Slm kizlar
Allah razi olsun bassagligi dilekleriniz icin
Ormanda agac isi yapiyorlardi orada rahatsizlanmis kalp krizi gecirmis. Ormanda supheli olum oldugu icin savci gelmis sonrasinda otopsi yapildi kalpte 3 damari tikaliymis. Simdiye kadar bir sikayeti olmamisti ya da fark etmemisti. Vade dolunca bir seyler sebep oluyor iste.
Haftaya pazar doncem insallah eve. Bu cuma da bildirim yapamicam. Izinli yazarsin cnm bu cumada beni E eboe
Günaydın hanımlar
Hasibe canım başınız sağolsun.. Allah geride kalanlara sabır versin..Slm kizlar
Ormanda agac isi yapiyorlardi orada rahatsizlanmis kalp krizi gecirmis. Ormanda supheli olum oldugu icin savci gelmis sonrasinda otopsi yapildi kalpte 3 damari tikaliymis. Simdiye kadar bir sikayeti olmamisti ya da fark etmemisti. Vade dolunca bir seyler sebep oluyor iste.
Haftaya pazar doncem insallah eve. Bu cuma da bildirim yapamicam. Izinli yazarsin cnm bu cumada beni E eboe
Gözümden kaçmış demekki, dönünce tekrar ekleriz madem, kız kardeşine mutluluklar..Canım ben yazmıştım gözden kaçmış olabilir tabi bu ay ugrayamiycam aranıza diye, kız kardeşimin düğünü var islerini hallediyoruz bu hafta sonu kına önümüzdeki hafta sonu da düğün var nasipse bu arada bende kızlara yeni oda yaptım badana boya işlerine giriştim vs vs vs
Hepinizi çok özledim seviliyorsunuz :))
Bonus bir gorunup bir kayboluyorsun nerelerdesin, nasil oldun
Cok zamandir hic menu vermiyorsun farkindayim :/
Ik mık kem küm vıy
Bende az once beyaz ekmege tost bassam dedimsabah bi çift çok yordu tüm enerjimi aldı götürdü
öğlen yemeği zamanı geldi, tarhana çorbası yapacaktım hiç uğraşmak istemedim
buzluktan hazır patates ve nugget çıkardım , az yaparım bi seferlikten nolacak ki dedim
sonra dedim kızım sen aşırı yediğin için değil bunları yediğin için şişkosun
kepek ekmeğine bol yeşilikli bir diyet sandviç yaptım
yolum uzun
Bende az once beyaz ekmege tost bassam dedim
Sonra bu hafta 95 görmek istiyorsan karnabahara devam dedim. Dub aksamdan az kalmisti. Şimdide ütü ve yedlcay keyfi
Yani hepimiz o yollardan geciyoruz. Üzülüyoruz yiyoruz, stres oluyoruz yiyoruz, seviniyoruz yine yiyoruz. Bunu kontrol etmeyi ogrenmemiz onemli
Fastfood her zaman cazip geliyor. Hem pratik zaman kaybı az, hem aşiri lezzetli. Biz bunları yenebiliriz :)benimde bu hafta ki tartıda artık 90lara veda edip 80li rakamları görmem lazım
hiç aç değilim diyetimde ama lezzet kavramım o kadar fastfooda alışmış kı anlatamam
Tatlı telâşlardasın kolay gelsin kardeşine mutluluklar canım :)
Canim ben gecen hafta 1.4 vermistim
Cok zamandir hic menu vermiyorsun farkindayim :/
Senin kendi isin degilmiydi ?istifa edip köşeye çekilip öğretmen kocamın maaşını yesem olmaz mı
Ik mık kem küm vıy
Cok iyu yapmisin gelicek 8 lersabah bi çift çok yordu tüm enerjimi aldı götürdü
öğlen yemeği zamanı geldi, tarhana çorbası yapacaktım hiç uğraşmak istemedim
buzluktan hazır patates ve nugget çıkardım , az yaparım bi seferlikten nolacak ki dedim
sonra dedim kızım sen aşırı yediğin için değil bunları yediğin için şişkosun
kepek ekmeğine bol yeşilikli bir diyet sandviç yaptım
yolum uzun
Afiyet olsun canım güzel olmuşSelam bende menu vermeye geldim. Herkese afiyetler ballar sekerler olsun
12.00
Domates salata
3 dilim b.peynir
6 7 zeytin
İki dilim kepek ekmegi
15.00
Yogurtlu karnabahar
Ara yesilcay
Aksam yok
Basiniz sagolsun canm.Allah rahmet eylesin canim.Slm kizlar
Senin kendi isin degilmiydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?