Diyeceğin günler senin elinde,gel katıl bize,beraber yapalim seviyeli diyetiGunaydin
Hayirli cumalar
Gecen hafta 91.800
Bu hafta 91.800
Fark -1.00 diyebilseydim
hic yuruyemedim
Reglim cok agrili geciyo
Gecmiş olsun canim,hastaligina ragmen iyi toparlamişsinHayırlı cumalar ❤
Kilo bildirimi
Geçen hafta (sabit) 105.1
Bu hafta 104.3
Fark - 0.8
% 0,76
Spor 90 dk
Hafta sonu regl ile 107 gördüğümüde şuraya iliştireyim. Hastaydım düzensizdim elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım artı gelmiyim diye buna şükür.
Güzel di mi,ben de begendim kendimiHızlıca bi baktım ne güzel eksiler gördüm deee en güzelihergaf ablamm
100 ün altına inmişsin yeniden maaşallah hocam inşallah
Ben yatarak yapilan planklardan yapmak istiyorum,cünkü ancak onu becerebiliyorumBugün plank yapmak için yerde sürünürkene hocaya dedimki bunun bi püf noktası yokmu hocam
Yok dedi. Güçsüz olduğun için kendi ağırlığını taşıyamıyosun dedi. Nezaketinden fazla ağırsın demedi de...
Sonrada beni bi düzeltti sen baya zayıflamış duruyosun dedi 3 kilo sadece hocam dedim.
Ölçü olarak çok farketmiş dedi.
Gözünü yediğim
Bende niye ses çıkmıyor acaba
90 lar çalmayacağım mı sandınız
Yılların ötesinde bir şarkıysa ben neydim
Şükür iyiyim canım bklm biraz daha saolasin aynen öyle ya herseyi takmak iyi degil ama genel olarak biz kadınlar takıyoruz bende aynıyımdir müzik dinlemeyi severim. Allah acılarını gostermesinFit mutlu anne daha iyimisin kuzum?
Konuşamadık :)
Motiveni kaybetme sakın kaldığın yerden devam et inşallah sonucunu görücez birlikte.
Evde eşle çocukla olan durumlardan çok etkileniyoruz. 2015 model bi tane de bende var.
Ben hiç sabredemiyorum bu ara sinirlerim normal değil. Düşünmemeye çalışıyorum müzik dinliyorum kafamı topluyorum.
AynenKlipte ne kıvırdılar beaaa tövbe est. yılan gibitepsiyle garson dansı he heyyyy şimdi nerdee
Şükür iyiyim canım bklm biraz daha saolasin aynen öyle ya herseyi takmak iyi degil ama genel olarak biz kadınlar takıyoruz bende aynıyımdir müzik dinlemeyi severim. Allah acılarını gostermesin
Ama çok aç olsam da kendimi şiş hissediyorum acaba adete 7-8 gün var o etkiler mi bilemedim ödem mi var
Bende öncesi ve regl zamanı sisiyorum sanırım ya insAllah tartıda cok fark etmez su 80lerden kurtulurum bi an onceBazıları regl öncesi şişiyo ben mesela olduktan sonra şişerim daha çok.
Mayalı bişeyler bakliyat falan yediysen belki şiş olabilirsin. Kimi insana süt bile dokunuyor.
Tabiki streste çok şişkinlik yapıyo bağırsak dengesi bozuluyo anında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?