Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tursari:)))

vay bee bana da artık sen stres yapma bu kiloda diyen oluyo ya valla şükürler olsun:) canım vücudum yımışak ya ondan çok da fit durduğumu sanmıyorum. gerçi benim beynimdeki imajdan da olabilir. yıllardır var olan şişman sıfatımı bi çırpıda atamıyorum sanırım. spora gittiğimde bi teyze dedikodu yaptı diyoki şişmanlar da ama şöyle böyle falan, biz bu kiloda bile spora geliyoruz diyo:))) dedim aa beni şişman bulmuyo demek ki başkalarının dedikodusunu yapıyo. hoş kendisine laf soktum o ayrı ama:)) genç onlar verir teyzecim senin bu yaşta daha dikkatli olman lazım zaten dedim:)) hehehe kokoş işte.

o değil de bu et fiyatları nolcak kızlar:)

benim annem de dedsi okutmamamıs ilkokuldan sonra, 59 yasında kendisi dısardan ortaokul ve liseyi bitirdi, acıkögretimde simdi emlak yonetimi okuyor

tursari sağol canım naneyi deneyeceğim ev şurup doldu inanki çocuğumuna içi dışı şurup doldu
yena sağol canım inşallah bir daha yaşamayız çok zordu çünki perişan olduk ne enfeksiyonmuş 5 dakikada bir cırtytt diye bir ses vede koku yemyeşil su ishal allahtan kusma olmamış yoksa hastaneye yatmak zorunda kalırmış kuzum serum vereceklermiş

bugünki menüm
sabah
kepek ekmekli tost 7 tane yeşil zeytin dom sal süt
öğle
3 kaşık enginarlı bakla yemeği ve 2 dilim k ekm
akşam
patlıcan yemeği cacık salata 2 dilim k ekm
ama sporu boşverdim bu sıra yine sporsuz olmuyor geçen gün düğünde yengemin kardeşinin kızını görünce şok oldum kız üniversiteyi kazanıp gitmişti düğün için geldiğinde kız eriyip bitmiş tanıyamadım çünki çocukluğundan beri çok kiloluydu yusyuvarlak bir kızdı incecik olmuş straplez elbise giymiş bayıldım .spor ve diyeti birarada yapmış birde dans kursuna yazıldım dedi.7.5 kilo vermiş ama 15 kilo gibi duruyorspor yaptığı için herkez onu konuştu düğünde yani insan isteyince oluyor

dilenci merhaba 30 kilomu verdin inanamadım yaa akannehir ne kadar zamanda verdin çok merak ettim tam benim vermek istediğim kilo 30 offfff verilmezzzzzz mafoldumben

a.s.geçmiş olsun neyseki parmaklara zarar gelmediğinden eminiz artık :1rolleyes::1rolleyes: hoşgeldin aramıza

merhabalar.gurubunuza üye olmak istiyorum mümkünmüdür acaba?
[sen yeterki iste burası herkese açık kaydirigubbakcemile5

kız emoş burdaki safahat benmiyim bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile geçmiş olsun bebişine.... biz ne zaman onun gibi isticez ki:dilcikar:

Son düzenleme:
dilenci merhaba 30 kilomu verdin inanamadım yaa akannehir ne kadar zamanda verdin çok merak ettim tam benim vermek istediğim kilo 30 offfff verilmezzzzzz mafoldumben

asıl o 30 kiloyu nasıl aldık gaflet içinde ona şaşırmak lazım biraz da:)) canım 22 kilosunu 5 ayda verdim. diğerleri de zaman yayılmış şekilde. sen de 7-8 ayda verirsin çok rahat.

canım şimdiki kilonu 22,5 ile çarp +250 ekleeğer sporda yapıyorsan bu+ 300 daha ekle çıkan senin günlük kalori ihtiycın bununla kilo vermezsin ama çıkan sonucun altında bi diyet yaparsan kilo verirsin.

herkesee selamlar

çok yorgunummmmm bu hastane işinden nefret ediyorum özel dişçiye gidiyom kanal tedaviyi hakkıyla yapmıyolar bu sefer çekilsin diş(dişimi çektilerr üstelik yapılamamış kanl yüzünden gitti )
gittim fakülte hastanesine bütün dişlerime baktılar tedaviye aldılar sabah 6 öğleden sonra 3 e kadar sıralarda maf oldum direksiyon dersine gittim eve bi geldim misafir haydaaaaaa şaka dedim artık şimdi gittilerr yedimmi yedimmmm napıyım sokaklarda alternatifim yoktu :):):)

ablam benim yavrum de çok sıcacık bir söz

kızlar ben pek giremedim bu aralar kızımla biraz rahatsızlandı dr filan götürdük ilaç kullanıyoruz uyurken gireyim dedim herkez iyi kilolar veriyodur umarım
herkez olduğu kiloda mutlu olsun.

geçmiş olsun

yağsız olmaz dr. um bir kiloya 1 yemek kaşığı yağ demişti

Gittim sarıldım kızıma sıkıca dakikalarca kaldı kollarımda ve öptüm bi güzel..

