Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

orfe hoşgeldin çizelgeyi 2 gündür yapmaya çalışıyorum ama sinir etti beni hata veriyor bide uyduruk bir siteden başka biyerden yapılmıyor güzelim siteler varken bilmiyorumkismile

canım takıldığınız yerde sorun yardımcı olayım çizelge konusunda.. bugün yeni gelenlere bakmaya çalışıcam liste geç yayınlanacakmış zaten rahatım o yüzden serdim patron yok kaydirigubbakcemile3 özel mesaj atmanıza gerek yok yani..

yalnız her cuma 12den evvel kilonuzu Citole özel mesajla atmayı unutmayın.. eğer hafta içi paylaşımı bol yaparsanız bi dahaki cuma özel mesaj atabilirsiniz.. 50 mesaj sınırı varmış çünkü.. yani foruma yazdığınız mesaj sayısı 50 yi geçecek.. ne alaka pek anlamadım ama :1closedeyes: ben ilk günde geçmiştim :icecream: şimdilerde yazamıyorum pek bakmayın.. eskiden bi buraya yazardım şimdi dört topiğe birden dağılınca böyle oldu..

Son düzenleme:
ArkadaŞlar ben tam 134 kİloyum herbalıfe 'a baŞladım. Şu an Çok memnunum.aÇ kalmıyorum.İdeal kİloma İndİkten sonrada bırakmayı dÜŞÜnmÜyorum.bu sefer Çok kararlıyım.
hoşgeldina.s. söyleyin kilonuzu ben atiiiim...
hee doğru dedin dikkat etsek böyle olurmuyduk.....şimdi banaaa 80li kilolarımı verseleeeer...dimi ama :sinifsinif:
Bakalım çizelge çıkacakmı?

bende çizelge yapmıştım sildim yeniden yapıcam

boy 176
kilo134
yaş 36
perhiz yapan arkadaşlarıma başarılar.(stıcker sponsorum olacak birini arıyorum)

hızır gibi geldin cand önce şu çizelge sorunumuzu hallet sonra burdayken kilolarımızı not al ki azmedelim bu hafta kaydirigubbakcemile5 ben 95.3 dün tartıldım şakkıdı

hızır gibi geldin cand önce şu çizelge sorunumuzu hallet sonra burdayken kilolarımızı not al ki azmedelim bu hafta kaydirigubbakcemile5 ben 95.3 dün tartıldım şakkıdı

tamam canım olumunekankayizsmile diyet gruplarında var ya bi konu kilo çizelgesi nasıl yapılır diye.. oraya bak takıldığın yerde yaz buraya

ness hayatım ben 2 öğün mama yiyorum sadece öğle öğününde serbest + günde 2,5 litre su muhakkak ara öğünlerde 5 kayısı,yoğurt,süt alıyorum 1 cm incelmem var 4 günde.

orfe 1 ay bende sabah aksam senin gibi kullandım 7 kilo gitti ama sonra bozdum 10 kilo aldım o yüzden biraz sakıncalı bi ürün benim gözümde biz zaten rejimlerin sonunu getirebilsek bu halde olmayız halen değilmi? sürekli mamayla yaşayamıyorsun malesef ki ben tadına bayıla bayıla içiyordum

arkadaşlarım çizelgeleri hiç yapamadıysanız kilonuzu hedef kilonuzu bi de boyunu yazın bana ben yapim

Günaydın sevgili hanımlar,

Hepinizi çok özledim.Hala tatilim devam ediyor.Pazar günü İstanbul a dönüyorum,inşallah daha sık görüşeceğimiz günler yaklaştı.......

Allaha emanet olun,görüşmek üzere........Hayırlı cumalar.......

verdim sengözlerimebaksanab

günaydın canım hoşgeldin.

orfecim sana bunu yaptım

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wbcpg1j/weight.png

bunu profilini düzenle ye tıklayıp çizelge yazan yere kaydet sonra değişiklikleri kaydet de

hayatım ben artık bırakmayı düşünmüyorum.İdeal kiloma ulaşana kadar 2 öğün ulaşdıktan sonra tek öğüne geçicem.Ness inanki bıktım yaşamaktan o kadar sinirliyim kendime.Bundan sonra neye başladıysam o bitmeyecek devamı olacak.Bu normal diyette de böyledir.Yemezsin zayıflarsın, yersin alırsın.O yüzden herbalıfe'i yaşamıma dahil ediyorum.Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…