orfe hoşgeldin çizelgeyi 2 gündür yapmaya çalışıyorum ama sinir etti beni hata veriyor bide uyduruk bir siteden başka biyerden yapılmıyor güzelim siteler varken bilmiyorumkismile
sutem ( şu an sen online olduğun için) senden rica etsem bizim kilolarımızı candy ye özel mesaj atarmısın malum yeniyiz ve özel mesaj yazamıyormuşuz henüz CADIARZU
orfe neden vermesin kilonu güldürdün beni sabah sabah kaydirigubbakcemile3 valla canım bende 10 senedir bir fiil pc başında geçirmişliğim vardır ama sitede bi sorun var sanırım baktım biraz bizim gibi hata raporu alanlar var
Bekliyorum şekerim.Ness şeker o kadar alıştımki size göre beden yok,size göre ayakkabı yok,size göre tablo yok valla tabloda olmazsa inanki şaşırmam.:))
orfe senin kilonda değilim aynı boydayız herkez yaparken biz gayret etmediğimizden bu kilodayız bence ben 5 sene önce azmedip 20 kilo vermiştim ama önüne geçmezsen bi anlamı olmuyor şimdi düşünüyorum en fazla 5 kilo alınca dikkat etsem şimdi 30 kilo diye hayıflanmazdım olsun burada birlikte birbirimizi motive ederek yine yapabiliriz bende bu sefer çok umutluyum
herbalife kullanmaya başladım demişsin bende kullandım bi ara aman dikkat et kilonun üstüne çıkma riskin var. biliyorsun o mamalar aynı zamanda kilo alamayanlardada kullanıyor hem mama yer hem yemegini kaçırırsan son kaçınılmaz oluyor bi arkadaşımada aynı uyarıyı yapmıştım ama dinlemedi 5 kilo daha ekledi kilosuna