- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Uyanamadım canım normalde yapmayı planlıyordum ama olmadı çokta zorlamafi ama iyiydi saolasinAy sahursuz nasil dayadin Allah kabul etsin
Ya sabah geç kalktım 10 bucuktu sonra da ev isi çocuk derken çabuk geçti vakit ne aclik ne susuzluk havalar zorlamıyor hiç Rabbim sabrını veriyorBen sahursuz tutsam uyumadan duramam o zamanda uykuya oruç tutturuyosun, dayanamiyorum ben :/ bir kere kalmistik esimle ben cesaret edemedim esim tutmustu
Masallah ne guzel devamı olsun insallahYa sabah geç kalktım 10 bucuktu sonra da ev isi çocuk derken çabuk geçti vakit ne aclik ne susuzluk havalar zorlamıyor hiç Rabbim sabrını veriyor
Amin canım insAllah ramazandan önce borçları hallederim insAllahMasallah ne guzel devamı olsun insallah
Tavuk corbasi niye kalorili olsunki cnm un koymadiktan sonraDavik çorbası acayip kalorili bonuscan aman ha dikkat
Günaydın geçmiş olsun canım Rabbim eşine şifa versin insAllahGunaydin güzeller..
Dun diyet falan kalmadi bende pasta falan yapmistim bugun dikkat etmem lazimm misafir de ertelendi gelemiyorlar attim buzluğa her seyi sabaha kadar esim evde dolandi durdu uyuyamadi kolu uyusuyo boyun fitigi olabilir dediler emar cekildi ama 10 gunde cikiyormus o cikana kadar isimiz zor gibi ilaclar fayda da etmiyor
Gecmis olsun. Benimde eşim gecen cuma aksami isten tutulmus vaziyette geldi cok korktum felc oluyor diyeGunaydin güzeller..
Dun diyet falan kalmadi bende pasta falan yapmistim bugun dikkat etmem lazimm misafir de ertelendi gelemiyorlar attim buzluğa her seyi sabaha kadar esim evde dolandi durdu uyuyamadi kolu uyusuyo boyun fitigi olabilir dediler emar cekildi ama 10 gunde cikiyormus o cikana kadar isimiz zor gibi ilaclar fayda da etmiyor
Onemli degil canim, birden gorunce kendimden suphe ettim ben bu hafta kg vermedimmi diyeselamlar..
Amine Busra canım kusura bakma yanlış yapmışım ya senin farkı. aslında not aldığım deftere doğru yazmışım ama tabloya yanlış yazmışım. tekrar kusura bakma yarınki tabloda düzelteyim inşallah olur muuuu
Yesil mercimek karbon sayilir mi :/ birde senin yedigin cevizin ismi degisikmis baya bildigimiz ceviz degilmiGunaydinnn
Sifir karbonlu persembeler herkese :))
Kendisi yada eşi rahatsiz olanlarada gecmis olsun Allah sifa versin
Güne beni anlatan bir şarkı ile başlıyorum
şişmaaaaaann sevdim seveli, zayıflara düşmanım,
burda ki şişman ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?