dşlenci valla diyet uzmanı olmuşşun,,
Egedeniz:maşallah,İstanbulu hakkınca yaşamışsın.oğlunu ve seni kutlarım.benim de en büyük zevkim klasik müzik dinlemek.yaa üzüldüm aile ikiye bölünmüş.sana hayran olmamak elde değil.burda ne değerli arkadaşlar bir araya gelmiş..ben de tam okuma hastasıyım.ama üniver.gidemedim.o zaman ki şartlar.hatta bir yıl amerikada okuyacaktım ailem göndermedi.ordan bana bir öğrenci verdiler.
Zalimi iki üç gün sonra acıların son bulacak.o zaman rahatlıyacaksın.tekrar gwçmiş olsun..
tursari:)))
vay bee bana da artık sen stres yapma bu kiloda diyen oluyo ya valla şükürler olsun:) canım vücudum yımışak ya ondan çok da fit durduğumu sanmıyorum. gerçi benim beynimdeki imajdan da olabilir. yıllardır var olan şişman sıfatımı bi çırpıda atamıyorum sanırım. spora gittiğimde bi teyze dedikodu yaptı diyoki şişmanlar da ama şöyle böyle falan, biz bu kiloda bile spora geliyoruz diyo:))) dedim aa beni şişman bulmuyo demek ki başkalarının dedikodusunu yapıyo. hoş kendisine laf soktum o ayrı ama:)) genç onlar verir teyzecim senin bu yaşta daha dikkatli olman lazım zaten dedim:)) hehehe kokoş işte.
o değil de bu et fiyatları nolcak kızlar:)
a.s.geçmiş olsun neyseki parmaklara zarar gelmediğinden eminiz artık :1rolleyes::1rolleyes:hadi size bir destan yazdım
bitirebilirseniz cvp yazarsınızopuyorumnanaktan
slm sizleri çok özledim
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
balçova katilinin yakalanmasına çok sevindim
tipinde bile meymenet yok
yattıkça kusuyorum
tabi ağlıyorum sonrada acısından
birşeyler yutmaya çalışıyorum
neler olduğunu ilk günden anlatayım
............................................................
verdiği ilaç kilo aldırıyormuş alacaksın dedi
gerçi babam gitti ilaçları almaya ama
bende dolaşayım biraz evde
hoşgeldin aramızaMerhaba "90 kilonun üstündekiler birlikte zayıflıyor" grubu, grubunuza katılmış bulunuyorum. Pazartesi Dukan Diyetine başladım, sadece protein grubu yiyecekler yiyorum. Pazartesi sabah 95kg.dım,(boyum168cm) bu sabah 93.0:) İlk hafta sadece protein, ikinci hafta protein+sebze yiyeceğim. Bu diyeti öneren birçok kişi okudum çeşitli bloglardan. Aslında Dukan diyetinin ayrıntılarını yazacak bir arkadaş olursa çok sevineceğim, zira çok ayrıntı bulamadım. Çünkü internette Türkçe kaynak yok olanlarda hep aynı maalesef. Ayrıntılı bilgi veren olursa sevinirim. Teşekkürler
[sen yeterki iste burası herkese açık kaydirigubbakcemile5merhabalar.gurubunuza üye olmak istiyorum mümkünmüdür acaba?
kız emoş burdaki safahat benmiyim bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilecanım gecmıs olsun gece gece 4 kılometre yurumussun bence bu cesaret votka ve saf alkolde kaynaklanıyo.kafayı bulmussun yafruuum.kafamçokkarıştı
aynen canım bende..:sinifsinif:
zeynep ablacım sagolasın annemler ümreden gayet saglıklı geldıler şükür.benımde nedense yureyım sızlıyo oralara gıtmeyı cook ıstıyorum.inş rabbim herkese tez nasıp eder.:Saruboceq:
zalımı çoook gecmıs olsun bebegım..a.s.
