Sagolasin tatlimGecmis olsun canim bi isinamadik iklime uyumsuzluk sanirim bizimkisi :)
Ben tereyagli pekmez yaptim cnm sende dene istersenMefkurem öksürükten boğulmacalar
Spora gidemedim okula gidince biraz rüzgarda kaldım zaten kötüydüm eve nasıl geldim bilmiyorum yeni kalktım yemek ayarlıycam.
Ben tereyagli pekmez yaptim cnm sende dene istersen
Bide bi sürü bitki cayi :))
bende tavuk suyundan tarhana yaptım :) şifa olsunDavık çorbası yapıyorum but vardı dondurucuda iyi oldu getireyim birlikte içelimMefkurem
Davik çorbası acayip kalorili bonuscan aman ha dikkatDavık çorbası yapıyorum but vardı dondurucuda iyi oldu getireyim birlikte içelimMefkurem
bende tavuk suyundan tarhana yaptım :) şifa olsun
Yüce kekilli der ki:Bonus kiz geleyim diyorum surekli de zaman nasil geciyor anlamıyorum ben sizin kadar temiz degilim anacim aksamlarida yorgunluktan sizip kaliyorum valla ne is bitiyo ne güç
Davik çorbası acayip kalorili bonuscan aman ha dikkat
Oyshh kıyamammÇok severim tavuk suyuna tarhanayı ❤
Yüce kekilli der ki:
Seni çılgıııııın hadi oraaaadaaaan temiz olduğumuda nerden çıkardın
Şefkate ihtiyacım var anasın sen ana kaptan gözüyle bakılır mı hiç hasta dev yavruya
Çok severim tavuk suyuna tarhanayı ❤
Yüce kekilli der ki:
Seni çılgıııııın hadi oraaaadaaaan temiz olduğumuda nerden çıkardın
Şefkate ihtiyacım var anasın sen ana kaptan gözüyle bakılır mı hiç hasta dev yavruya
Neyseki daha zaman gecmeden ogrenmissin tekrar o azimde geri gelir simdi. Gecmis olsunKızlar ben kilo vermek istiyorum ama bi türlü toparlabadm.bi sydan fazla leslie spor yaptm ama fazla veremeyinxe azmim kırıldı.sonra hastalk derken hedefime ulaşamadım.yılbaşında 88.8 ifim 1nisana 79 hedefi koymustm simdi 86yım.tam 85 in altına inmis hastalkkla da olsa 83bile görmüştüm tekrar 85 in üstüne çıktım.uzun zamandr85_90arasi gidipgeliyorum valla com sıkıldım bunaldm.gıcık oldum.gecen hafta troit baktrdm yine yükselmis15 çıkmıştı.ilacn dozu degisti.kilo vermemin bi sebebi de troitmis demek ki.inannn ki bu yaptgm cabayla en az8. 9 kilo verebilirdim.neyse gecen gecti önümüze bakalm.yaza75 olmak istyrm umut ediyorum
hg canım burda hep beraber kurtuluyoruz insAllah fazlalıklarımizdanMerhaba arkadaşlar :)
Bende artık ciddi bir kararla kolalarımdan kurtulmaya karar verdim ve bu sabah diyete başladım. Niyetim sağlıklı beslenmek aslında hemde sevgilimle uzaktayız görüşene kadar kilo vermek. Buraya da yazmak istedim moral motivasyon olur destek olur belki diye. 94.700 ile başladım. Ay çok heyecanlı nasıl ilerliyor burada işleyiş bilmiyorum
Azmin elinden birşey kurtulmaz Allah in izniyle canım yine hırslan insAllah yaza benimde hedefim 70li rakamlar insAllah olacakKızlar ben kilo vermek istiyorum ama bi türlü toparlabadm.bi sydan fazla leslie spor yaptm ama fazla veremeyinxe azmim kırıldı.sonra hastalk derken hedefime ulaşamadım.yılbaşında 88.8 ifim 1nisana 79 hedefi koymustm simdi 86yım.tam 85 in altına inmis hastalkkla da olsa 83bile görmüştüm tekrar 85 in üstüne çıktım.uzun zamandr85_90arasi gidipgeliyorum valla com sıkıldım bunaldm.gıcık oldum.gecen hafta troit baktrdm yine yükselmis15 çıkmıştı.ilacn dozu degisti.kilo vermemin bi sebebi de troitmis demek ki.inannn ki bu yaptgm cabayla en az8. 9 kilo verebilirdim.neyse gecen gecti önümüze bakalm.yaza75 olmak istyrm umut ediyorum
afiyet olsun canımSabah 10.30
3 yumurta 2 dilim peynirle tavada(kizimla ortak yedik)
1 ince hindi dilim salam
1 dilim ekmek
12.00
Kiraz sapli cay
15.30
1 kase tarhana
19.30
1 kepce tarhana
Mantar tavuk sote 6 7 kasik
3 kasik makarna
3 kadik yogurt
22.00
Yesilcay
Afiyet olsun canımSabah 11.00
Kavurmalı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
3 dilim portakal
1 bardak süt
Ara 17.00
Yarım çay bardağı ceviz
Akşam 18.15
1 kepçe domates çorbası
1 tabak tavuk sote
Ardına sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie
20 dk tempolu yürüyüş
Ay sahursuz nasil dayadin Allah kabul etsinMenüm kızlar gecikti k.bakmayin
Sahur yok
İftar 19:20
Orucumu 1 incir 1 cevizle açtım
1 kepce mercimek çorbası
4 kaşık kabak yemeği
Büyük kase salata
1 çorba kaşığı süzme yoğurt (yoğurdum tam mayalanmamis)
Çayın yanında 19:50
1 incir
1 ceviz
3 fındık
Su 2 litreye yakın
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?