Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben çıkıyorum yena yarın işim çok hem annemin hemde kendi evimi temizliycem düğün için sarma dolma vs. yemek yapacağız. iş çok uyumam lazım.

seninde okumaya düşkün olduğun her halinden belli.. diploma önemli değil bence.. önemli olan sürekli gelişmeyi sağlamak..biliyormusun benzer çok yönümüz var... benim eşim de rahatsız.. ama çabuk toparladı.. rahatsızlığı yüzünden de pasif bir göreve geçti... o yüzden oğlumuzla ilgilenebilyor.

ne demişler ..."çalışan kazanır elması kızarır"
çalışır düzeltiriz notları..
bu yaşta hala not kaygısı duymak da ayrı bi şey:))

emoşcum sana da çok teşekkür ederim..

yeni gelenler de hoş gelmişler...

ben de yarın tartılmak istemeyen gruptayım ..
olsun artık...

BUGÜN YEDıKLERıM
kahvaltıdan önce sıcak su ve sirke
Kahvaltı: bol roka maydonoz ve iki filim ekmek biraz peynir bir haş yumurta iki fincan yeşil çay

Ara: on tane çilek ara ile bir bardak süt (ilkdefa bu kadar az yedim :roflol:)

Akşam:yine sıcak su ve sirke yarım saat sonra saat 7 civarında bir tabak ıspanak yanında bir dilim ekmek
Ara:çilek (bu sefer 10 dan çok) ve yüz grm kadar belkide daha az dondurmakalorisi 126 imiş baktımda yedimm (bnu söylemek istemezdim ama :kedi:)

Tebessüm77:canımcım başladım sayılır.bir krem ve şampuan verdi cildiyeci.ama tahlil için omuz başımı kazıdılar ya hala çok ağrıyor.anacığım Zalimiden bana sıra kalmadı ki,
Zalimi:valla şekercim yazdığın destanı okudum,okudum,,sonra çıktım sitenin kantininden iki şişe bira aldım,şimdi ancak kendime geldim.hadi hastanedekileri hallettin,ya yavrucuğum benim gibi elliyi 2 sene geçmiş ablanı da düşünsene ,valla oku oku afakanlar bastı...(şaka şaka sakın alınma,ama bira aldığım doğru,böbreklerim çok felaket.birde bunu dene dediler ondan,ama şimdien çift görmeye başladım.mafoldumben

Yena.tursari selam fıstıklrrr ya bunlar bana dokunacağını söylemediler,bu bira baş dönmesi yaparmı,,şimdilik daha da şiştim..
ne olacak bu Türkiyenin hal....içince siyaset yaparlar yaohaoldumsmile

neden bende kullanıyorum 3 ay olucak nerdeyse ama hiç bi yan etkisini görmedim ve çok memnunum

Gunaydin arkadaslar, nasilsiniz? iyisinizdir umarim.. Valla arkadaslar ben tartilmamaya kararliyim pazartesi tartilmam gerek.. Ama simdiden onu stresi dusunmek istemiyorum tadini cikartmak istiyorum diyetimin.. Ne guzel motive oluyorum.. elimde yemeklerle tatlilarla esimin pesinden kosturuyorum yesin diye yemiyor 8 kilo almasi lazim.. dedim bundan boyle ne koyarsam yiyeceksin itiraz etmeden.. Ben diyetteyim zaten birde ye diye nazlandiramam.. tamam dedi boynunu bukerek..
neyse iste oyle.. Disimi cektirdim evelsi gece dun ondan fazla bir sey yiyemedim.. uyusuklugu gecince cenemin agrisini hissettim dis cekildiginden.. Su ictim bol bol. Iyide yurudum.. Pure ve turlu yemek yedim az..
arkadaslar birde gunluk yediklerinizi yazin lutfen.. Bana cok yarari dokunuyo en azindan fikir ediniyroum.. hepinize sevgiler

geçmiş olsun ablam tekrardan acır tabi
bira baş döndürür ya

günaydın hanımlarrrrrrr

listemiz bugun geç gelebilir
oglumun ve kızımın okulda gösterileri var
haeriniz olsunn

yeni gelenler
listeye girmek isteyenler ben her cuma gelir kilomu bildiririm diyenler
bana özelden kilosunu bildirsin

topigi tam takip edemiyorum gözden kaçmasın
muckssssssss hepinize

kilolarınızı bana özel msj ile bildirin

arkadaşlar yeni gelenleri takip edemedim.. yeni gelenler bi zahmet geçen cumadan beri aramıza katılanların bi listesini yapabilirler mi Citol de izinli olduğundan bakamıyor pek.. ben herkesin mesajını okudum ama liste yapmadım o zaman şimdi de geçmişe dönüp liste yapmamın imkanı yok..

eğer yapamazsanız da önemli değil ama listede olmazsanız kırılmayın özelden Citole bildirince kilonuzu o da alır sizi listeye.. yanlış anlamayın yani.. bugün bi saçmalıktır gidiyo benim iş yerinde hayırlısı

haa liste geçmi geliyor? tamam o zaman ben öğle yemeği tatilinde yaparım cumadan beri aramıza katılanların listesini.. iyi geldi bu guclubacismile

ArkadaŞlar ben tam 134 kıloyum herbalıfe 'a baŞladım. Şu an Çok memnunum.aÇ kalmıyorum.ıdeal kıloma ındıkten sonrada bırakmayı dÜŞÜnmÜyorum.bu sefer Çok kararlıyım.

arkadaşlar teşekkür ederim

zeynep abla geçmiş olsun

umarım tez vakitte sende iyileşirsin

ee günlerdir giremeyince

ağlamanın ve ortalığı yıkmanın dışında kalan

vakitlerimde neler yaptığımı

yaziim dedim

salı-çarşamba-perşembe gününün toplu bildirimi kabul edin artık

kızlar özlemişim sizi ya

ağzıma ipler küçük dilin ilersinde yani içerde

tükürük gitse kusuyorum

tabi küçük diledeğince normal öle olması

öf ya sürekli bişiler yiyip içeceğim ki

biran önce iyileşsin

güzel parmaklı doktorumda öyle dedi

ameliyatta da o vardı

ay ama orayı görmeyin hiçbiriniz

fazla tırstığım bir yerdi en başta

burnumdan oksijen vermişler

düne kadar burnumda kanıyordu

umarım artık kurumuştur

ben bugün lahana corbasina basliyorum diyetda$larim insallah becerrrrrimmmmm hüüühhhhüüüüühüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…