Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben sahursuz tutsam uyumadan duramam o zamanda uykuya oruç tutturuyosun, dayanamiyorum ben :/ bir kere kalmistik esimle ben cesaret edemedim esim tutmustu
Ya sabah geç kalktım 10 bucuktu sonra da ev isi çocuk derken çabuk geçti vakit ne aclik ne susuzluk havalar zorlamıyor hiç Rabbim sabrını veriyor

Carsamba menum

7.15
2 yumurtali menemen
Peynir
2 dil. Ceddar
6 zeytin
Salatalik, k. Biber
Maydonoz dereotu
Yarim cb pikan cevizi

14.15
1 kaşık chali baharatli 1 kase yogurt

18.15
195 gr tavuk koftesi
Salata
Yarim cb pikan cevizi

20.00
1 kase yogurt
1 kofte

Su 2.5 ltden fazla

Sabah oglen tereyagli pekmez yaptim bide yatmadan icerim heralde
Gece oksuruk daha fazla oluyor

Gunaydin güzeller..
Dun diyet falan kalmadi bende pasta falan yapmistim bugun dikkat etmem lazimm misafir de ertelendi gelemiyorlar attim buzluğa her seyi sabaha kadar esim evde dolandi durdu uyuyamadi kolu uyusuyo boyun fitigi olabilir dediler emar cekildi ama 10 gunde cikiyormus o cikana kadar isimiz zor gibi ilaclar fayda da etmiyor

Günaydın geçmiş olsun canım Rabbim eşine şifa versin insAllah

Gecmis olsun. Benimde eşim gecen cuma aksami isten tutulmus vaziyette geldi cok korktum felc oluyor diye

Onemli degil canim, birden gorunce kendimden suphe ettim ben bu hafta kg vermedimmi diye

Mutlu perşembeler

Daha iyiyimdir inş. Tartım nasıl +0,3 şu an inş yarına oda gider sabitten kurtarırım

Abartmadım ama ne varsa ondan yedim bazende yemedim karışık bişeyler işte.

Spora nasıl istekli gidiyodum ya böyle olmak kötü yaptı beni geçen hacamatta çarpıldım mı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…