orfe hoşgeldin çizelgeyi 2 gündür yapmaya çalışıyorum ama sinir etti beni hata veriyor bide uyduruk bir siteden başka biyerden yapılmıyor güzelim siteler varken bilmiyorumkismile
hoşgeldina.s. söyleyin kilonuzu ben atiiiim...ArkadaŞlar ben tam 134 kİloyumherbalıfe 'a baŞladım. Şu an Çok memnunum.aÇ kalmıyorum.İdeal kİloma İndİkten sonrada bırakmayı dÜŞÜnmÜyorum.bu sefer Çok kararlıyım.
hee doğru dedin dikkat etsek böyle olurmuyduk.....şimdi banaaa 80li kilolarımı verseleeeer...dimi ama :sinifsinif:orfe senin kilonda değilim aynı boydayız herkez yaparken biz gayret etmediğimizden bu kilodayız bence ben 5 sene önce azmedip 20 kilo vermiştim ama önüne geçmezsen bi anlamı olmuyor şimdi düşünüyorum en fazla 5 kilo alınca dikkat etsem şimdi 30 kilo diye hayıflanmazdımolsun burada birlikte birbirimizi motive ederek yine yapabiliriz bende bu sefer çok umutluyum
Bakalım çizelge çıkacakmı?
hızır gibi geldin cand önce şu çizelge sorunumuzu hallet sonra burdayken kilolarımızı not al ki azmedelim bu hafta kaydirigubbakcemile5 ben 95.3 dün tartıldım şakkıdı
oraları hatmettim candy zemuszemus hatayı bi türlü bulamadım
daha önce yaptım şimdi biraz işim var sonra denicem olursa sizede yardım ederim...saferan kendine yaptığın zaman ayrıntıları bizimle paylaşırmısın
günaydın...fıstıklar...nasılsınız..hayırlı cumalar...opuyorumnanaktan
evet aynen senin gibi düşünüyorum ben de canım.. versem de vermesem de bildiricem.. son bildirdiğim kiloya döneyim dedim öyle bildiririm çok şükür dönmüştüm de ama regl dönemi işte resmen ekmek ve tatlı ile beslendim.. 2 kilo almışım bu hafta.. vericem inşallah.. bugün başladım diyetime.. bi dahaki regl dönemine kadar bırakmak yok boshayallersmile
günaydın canım hoşgeldin.
orfe 1 ay bende sabah aksam senin gibi kullandım 7 kilo gitti ama sonra bozdum 10 kilo aldım o yüzden biraz sakıncalı bi ürün benim gözümde biz zaten rejimlerin sonunu getirebilsek bu halde olmayız halen değilmi? sürekli mamayla yaşayamıyorsun malesef ki ben tadına bayıla bayıla içiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?