egedenız oglunu kutltyorum..sanada ne mutlu dıyorum.gurur verıcı bır olay..:hooray:
beyza ablacım muhabbetını özledım...Şeniz
safahat canım ayran içtik ayrı düstuk...:1no2:
dilek86 gercekten istersen kılo verırsın canım ama sen sımdı lohusa sayılırsın bence cokta kılona takılma..sadece daha fazla almamaya calıs..:içelim:
geçmiş olsun bebişine....tursari sağol canım naneyi deneyeceğim ev şurup doldu inanki çocuğumuna içi dışı şurup doldu
yena sağol canım inşallah bir daha yaşamayız çok zordu çünki perişan olduk ne enfeksiyonmuş 5 dakikada bir cırtytt diye bir ses vede koku yemyeşil su ishal allahtan kusma olmamış yoksa hastaneye yatmak zorunda kalırmış kuzum serum vereceklermiş
bugünki menüm
sabah
kepek ekmekli tost 7 tane yeşil zeytin dom sal süt
öğle
3 kaşık enginarlı bakla yemeği ve 2 dilim k ekm
akşam
patlıcan yemeği cacık salata 2 dilim k ekm
ama sporu boşverdim bu sıra yine sporsuz olmuyor geçen gün düğünde yengemin kardeşinin kızını görünce şok oldum kız üniversiteyi kazanıp gitmişti düğün için geldiğinde kız eriyip bitmiş tanıyamadım çünki çocukluğundan beri çok kiloluydu yusyuvarlak bir kızdı incecik olmuş straplez elbise giymiş bayıldım .spor ve diyeti birarada yapmış birde dans kursuna yazıldım dedi.7.5 kilo vermiş ama 15 kilo gibi duruyorspor yaptığı için herkez onu konuştu düğünde yani insan isteyince oluyor
dilenci merhaba 30 kilomu verdin inanamadım yaa akannehir ne kadar zamanda verdin çok merak ettim tam benim vermek istediğim kilo 30 offfff verilmezzzzzz mafoldumben
iyi geceler yavrucuğum.
kızlar benim dilim alışmış.yavrucuğum demem sizi rHtsız edermi.her zaman en büyük bendim,ailemde
neyse yazlığa gideyim de ordaki dostlarımın en küçüğü nenden 4 yaş büyük.
ama bir yığın üniv. kızlarım, dostlarım var.bur da da oldu
ne kadar şanslı kadınım..allhım bana bir yığın dost nasip ediyoropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar ben pek giremedim bu aralar kızımla biraz rahatsızlandı dr filan götürdük ilaç kullanıyoruz uyurken gireyim dedim herkez iyi kilolar veriyodur umarım
herkez olduğu kiloda mutlu olsun.
Herkese merhaba
yeni katıldım aranıza 15 gündür rejim yapıyorum ama salata yemekten cok sıkıldım gördüğüm kadarıyla ögünlerinde sebze yemegi yiyenler var yemek yaparken yag tuz sogan koyuyormusunuz acaba be yagsız tuzsuz yapınca midem bulandı yiyemedimbirisi detaylı yazarsa hangi yemeklerin yaptıgını bana akıl verirse cok sevinirim
Gittim sarıldım kızıma sıkıca dakikalarca kaldı kollarımda ve öptüm bi güzel..
Çok rahatladım,rahatladık...
Neyse bu mevzuuyu başka bir platformda tartışırız..yalnız şunuda belirtmeden edemiycem güçlü imaj çoğunlukla kişiyide çok yoruyor...
benimde tek isteğim sevilmek...:)
MEsela şöyle olmak isterdim bazen..Hiçbirşeyi bilmemek sadece ''beyim bilir demek'':roflol::roflol:
Rüyaya yatmak diince aklıma bişey geldi..Eşimle ortak bir arkadaşımıza kız istemeye gidiliyor...Kızın annesi demişki bunlara ben bu gece rüyaya yatayım bakalım anlaşabilecekmisiniz,ona göre sizi ararız...
Ciddi ciddi bunu söylemiş kadın..Biz var ya, yerlere yatmıştık gülmekten...:roflol:
evet ya.allhım hepimizin evladını korusun.amin...
arkadaşlar bi şey diyeyimmi,aranızda yaşımı başımı unuttum.benim için bir bağımlılık oldunuz.
valla gece yatarken,zaliminin ameliyatını,tursarinin düğün telaşını,yasafatla egedenizinin ist.çıkarmasını,dilenciyi,tebessüm77 candy-candy düşünmeden edemiyorum.yüzlerinizi bilmiyorum ama yarım kalan bir yanım varmış.sanki bütünlendim...
aslında hepinizi düşünüyorum ama yazarken kısalttım.
