari gormekte. Kardesimde kac defa kg aldi verdi.. yemek icin yasiyoruz. Yasamak icin yemeyi ogrenmemiz lazim asıl

Spor yapamicam dedikce biseyler cikti kizim aksam durmadi babasiyla disari ciktilar. Bende evi toparladim kv mi caya cagirdim. Tam is bitti kv aradi. Gorumcemler onlara gelmis siz gelin dedi. Esimde eve dönmüş birde agrisi var bu aralar. Kizimi kucakta goturdum kvye. Orda da gene hic durmadı birkac bardak cay ictim sinirden zift gibi geldi. Neyse önümde iki ayri tabak biskuvi dolu. Kv cevi teklif etti ondan da yemedim. Neyseki kv baya alisti bu duruma eskisi kadar israr etmiyor artik. Donuste yine ben tasidim kizimi suan yataga attiim kendimi bitik haldeyim

Gelsin menu KACAMAKSİZ
:)

Sabah 9.30
1 bardak kefir

11.00
2 yumurta yağsız tavada
2 dilim kadar peyniri
1 dilim tam tahılli ekmek
1 domates

16.00
1 armut(Allah affetsin igrenc tadi vardı daha hic olmamislar)

17ye dogru
Maydanoz kürü(bunun tadini soylemicem deneyin ve gorun )

19.30
Açliktan bayilmaya az kalmisken
1 kepçe den az fazla yayla corbasi
1 dilim ekmek
Kabak yogurtlusu
1 porsiyonluk yumurtali ispanak(dayanamadim)

Aksam bol cay
Simdi midem kiyildi yine son baharatli yogurt yerim 3 kasik

Cok az yiyorsun aclik yasamiyo musun canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…