- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Kahvalti
4 yk yoğurt 1 muz.
Bugunden itibaren yeni listeye uyucam. Yulafımı kelebekler sarmış yeni almam lazım. Birazdan kiraz cayimi icerim. Su odemlerden kurtulmam lazim. Neyseki yarin sabit cikarim en azından,azalmis biraz
afiyet olsun canımPersembe menüsü
10.00
4 yk yoğurt+1 muz
12.00
Kiraz sapi cayi
14.00
8 9 yk yesil mercimek
2 dilim cavdar ekmegi
16.00
2 ceviz içi
6 7 badem
Turk kahvesi
Aksam 19.20
2 kepce tarhana çorbası
1 dilim çavdar ekmegi
3 yk yogurt
Yatmadan yesilcay icicem
afiyet olsun canımSabah 10.30
Kıymalı yumurta
Peynir zeytşn
Domates salatalık
Bir tutam maydanoz
Yarım çb ceviz
Ara 16.30komşuda idim 1 Türk kahvesi
10 çiğ fındık 1 gün kurusu
Akşam 17.45
1 yk yoğurt çorbası oğlumdan kalan
1 tabak yoğurtlu kabak
1 cherry domates 1 salatalık
1 fincan sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor 20 Dk yürüyüş ( fırsat vermedi Velet’ler )
afiyet olsun ablaPerşembe Menüm
11.00 civari
Ispanakli domatesli 2 yumurtali omlet
15.00 gibi
Az sutlu matcha cayi
18.15
100 gr büftek
Salata
Su 2 lt den fazla
Hastaliktan bu hafta hic spor yapamadim
afiyet olsun canımAyyy kizlar yaa yogunluktan gelemedim
Ogle yemeginde lahana corbasi vardi onu hazirladim. Aksamds ondan ictim. Aradada pazi dereotu nane ananas elmali smoothie yaptim ictim ama sarjim yoktu onun resmini cekemedim.
Eki Görüntüle 2254543
Oglen 2 mile aksam 3 mile leslie yaptim
Herkese iyi geceler
Diyet listem boyle. Aksam salata vardi eklemeyi unuttumGuzelim bakliyat yedigin zaman en azindan yaninda ekmek yememeye calis bol salata ilave et
Bugun oglen aksam karbon olmus
Oyleyse tmm cnm ben liste yaptigini unuttumDiyet listem boyle. Aksam salata vardi eklemeyi unuttum
tebrik ederim cnmGunaydin. Hastaneye gidicez bugun erkenden bildirim yapmaya geldim.
Gecen hafta 98.3
Bu hafta 97.7
Fark: 0.6
tebrikler cnm cok iyi gitmişGünaydın, hayırlı cumalar
gecen hafta kilom 93.1
bu hafta kilom 91.3
fark 1.8
pazartesi eksi olursun cnmGunaydin hanimlar
Bugun 116.8
Gecen hafta 116.9
Fark 0.1
tebrikler canimGünaydın, hayırlı cumalar..
kilo bildirimi
geçen hafta 102
bu hafta 101.3
fark -0.7
Abovv ne cadiymissin sen,zaten azicik saclarim var onlari da sen yolma diye,daha bir dikkatli olacagim:) sen de ol benim ne yapacagim belli olmaz sürprizMutlu haftalar kizlar
Benim diyet işi iyi gidiyor gibi lakin beslenme saatlerinde biraz sapma oluyor. Etrafimdakiler baltalamaya çalışsa da bu defa gidebildigim yere kadar gidicem. Kilo verme işini kendi keyfime biraksaydim uzunca bir süre daha savsaklardım. Böyle birçok insanla ayni anda başlayınca farklı bir enerji aldığımı hissediyorum.
60kiloyum bir an önce aramıza katil bekle bekle nereye kadar 2 ay sonra yaz bıngıl bıngıl yağlarla mı dolasmayı düşünüyorsun
hergaf nasıl gidiyor zorlanmiyorsun değil mi sakin birakayim deme nasılsa İstanbuldasin gelir yolarim seni ona göre bu arada yaş kaç?
Gecmis olsun canim,Rabbim sifa versinAynen
yine öksürük mahvediyor
Sanada gecmis olsun cnm
Nar eksisini biliyordum,yemiyorum o yüzden,hazir cig kofte yememek gerekiyormus,ona dikkat etmek lazimİyi akşamlar hanımlar
hergaf @60kiloyum bu programda nar ekşisi yasakliymis haberiniz olsun. Ben kısır yemistim birkaç gün önce ama sil baştan almiycam Allahın ayeti değil ya
Bir de ben su icemiyorum yaaavv günü bir litreye kapatiyorum çoğu zaman hiç iyi yapmıyorum
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
tebrikler cnm cok guzel gitmis
cok guzel gitmiş cnm tebrikleeeerr
sabitsin en azından cnm regl donemi artida olman bile mumkun cunki demek ki regl bittiğinde eksiyu göreceksinGunaydin
Hayirli cumalar
Gecen hafta 91.800
Bu hafta 91.800
Fark -1.00 diyebilseydim
hic yuruyemedim
Reglim cok agrili geciyo
Tebrikler cnm cok guzel gitmişHayirli cumalar kızlar
Geçen hafta 90.1
Bu hafta 88.5
Spor 80 dk
Odemlerim gitmiş geçen cuma reglin ilk günüydü. Yemek arasindayiz okuldan dönünce kim kilo vermiş bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?