- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Evet cnm karbon ve sislik yaparYesil mercimek karbon sayilir mi :/ birde senin yedigin cevizin ismi degisikmis baya bildigimiz ceviz degilmi
Arti fazla degilmis cnm yarina eksiye dusersinMutlu perşembeler
Daha iyiyimdir inş. Tartım nasıl +0,3 şu an inş yarına oda gider sabitten kurtarırım
Abartmadım ama ne varsa ondan yedim bazende yemedim karışık bişeyler işte.
Spora nasıl istekli gidiyodum yaböyle olmak kötü yaptı beni geçen hacamatta çarpıldım mı ne
Tsk ederim canim amin insallahGünaydın geçmiş olsun canım Rabbim eşine şifa versin insAllah
Bende once kalp falan diye korktum ekg de bisey cikmamis rahatladim stresten gibi geliyo rabbim sağlık versin hepsine için de bizlere de insallahGecmis olsun. Benimde eşim gecen cuma aksami isten tutulmus vaziyette geldi cok korktum felc oluyor diye
Yarına gene şişcez desene :/ cevize baktim netten sonra, bademle ceviz karisimi gbi biseyEvet cnm karbon ve sislik yapar
Pikan cevizi bi ceviz türü birazdaha koyu renkli yassı bisey :)
Stres butun hastaliklarin basinda geliyor zaten. Normalde esim stresli bir insan degildi. Bu aralar iş yeri cok zorluyor onu.Tsk ederim canim amin insallah
Bende once kalp falan diye korktum ekg de bisey cikmamis rahatladim stresten gibi geliyo rabbim sağlık versin hepsine için de bizlere de insallah
Ben artik misafir almiyorum bu kış çok aldım. Banada zarari oldu tabiki. Suan planimda sadece kuran okutmak var. Ramazana kadar inşallah yapicam. Yine saglam bir temizlik beni bekler ama şuan kizim uyusada azıcık yatsam diye bekliyorumNasilsiniz hanimlar okula gittik geldim misafir iptaldi yarina alindi temizlik zamani ama yorulmus hissettim kendimi bir yesil cay iceyim en iyisi sonra devam
Unsuz güzel olmuyor kaptanım yaaTavuk corbasi niye kalorili olsunki cnm un koymadiktan sonra
Cogunlukta oyle etki eder cnmYarına gene şişcez desene :/ cevize baktim netten sonra, bademle ceviz karisimi gbi bisey
Bendede Çanakkale cevizi var
geçen ayki regl döneminden bu yana toplayamıyorum. ben de anlamadım neden böyle oldu.Sen cok guzel gidiyordun cok guzel menulerin vardi kendine degisik seyler yapardin hadi tiparlan silkelen sana guveniyoruz gene eski haline doneceksin koyverdikce daha kotu oluyorsun bayrama hedef koy hadi hep birlikte basaralim
Afiyet olsun canimSabah 10.30
Kıymalı yumurta
Peynir zeytşn
Domates salatalık
Bir tutam maydanoz
Yarım çb ceviz
Ara 16.30komşuda idim 1 Türk kahvesi
10 çiğ fındık 1 gün kurusu
Akşam 17.45
1 yk yoğurt çorbası oğlumdan kalan
1 tabak yoğurtlu kabak
1 cherry domates 1 salatalık
1 fincan sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor 20 Dk yürüyüş ( fırsat vermedi Velet’ler )
Sağol balımAfiyet olsun canim
Guzelim bakliyat yedigin zaman en azindan yaninda ekmek yememeye calis bol salata ilave etPersembe menüsü
10.00
4 yk yoğurt+1 muz
12.00
Kiraz sapi cayi
14.00
8 9 yk yesil mercimek
2 dilim cavdar ekmegi
16.00
2 ceviz içi
6 7 badem
Turk kahvesi
Aksam 19.20
2 kepce tarhana çorbası
1 dilim çavdar ekmegi
3 yk yogurt
Yatmadan yesilcay icicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?