Ne programi cnm oh ne güzel sporda yapılmış afiyet olsunGünaydın hanimlar
Sabah sporumu yaptim kahvalti yapacagim birazdan, uyguladigim program geregi gec yapiyorum kahvaltiyi.
Ne programi cnm oh ne güzel sporda yapılmış afiyet olsun
2015 model haFit mutlu anne daha iyimisin kuzum?
Konuşamadık :)
Motiveni kaybetme sakın kaldığın yerden devam et inşallah sonucunu görücez birlikte.
Evde eşle çocukla olan durumlardan çok etkileniyoruz. 2015 model bi tane de bende var.
Ben hiç sabredemiyorum bu ara sinirlerim normal değil. Düşünmemeye çalışıyorum müzik dinliyorum kafamı topluyorum.
Canim pazartesi evde tartilmadim diyetisyene gittim onceki haftaya gore +500 gr geldim. Oysa 1.3 yagdan vermistim. Ama 2 kg odem vardi. Esimde haftasonu hastaydi kendime dikkat edemedim. Uykusuz mu kaldin yada su mu icmedin dedi. Sonra eve gelince regl aklima geldi. Carsamba aksam basladi ve cuma gunu -600 kendi tartimda eksi gelebildim. Sisligin iner sen beslenmene dikkat edil bol su ic. Yesilcay v kiraz sapi cayi icebilirsin eger hastaligin yoksa. Duzenli icemiyorum ama en azindan 2 gunde bir iciyorumBende öncesi ve regl zamanı sisiyorum sanırım ya insAllah tartıda cok fark etmez su 80lerden kurtulurum bi an once
Bende 2017 model evde teror estiriyor bu aralar2015 model hayeni modeller farklı oluyorAllah saglık versin bütün kuzulara
Doğrudur cnm suyu icmeye çalışıyorum ama bu ara uyku duzenim de bozuk gece gec uyuyorum sabah erken uyanip tekrar uyuyorumCanim pazartesi evde tartilmadim diyetisyene gittim onceki haftaya gore +500 gr geldim. Oysa 1.3 yagdan vermistim. Ama 2 kg odem vardi. Esimde haftasonu hastaydi kendime dikkat edemedim. Uykusuz mu kaldin yada su mu icmedin dedi. Sonra eve gelince regl aklima geldi. Carsamba aksam basladi ve cuma gunu -600 kendi tartimda eksi gelebildim. Sisligin iner sen beslenmene dikkat edil bol su ic. Yesilcay v kiraz sapi cayi icebilirsin eger hastaligin yoksa. Duzenli icemiyorum ama en azindan 2 gunde bir iciyorum
Hic hatirlamiyorum bu klibi,izlememisim simdiye kadar,cok komik ya,acaba 90 larda da komik miydi,yalniz tepsi bir numara gorevini layıkıyla yapmis
90 lar çalmayacağım mı sandınız
Yılların ötesinde bir şarkıysa ben neydim
Sayenizde, hep motive ettiniz beni,Canimmm
tekrar motive olmana cok sevindim
Bende 2017 model evde teror estiriyor bu aralar
Ins. Bu yaz hep birlikte baya hafiflicezSayenizde, hep motive ettiniz beni,bahar aylarini seviyorum,yenileniyorum sanki
canım başladım da tam adapte olamadım bıraktım. yine başlayacağım da bakalım.60kiloyum sen seviyeli programa baslamadin mi,kilo artışı neden oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?