Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mefkurem öksürükten boğulmacalar

Spora gidemedim okula gidince biraz rüzgarda kaldım zaten kötüydüm eve nasıl geldim bilmiyorum yeni kalktım yemek ayarlıycam.
Ben tereyagli pekmez yaptim cnm sende dene istersen
Bide bi sürü bitki cayi :))

bende tavuk suyundan tarhana yaptım :) şifa olsun

Çok severim tavuk suyuna tarhanayı ❤

Bonus kiz geleyim diyorum surekli de zaman nasil geciyor anlamıyorum ben sizin kadar temiz degilim anacim aksamlarida yorgunluktan sizip kaliyorum valla ne is bitiyo ne güç
Yüce kekilli der ki:
Seni çılgıııııın hadi oraaaadaaaan temiz olduğumuda nerden çıkardın

Davik çorbası acayip kalorili bonuscan aman ha dikkat

Şefkate ihtiyacım var anasın sen ana kaptan gözüyle bakılır mı hiç hasta dev yavruya

Oyshh kıyamamm

Ne biliyim kiz bakiyom bizim hatunlar 11 de 12 temizlik yapiyolar spor yapiyorlar ben o saatte iptal oluyorum cat kapi biri gelecek olsa ödüm kopuyo bugun 4 kez supurge actim ufaklik dokup duruyo hasta durmuyo

İyi akşamlar hanımlar

hergaf @60kiloyum bu programda nar ekşisi yasakliymis haberiniz olsun. Ben kısır yemistim birkaç gün önce ama sil baştan almiycam Allahın ayeti değil ya

Bir de ben su icemiyorum yaaavv günü bir litreye kapatiyorum çoğu zaman hiç iyi yapmıyorum

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Kızlar ben kilo vermek istiyorum ama bi türlü toparlabadm.bi sydan fazla leslie spor yaptm ama fazla veremeyinxe azmim kırıldı.sonra hastalk derken hedefime ulaşamadım.yılbaşında 88.8 ifim 1nisana 79 hedefi koymustm simdi 86yım.tam 85 in altına inmis hastalkkla da olsa 83bile görmüştüm tekrar 85 in üstüne çıktım.uzun zamandr85_90arasi gidipgeliyorum valla com sıkıldım bunaldm.gıcık oldum.gecen hafta troit baktrdm yine yükselmis15 çıkmıştı.ilacn dozu degisti.kilo vermemin bi sebebi de troitmis demek ki.inannn ki bu yaptgm cabayla en az8. 9 kilo verebilirdim.neyse gecen gecti önümüze bakalm.yaza75 olmak istyrm umut ediyorum

Neyseki daha zaman gecmeden ogrenmissin tekrar o azimde geri gelir simdi. Gecmis olsun

Sabah 11.00
Kavurmalı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
3 dilim portakal
1 bardak süt

Ara 17.00
Yarım çay bardağı ceviz

Akşam 18.15
1 kepçe domates çorbası
1 tabak tavuk sote
Ardına sütlü kahve

Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie
20 dk tempolu yürüyüş

hg canım burda hep beraber kurtuluyoruz insAllah fazlalıklarımizdan ben hafize
Azmin elinden birşey kurtulmaz Allah in izniyle canım yine hırslan insAllah yaza benimde hedefim 70li rakamlar insAllah olacak
Sabah 10.30
3 yumurta 2 dilim peynirle tavada(kizimla ortak yedik)
1 ince hindi dilim salam
1 dilim ekmek

12.00
Kiraz sapli cay

15.30
1 kase tarhana

19.30
1 kepce tarhana
Mantar tavuk sote 6 7 kasik
3 kasik makarna
3 kadik yogurt

22.00
Yesilcay
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Menüm kızlar gecikti k.bakmayin
Sahur yok
İftar 19:20
Orucumu 1 incir 1 cevizle açtım
1 kepce mercimek çorbası
4 kaşık kabak yemeği
Büyük kase salata
1 çorba kaşığı süzme yoğurt (yoğurdum tam mayalanmamis)

Çayın yanında 19:50
1 incir
1 ceviz
3 fındık

Su 2 litreye yakın
Spor yok

Ay sahursuz nasil dayadin Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…