Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arti fazla degilmis cnm yarina eksiye dusersin
Tabi dikkat edersen :)))

Günaydın geçmiş olsun canım Rabbim eşine şifa versin insAllah
Tsk ederim canim amin insallah
Gecmis olsun. Benimde eşim gecen cuma aksami isten tutulmus vaziyette geldi cok korktum felc oluyor diye
Bende once kalp falan diye korktum ekg de bisey cikmamis rahatladim stresten gibi geliyo rabbim sağlık versin hepsine için de bizlere de insallah

Tsk ederim canim amin insallah

Bende once kalp falan diye korktum ekg de bisey cikmamis rahatladim stresten gibi geliyo rabbim sağlık versin hepsine için de bizlere de insallah
Stres butun hastaliklarin basinda geliyor zaten. Normalde esim stresli bir insan degildi. Bu aralar iş yeri cok zorluyor onu.

Kizimda br ara cok fenaydi bir aksam baktim esim gerilmis kizimi tutamıyor kolu kitlenmiş. Sonrada komple vucut tutuldu resmen. Yarin bizde sabahtan gidicex insallah hayirli haberler aliriz

Nasilsiniz hanimlar okula gittik geldim misafir iptaldi yarina alindi temizlik zamani ama yorulmus hissettim kendimi bir yesil cay iceyim en iyisi sonra devam
Ben artik misafir almiyorum bu kış çok aldım. Banada zarari oldu tabiki. Suan planimda sadece kuran okutmak var. Ramazana kadar inşallah yapicam. Yine saglam bir temizlik beni bekler ama şuan kizim uyusada azıcık yatsam diye bekliyorum

Yarına gene şişcez desene :/ cevize baktim netten sonra, bademle ceviz karisimi gbi bisey
Cogunlukta oyle etki eder cnm
Bazisinda belki sisirmez, insanin kendi bunyesini tanimasi lazim

Bademin biraz büyüğü gibi olan brezilya cevizi oluyor

Sen cok guzel gidiyordun cok guzel menulerin vardi kendine degisik seyler yapardin hadi tiparlan silkelen sana guveniyoruz gene eski haline doneceksin koyverdikce daha kotu oluyorsun bayrama hedef koy hadi hep birlikte basaralim
geçen ayki regl döneminden bu yana toplayamıyorum. ben de anlamadım neden böyle oldu.

Sabah 10.30
Kıymalı yumurta
Peynir zeytşn
Domates salatalık
Bir tutam maydanoz
Yarım çb ceviz

Ara 16.30komşuda idim 1 Türk kahvesi
10 çiğ fındık 1 gün kurusu

Akşam 17.45
1 yk yoğurt çorbası oğlumdan kalan
1 tabak yoğurtlu kabak
1 cherry domates 1 salatalık
1 fincan sütlü kahve

Su 2.5 lt
Spor 20 Dk yürüyüş ( fırsat vermedi Velet’ler )

Afiyet olsun canim

Guzelim bakliyat yedigin zaman en azindan yaninda ekmek yememeye calis bol salata ilave et
Bugun oglen aksam karbon olmus

Ayyy kizlar yaa yogunluktan gelemedim
Ogle yemeginde lahana corbasi vardi onu hazirladim. Aksamds ondan ictim. Aradada pazi dereotu nane ananas elmali smoothie yaptim ictim ama sarjim yoktu onun resmini cekemedim.

Oglen 2 mile aksam 3 mile leslie yaptim
Herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…