1.lerimiz :hooray:
APPLEARZU..................2.8
sutem............................2.2
2.lerimiz :teytey:
egedeniz03..................1.5
seda1986.....................1.5
yasafat ........................1.5
pregant...........................1
3. ve nazarlıklarımız
cherry_pie.......................0.8
yena...............................0.7
tüm kilo verenleri tebrik ederim
ayrıcaa 84.6 kilo ile izne ayrılıpppp 76 ile aramıza dönen zalimiyi gönülden tbrk ediyoruzzzzz:asigim:
selam arkadaşlar
15gündür girememiştim benim pc kafayı yemişti belki 10 kez servise gidip geldi eşimde onlarda sabırla getirip götürdüler bende sinir oldum tabii her olmadığında işlemcimi neymiş o gitmiş meğer oraya gidiyor oldu diyorlar eve gelirken yolda bozuluyor yerinden oynamaması lazımmış .şu anda yenisinide alamazdık araba kredisi ödüyorduk yeni araba almıştık . ama eşim bana sürpriz yapmış 22 nisan doğum günümdü bana pc almış ne kadar sevindim anlatamam. beni anneme gönderdi doğum günün annenlere git orada kutlayalım dedi meğer sürpriz yapmış bana şok oldum görünce . şimdiye kadar ne aldıysak hep ben alırım o sonradan görür bensiz hiçbirşey almaz sürpriz yapmazdı o yüzden heralde çok mutlu oldum . neyse sevincim çok sürmedi kızım bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuş ateşi üç gündür 39.5 40 arası uyumuyoruz gecelerioda uyuyamıyor yavrum.sürekli ishal ve hiçbir şey yiyemiyor şu anda uyuttum onu. akşamada kınamız var kınayada gelemeyecek babamız ben bakarım dedi . halbuki çok özenmiştim bursadan kıyafetler getirtmiştim kızıma herşey kısmet işte
citol benim iznimi kaldırabilirsin artık kilom 117.4
Zeynepcım ıstanbul ok guzeldı bol bol gezdım valla pek bozmadım ıstanbulda dıyetımı hemen gelınce tartıldım hıc kılo almamısım sevındım tabı hemen agzım kulaklarıma vardı ama cok yurudum cok terledım ıstanbulda en yakın yer ıle cook uzak bana gore tabı ordakıler alısmıs ama ben cook yoruldum
bırde cok sukrettım ıyıkı ıstanbulda oturmuyorum dıye gıysı harıc hersey cok pahalı geldı bana yol parası yemek parası vs cok pahalı
İnsanı cezbeden cok sey var o guzel bu guzel on alayım sunu alayım derken ınsanın parası kalmıyor ıyıkı orda oturmuyorum yoksa hıc bır seyım olmazmıs kİraya gıderdı butun param herhalde:)))
bugün sabah erkenden atatürk araştırma hastanesine gittim.bir şey yemeden çıktım.ama yalnızca cildiyede muayene oldum.troidle ilgili bölüm balgata taşınmış.neyse 8 de ordaydık.11 de çıktık.bütün vücudumu saran şey mantarmış tahlil sonucuna göre.
ben daha ciddi bir şey sanıyordum.
banka,market derken saat 1 de eve geldim.
işte bugünkü listem
öğle:
bir tabak lahana çorbası,2 galeta meyve suyu
ikindi 2 galeta,yeşil çay
akşam:
salatalık,dam.lahana çorbasıi2 galeta
3 tane tulumba tatlısı
ama küççücüklerden,,,,,,,,,,
evet 1000 kaloriyi gecmemesine ozen gosteriyorum nasil iyimi? ne kadar zayiflarim sizce
:Saruboceq:yaa beni en iyi kızın anlarrr vize sonuçları açıklanmadı halaaaa derslerede adapte olamıyom bide ehliyete başladımmmmmm baktım saldım kendimi yeter dur artık dedimm ve geneee koştum sizee bilmiyorumkismile vizelerim iyiydi 1 ay sonra finallerim var:) acayip duaya ihtiyacım var:)
teşekkür ederim... gerçekten çok gurur duydum... duyuyorum...
