Egedeniz:maşallah,İstanbulu hakkınca yaşamışsın.oğlunu ve seni kutlarım.benim de en büyük zevkim klasik müzik dinlemek.yaa üzüldüm aile ikiye bölünmüş.sana hayran olmamak elde değil.burda ne değerli arkadaşlar bir araya gelmiş..ben de tam okuma hastasıyım.ama üniver.gidemedim.o zaman ki şartlar.hatta bir yıl amerikada okuyacaktım ailem göndermedi.ordan bana bir öğrenci verdiler.
Zalimi iki üç gün sonra acıların son bulacak.o zaman rahatlıyacaksın.tekrar gwçmiş olsun..
güzelmiş notların canım.. ben de iki dersten kötü aldım biri osmanlıca 42 aldım diğeri de divan edebiyatı 27 aldım ondan da finale sıkıcaz biraz eyvahedigeldismile ama benim iktisadda öğrenmem lazım yoksa sevgilim kalacak dersten.. hiç çalışmıyor.. o dersi kolay bi mantığa oturtursam ona da anlatırsam belki ısınır iktisada..
sizlere iyi geceler hatunlar egedeniz ve yenoşşşş öptümmmm
Benim bir arkadaşım zayıflama ilacı kullanmaya başlamış,ismini bilmiyorum öğrenmekte istemiyorum,kendisine çok kızdım çünkü..
3 haftada 12 kilo vermiş..Aaaaaa dediğinizi duydum ama kilosu epey hallice..
130 falan..Buna rağmen feci riskli bişey yapmış..
Gözünü korkuttum bayağı,çok kızdım..bakalım bırakıcakmı..
Tebessüm77:canımcım başladım sayılır.bir krem ve şampuan verdi cildiyeci.ama tahlil için omuz başımı kazıdılar ya hala çok ağrıyor.anacığım Zalimiden bana sıra kalmadı ki,
Zalimi:valla şekercim yazdığın destanı okudum,okudum,,sonra çıktım sitenin kantininden iki şişe bira aldım,şimdi ancak kendime geldim.hadi hastanedekileri hallettin,ya yavrucuğum benim gibi elliyi 2 sene geçmiş ablanı da düşünsene ,valla oku oku afakanlar bastı...(şaka şaka sakın alınma,ama bira aldığım doğru,böbreklerim çok felaket.birde bunu dene dediler ondan,ama şimdien çift görmeye başladım.mafoldumben
günaydın hanımlarrrrrrr
listemiz bugun geç gelebilir
oglumun ve kızımın okulda gösterileri var
haeriniz olsunn
yeni gelenler
listeye girmek isteyenler ben her cuma gelir kilomu bildiririm diyenler
bana özelden kilosunu bildirsin
topigi tam takip edemiyorum gözden kaçmasın
muckssssssss hepinize
kilolarınızı bana özel msj ile bildirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?