Çok rahatladım,rahatladık...

ohhh ne güzel

bilmiyorumkismile

ne güzelde söylemşişşin valla bendede bağımlılık oldu

tebrikler

kızına nazına geçmiş olsun kıyamam salgın vardır kapmıştır.
sende iyiyki doğdun canım

valla haklısın istanbul güzel ama yaşaması pahalı ve zor bir şehir.

geçmiş olsun tedaviye başladınmı şimdi nasılsın?

evet 1000 kaloriyi gecmemesine ozen gosteriyorum nasil iyimi? ne kadar zayiflarim sizce

çok az bu kadar az kalori ile vucuda şoklama gibi olur az yersen kaslardan verirsin yağdan değil sonra zıcık yesen hemen geri gelir.
bunları dr. um söylemişti
bu arada hışgeldin

:Saruboceq:

maşşallah yavruna negüzel kulakların pasını silmiş

geçmiş olsun zordur o dişlerin çekimi

selam kizlar bende iki ay once 2.ci kizimi dunyaya getirdim suan 93 kiloyum eski evlendigim kilolarmima yani 55 donmek istiyorum

allah analı babalı sağlıklı büyütmeni nasip etsin

bence kızın iyleşşin salıncağı bırak artık bundan sonra düşer sürekli allah korusun birşey olur
benim kızda o salıncakta sallanıyordu biliyorum nasıl düşülüyor yani
en fazla 2 gün zorluk çekersin mecburen uyuyacak.. gücünü topla ve salıncağı bırak

offff okurken içim draldı ya tekrar geçmiş olsun

ben 105 kilo iken dr. 2100 calorilik diyet vermişti

gözüne batikonu nasıl kaçırdılar ya yakar o hemde nasıl offf neler çekmişşin

geçmiş olsun

bir hafta girmedim gçmişi oku oku bitmedi
bir haftada pek diyei bozdum denemz ama kaçamak yaptım
spora pek gidemedim
bu haftasonu kızkardeşim evleniyor hazırlıklar yoğun

kendime kıyafet aldım düğün için 46 beden verdiler ohhh oldu nasıl sevindim önceden 52-54 giyerdim

kızımın ateşi düştü daha iyi ama şimdide grip oldu ama mühüm değil.

yarın kilo bildireceğim. iznim bitsin artık
hepinizi çok özledim

tebessüm nasılsın..??
özlettin kendini..:)

Bugün beslenmem kötüydü hiiç beğenmedim..browni yi anlatmıştım,üstüne birde yemeğe davet edildik,dolma neyin yedim..
geldikten sonra leslie yaptım,mekik çektim ama nafile..
Zaten kilo vermemiştim,kesin fazla çıkarım yarın.:çok üzgünüm:.

Geçmiş olsun canım...Bizde kızımı p.tesi tekrar götürücez bu sefer kızımın dişine bakan hekimin hocası görücekmiş..Kızım diyoki ne önemli dişlerim varmış,ha bire davet ediyolar diyo..:))
Bizde babasıyla geyik yapıyoruz akademi dünyasını sarstın diye..:))

Şimdiden mutluluklar dilerim kardeşine..

46 bedene bile çok seviniyoruz diimi..:))

iyiyim canım
canını sıkma olsun bugün kaçamak yaptım ama yarın yola devam diye düşün kaçamaklarımız hepimizin oluyor uzun tutmazsak kilo almyızız

sağol canım
valla sevindim eskiden ah eskiden 36 beden giyerdim yinede biraz fazlalık var derdim şimdi 46 ya bile sevinir oldum

birde dün spor salonunda yeni tanıştığım biri kilomu söyleyince hiç 87 gibi durmuyorsunuz dedi nassıl sevindim belkide iltifat etmek istedi ama olsun

Benim bir arkadaşım zayıflama ilacı kullanmaya başlamış,ismini bilmiyorum öğrenmekte istemiyorum,kendisine çok kızdım çünkü..
3 haftada 12 kilo vermiş..Aaaaaa dediğinizi duydum ama kilosu epey hallice..
130 falan..Buna rağmen feci riskli bişey yapmış..

Gözünü korkuttum bayağı,çok kızdım..bakalım bırakıcakmı..

inşallah bırakır çok zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…