çok şey yaptım istanbulda... çok şey yedim...tutamadım kendimi...lmaz:
ama olsun... böyle bir tatile ihtiyacım vardı... ailemle birlikte..
doya doya yaşadım istanbulu...şimdi keyfim yerinde.
bu tatil iki ay idare eder beni artık sempatiksalakcinni
merhaba arkadaslar, yeni gelen ve aramiza katilan arkadaslara hosgeldiniz diyorum.. Valla ben bir buraya bir 80-89 grubuna takiliyorum.. Ama iki topikede yazmayi ihmal etmiyorum yerimseniben
Guc buluyorum burdan.. Paylasmaktan.. Elestirilmekten ve yorumlamaktan.. Insallah hep boyle gider
bu arada gece uce kadar disimin agrisindan duramadim uc tane agri kesici ictim vodkayla agzimi calkalaidm faydasi olmadi.. saf alkol batirdim koydum disin uzerine azalmadi... esimde iste taksi cagirdim gittim nobetci disciye.. 20'lik disimi cektiler ve dunyanin parasini verdim geldim ama taksiyle degil 4km gece gece yuruyerek :) iyi cesaret bendeki.. acim dinince kendimi hafiflemis hissettim valla
selam kizlar bende iki ay once 2.ci kizimi dunyaya getirdim suan 93 kiloyum eski evlendigim kilolarmima yani 55 donmek istiyorum
yenacım kızım bağırsak enfeksiyonu geçirdi çok üzüldüm:gitme: günlerdir ateşi 39.5 40 arası idi sürekli.gecelri uyuyamadı haliyle babası ve bende uyumadık. birde hafta sonu düğün girdi araya kızımda çok huysuz annemde misafir var gelemiyor yardıma kv urfada meğer ne faydası oluyormuş kadının şikayetçiydim ama:jeyyar: bacaklarıma tutunuyor hiç ayrılmıyor dibimden birde geçen akşam salınağından düştü yine çok ağladım:gitme: çok korktum çünki çok hareketli bir bebek ara ara giriyorum birde buralarıda pak sakin bu sıra kimse olmuyor çıkıyorum
kızlar şimdi geldim
hiç iyi deilim
beklenenden daha riskli
vede daha kötü bir ameliyat geçirdim
dün çaburcu olursun belki demişti
sonra yara kötüye gidiyor dedi
dünde yattım
bugün dedim doktora
tmm eskiye nazaran iyi
ama sen iyi deilsin kal dedi
yok dedim çıkcam
çok ağrım var
dikişli oldu
çok kanamış
2.5-3 saat sürmüş ameliyat
kanı zor durdurmuşlar
ameliyattan çıktığımdan beri yıktım ortalığı
gözüme batıkon kaçmış
dün öğleye kadar boğazımdan kötü ağrısı vardı
dondurma verir diye bekledim ama
sadece süt su meyve suyu var
hocaya gösterdiler
kendisi çıkmak istiyorsa
çıkabilir ama en ufak bişeyde
hemen geleceksin dedi
zalimi canim cook gecmis olsun yine bunada sükür bu ameliyati olamayanlari düsünelimneyse
az evvel doktorum programinda izledim kilonu 225 ile carp diyo ordan cikan sonuc senin günlük kalori alman gerekenmis
simdi bende 109u carptim 225e yasklasik 2450 cikio simdi bu kalori hangi yiceklerde olabilir???
hadi size bir destan yazdım
bitirebilirseniz cvp yazarsınızopuyorumnanaktan
slm sizleri çok özledim
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
balçova katilinin yakalanmasına çok sevindim
tipinde bile meymenet yok
yattıkça kusuyorum
tabi ağlıyorum sonrada acısından
birşeyler yutmaya çalışıyorum
neler olduğunu ilk günden anlatayım
öncesi ve sonrası baya komik olan bir 2.5 gün geçirdim
27sinde gittim ogün 2ye 10 kala ameliyathaneye indirdiler
ay bir tırstım
sonra baktım bir sürü hasta
kiminin kolu kırık kimi sezeryan olcak
bir süre orada derya baykalı seyrettik
sonra doktorum geldi
güzel parmaklı diyom ben ona
tabi ona deil kendi kendimize konuşurken
bir hastayı aldı
of ya benden sonra geldi
benden önce gidiyor ya dedim
onunki kolay ve çabuk çıkacak dedi
radyofrekansa götürdüler
10-15 dk sonra bizi el sallayarak çıktı adam ameliyattan
bana moral oldu tabi bak iyi falan diye
sonra anestezist ve doktorum geldi
hadi bakalım gidiyoruz dedi
mersedes diye dalga geçtiğimiz
özel şöförü doktorlar olan sedyeyi sürdüler ameliyathaneye
ay bir titredim çok soğuktu
müzik açıktı çok komiğime gitti
doktoruma dedim saat kaç
kaç saatte çıkarım ameliyattan kaçta odama çıkarım falan diye
saolsun hepsin cvpladı
