Diyetisyenin haberi var mi akşam ogününden,resim attin miKarışık bir gündü benim için
Sabah Yulaflı kahvaltı / çilek meyveli
Öğlen 1 avuç leblebi 4-5 badem
İkindi 1 baget
Akşam yemeği 1 dilim su böreği
1 tabak salata - 1 dilim baklava
2 litre su - 2 fincan yeşil çay
Diyetisyenin haberi var mi akşam ogününden,resim attin mi
Hatay günleri festivalinden tertemiz ciktim çok şükür,künefelere,dürümlere bakarak yanima goturdügüm yimırtamı yedim
Soyleyim,uzunca bir süre pismanlik olur. Hedef koy 5kg verince bir dilim baklava ye meselaEşim baklava almış
Şerbetli tatlı sevmem ama bu aldığı yer güzel be
Yarın öğlene bi dane yesem nolur ki
Soyleyim,uzunca bir süre pismanlik olur. Hedef koy 5kg verince bir dilim baklava ye mesela
Bende senin gibiyim bende mi twrslik var diyodumBazıları regl öncesi şişiyo ben mesela olduktan sonra şişerim daha çok.
Mayalı bişeyler bakliyat falan yediysen belki şiş olabilirsin. Kimi insana süt bile dokunuyor.
Tabiki streste çok şişkinlik yapıyo bağırsak dengesi bozuluyo anında.
gecmis olsun cnmDün iyiydim derken yine kötü oldum yatıyorum gelemiyorum stop.
afiyet olsun biraz karışık olmus evetKarışık bir gündü benim için
Sabah Yulaflı kahvaltı / çilek meyveli
Öğlen 1 avuç leblebi 4-5 badem
İkindi 1 baget
Akşam yemeği 1 dilim su böreği
1 tabak salata - 1 dilim baklava
2 litre su - 2 fincan yeşil çay
Evet
İlk hafta alışma süreci ama yarın lütfen yarın dikkat edelim dedi
afiyet olsun canımSelam. Haftasonlarim yogun geciyor ugrayamiyorum
Menu vereyim
Saat 12.00
Menemen 5 yk
Az pide
2 zeytin
Sekersiz cay
Saat 16.30-kursta
Form biskuvi-- nescafe
19.30-kv de de
Sehriye corbasi
4 yk pilav
1 kepce patatesli tavuk yemegi
Ekmek yok
afiyet olsun canımSabah 10.15
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
Yarım dilim ananas 1 küçük kivi
Yarım çay bardağı çiğ fındık
Ara 17.00
1 kk eski kaşar yarım salatalık ( eşim bekledim acıktım)
Akşam 19.00
1 tabak fırında etli sebze ( kabak patlıcan 2 adet mantar 2 adet biber )
1 fincan sütlü kahve 1 incir
Su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş
hepsi xok guzel gözüküyor cnm afiyet olsun masAllah oraya yiyeceklerini götürmüş olmani da tebrik ediyorumSlm kizlar
Bugun kayinvalideme gittik. Sabah kahvalti hazirla cocuklari yedir yika derken girip size haber veremedim. 2 de anca vardik oraya 10da geldik eve cocuklari yatirdim camasir topladim size bakiyorum.
Bugun detoxun son gunuydu annemi aradim yesillik yokmus orda tahumluk birakip kalanini gecen hafta koklemis. Bende ogunlerimi evde hazirlayip goturdum oraya
Yesil tabaktaki kahvaltim; pazi pirasa domates yumurta. Turuncu kucuk kaptaki marul ve kirmizi biber ara ogunum yolda giderken arabada kizlarla yedik. Hem oglen hem aksam salata vardi yesillik hazirladim yarisini oglen yarisini aksam yedim. Oglen salatanin icerisine mavi tabaktaki lor domates ve k. biberi yoydum. Arada 2. Resimdeki firinlanmis kereviz dilimlerini yedim (tadi cok guzeldi) ve yag yakici cay hazirladim onuda ictim (evden malzemeyi almistim). Aksamda kalan salataya ton baligi ilave edip yedim
Eki Görüntüle 2255715 Eki Görüntüle 2255713
afiyet olsun aynen oyke ya ruh hali cok etkiliyor malesefSelam. Haftasonlarim yogun geciyor ugrayamiyorum
Menu vereyim
Saat 12.00
Menemen 5 yk
Az pide
2 zeytin
Sekersiz cay
Saat 16.30-kursta
Form biskuvi-- nescafe
19.30-kv de de
Sehriye corbasi
4 yk pilav
1 kepce patatesli tavuk yemegi
Ekmek yok
Bu sabah gördüğüm eksiyi yarın zor görürüm gibi. Hayirlisi. Yeni hafta, yeni hedefler. Haftaya pazartesi diyetisyen kontrolüm var, 95 i kiyidan koşeden gormem lazım.
Birde kursta ki hocam benden once diyetisyene gidip diyete baslamisti. Baslarda iyi gidiyordu. Ama birakmis herhalde. Morali bozulup uzulmesin diye sormuyorum. Ama en buyuk zarar kendimize. Bugun hepimize rulokat dagitti. Kendi oturdu kutudan yedi.
Ruh halimiz, sikintilarimiz bizi hep yemege itiyor. Ama yine en buyuk zarari kendimize veriyoruz.
Başarmak inanmanın yarısıdır. Hadi yarılayalım şu yolu!..
Cok30 dk leslie yaptim hadi ben kacar
Afiyet olsun canimİyi geceler kızlar bu arakar hep gec geliorum menulejrm de oyke ama geçici bi surec bu yetistirmem gereken oyuncak bebeği bitirince daha cok burda olucam insAllah yenice alintilarimi bitiridkm notlarimi aldm menumu de vereyim
Kahvaltı 10:40
4 zeytin
1 bucuk yumurtayla salata marul maydanozlu yani
2 dilim sucuk( sadece pazar günü yiyorum zatn sucuğu da)
Domates
Salatalık
Açık çay
Ara15:00
Yarım simit(bi hafta dayanıyorum bi hafta kaçıyor)
Yemekten once 1 kupa hindiba kahvesi
Akşam 18:40
1 kepce ezogelin çorbası
1 kaşık bulgur pilavı
1 kase Ot salatası
2 kibrit kutusu kadar tavuk göğsü ızgara
Saat 19:00
1 kaşık maraş dondurma
2 ceviz
2 çilek
Su 1 litreyi Biraz gecmistir icemedim fazla
Spor yok
Tüh Rabbim sifa versin insAllah bi an once canım günaydınGünaydın ❤ huzurlu haftalar ❤
Ben iyice kötü oldum bademcikler gitti.
Dr gidicem artık iğnemi verir ilaçmı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?