yarım saat ile en fazla 1 saat sürer dedi
2.5-3 gibi girdim en fazla 3.5 -4 gibi çıkar 5 gibi odanda olursundedi
ameliyattan saat 5.5-6 gibi çıkmışım
zaten az vakit için narkoz verildi tabi 6.5 tu ortalığı yıkarak uyandım
yoğun bakım hemşiresi morfin yaptım dinlen ve sus acımasın dedi
yüzümü sildi
neren ağrıyor dedi gözüm ve boğazım dedim
biraz kıvrandım orada hasta bakıcılardan biri geldi hadi gidiyoruz odaya dedi
bana diyolar bağırma tmm diye ama nafile
inletmişim ortalığı
hasta bakıcılara servis bölümünde
personel beyler veya personel arkadaşlar diyolar
beni getirmiş odaya
hadi geç kendin bakalım yatağına diyormuş
annem bir süre bağırdığımı ve kimseyi dinlemediğimi söylüyor
personel hadi kafanı azcık kaldır ben geçireyim demiş
yok hatırlamıyorum ama bağırmışım bide ona
sonra zar zor kendim geçmişim
hemşire geldi iğne yap dedim
aşşada yapılmış dedi
sonra doktor yapılsın demiş yaptılar
sonra sağ gözümün felaket batmasıyla uyandım
ağlaya ağlaya öldüm
doktora gösterdik bişi yok dedi
tuvalee gittim
dönüşte başka doktora gösterdim
batıkon kaçtı al bu jeli sür olmazsa gözcü çağırırız dedi
o gün bir dolu iğneyle totodan tabi
bozağım ağrımıyordu
ama gözümün sızlamasından
diğer refakatçıyla odada kalan başka hasta refakatçısıyla oturduk
bazen ateşim düşüyor titriyorum
sonra sabah oldu 6da geldi hemşire damar yolunu göstererek ne zmn çıkcak acıyo dedim
çıkardı ama bir bardak kan aktı yatak üs baş battı
iğnem yapıldı gözüm açılmaya başladı
ama ölüyorum uykusuzluktan 24 saattir uyumuyorum
sonra kahvaltı geldi
dün sabah 1 bardak süt içtim ilaç içtim
sonra yarım bardak anca içtim 10a kadar
çünkü bir yudum yutmaya çalışıyorum kusuyorum azıcık
sonra doktor geldi akşama çıkabilirsin dedi
daha sonra hadi gel bakalım yavaş yavaş muayene edelim dedi
gittim
beklediğimizden daha kötü yaran kalacaksın dedi
ee bişey yiyemedim
sorumlu doktor hoca çıkınca baksın olmazsa serum takarız dedi
oda 10da çıktı ameliyattan güzel parmaklıylan
geldiler
dedi bak bişey yutmaya çalış orada kasları çok yıprattık dedi
ne kdr acırsa o kdr iyileşecek dedi
senmisin ou diyen
26-27 saat oldu ameliyattan çıkalı artık yutmaya başladım bişiler
açlıktan midem gaz doldumu hava yuttukça
e bide aç karnına antibiyotik içtim 2 kere
sonra 2 bardak süt 1 bardak ayran 2 bardak su sabahta 1 bardak süt içtim
istersen yumuşak sakızlardan çiğne
istersen sakız çiğniyormuş gibi yap dedi
firt gece düşü sakız vardı onu ağzımda açıp kapatıyorum
dondurma yasak sen küçük değilsin onlar normal ameliyatlarda dedi
sabah vizite geldiler
dedim ben çıkmak istiyorum
hem yttum işte dedim
yarama baktı
düne nazaran azcuk iyi dedi
çıkabilirmiyim dedim
8 gün yatacaktın dikişlerin kusarken patlayabilir dedi
tmm söz zorlamıcam nolur çıkarın beni dedim
doktora verdiğim sözü tuttum
annem un kavurup yoğurt çorbası yaptı
3 tabak içtim ve 2 kere kustum sadece
su içemiyorum bu iyi deilmiş
ama narkozu çıkaramadım daha
bugün yuttuğum kanlar azcık azcık çıktı içimden
ölüyorum zannettim
tmm şükür iyiyye işaret bu ama zorlama dedi
aşşada babamı beklerken bide yukarı çıkmıştım
sonra en ufak taze kırmızı kan gördüğünde hemen servise geliyorsun acil olarak dedi
eğer olmazsa ödenmeyen ilaçlar yazdı biri ağrı kesici biri antibiyotik
haftaya bugün gel bakalım dedi
dikişler kendi düşücekmiş
güzel parmaklıya niye geç geldim deyince
kanamanı durduramadık o sırada gözüne bakıkon kaçtı dedi
neyse artık evdeyim dün sabah 6dan şu saate kadar 4 rula havlu kağıt bitirdim
biz 1tane anca gider diyorduk iyileşinceye kadar
1bizim götürdüğüz 2 teyzemin getirdiği
1de orada çalışan biri var komşu ondan aldığımız bitti
şimdi yenisini açacağım
2-3 cm bir yer küçük dilin arka tarafınfan dikişli ve oraya gittikçe bişi kusuyorum
yatamıyorum tükürükten boğuluyorum
böle böle iyleşcem inş.
2 kilo serum yedim ve 1 ilo aldım yarına yazarsın bebişim
verdiği ilaç kilo aldırıyormuş alacaksın dedi
gerçi babam gitti ilaçları almaya ama
bende dolaşayım biraz evde
herkesee selamlar
çok yorgunummmmm bu hastane işinden nefret ediyorum özel dişçiye gidiyom kanal tedaviyi hakkıyla yapmıyolar bu sefer çekilsin diş(dişimi çektilerr üstelik yapılamamış kanl yüzünden gitti)
gittim fakülte hastanesine bütün dişlerime baktılar tedaviye aldılar sabah 6 öğleden sonra 3 e kadar sıralarda maf oldum direksiyon dersine gittim eve bi geldim misafir haydaaaaaa şaka dedim artık şimdi gittilerr yedimmi yedimmmm napıyım sokaklarda alternatifim yoktu :):):)
herkesee selamlar
çok yorgunummmmm bu hastane işinden nefret ediyorum özel dişçiye gidiyom kanal tedaviyi hakkıyla yapmıyolar bu sefer çekilsin diş(dişimi çektilerr üstelik yapılamamış kanl yüzünden gitti)
gittim fakülte hastanesine bütün dişlerime baktılar tedaviye aldılar sabah 6 öğleden sonra 3 e kadar sıralarda maf oldum direksiyon dersine gittim eve bi geldim misafir haydaaaaaa şaka dedim artık şimdi gittilerr yedimmi yedimmmm napıyım sokaklarda alternatifim yoktu :):):)
bir hafta girmedim gçmişi oku oku bitmedi
bir haftada pek diyei bozdum denemz ama kaçamak yaptım
spora pek gidemedim
bu haftasonu kızkardeşim evleniyor hazırlıklar yoğun
kendime kıyafet aldım düğün için 46 beden verdiler ohhh oldu nasıl sevindim önceden 52-54 giyerdim
kızımın ateşi düştü daha iyi ama şimdide grip oldu ama mühüm değil.
yarın kilo bildireceğim. iznim bitsin artık
hepinizi çok özledim
tebessüm nasılsın..??
özlettin kendini..:)
Bugün beslenmem kötüydü hiiç beğenmedim..browni yi anlatmıştım,üstüne birde yemeğe davet edildik,dolma neyin yedim..
geldikten sonra leslie yaptım,mekik çektim ama nafile..
Zaten kilo vermemiştim,kesin fazla çıkarım yarın.:çok üzgünüm:.
Geçmiş olsun canım...Bizde kızımı p.tesi tekrar götürücez bu sefer kızımın dişine bakan hekimin hocası görücekmiş..Kızım diyoki ne önemli dişlerim varmış,ha bire davet ediyolar diyo..:))
Bizde babasıyla geyik yapıyoruz akademi dünyasını sarstın diye..:))
geçmiş olsun canım
çok iyi yapıyorsunuz korkusu azlır çocuğun
benim kızım dr. dan korkardı bir gittiğimizde dr. koridora çıktı özge senmi geldin büyümüşşün diye yanağını okşadı kızım ogünden beri dr. a gidiyoruz dedikmi yanağını gösteriyor ve korkmuyor.
Şimdiden mutluluklar dilerim kardeşine..
46 bedene bile çok seviniyoruz diimi..:))
Benim bir arkadaşım zayıflama ilacı kullanmaya başlamış,ismini bilmiyorum öğrenmekte istemiyorum,kendisine çok kızdım çünkü..
3 haftada 12 kilo vermiş..Aaaaaa dediğinizi duydum ama kilosu epey hallice..
130 falan..Buna rağmen feci riskli bişey yapmış..
Gözünü korkuttum bayağı,çok kızdım..bakalım bırakıcakmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?