Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyileştimde şişmanım en büyük hastalığım o.

Hurma yoğurt yapmak istiyorum varmı başka yapmak isteyen?

SPOR TABLOSU

NOKULLANICISPOR DKSI
1​
175 dk​
2​
100 dk​
3​
80 dk​
4​
60 dk​

Eline emegine saglik cnm
Kilo veren ve spor yapan arkadaslarimi tebrik ederim

Selam kizlar. Benim için kötü bir gün oldu.

Mevzuya dönersek diyetisyen kontrolunde sadece 100 gr vermis gözüktüm. Çok üzüldüm.
Fark olmayacagini tahmin ediyordum ama yine de beni çok üzdü. Hepsi benim sucum harfiyen uymadim listeme. Hareket etmedim bu hafta.

Yeni liste 9 günlük harfiyen uycam bu sefer gerekirse telefona alarm kurcam. Alisverisimide yaptim listeme göre. Bu hafta acigi kapatip 2-2.5 kg vermek hedefim. Her gün 30 dk en az yürüyüş yapcam.
Can sikan baska seylerde oldu ama paylasmak istemiyorum. Sadece içimi dokmek istedim...

Bir yerden başlamak iyi olmuş canım
Herşeyden önce kendimiz için yapmalıyız bunu

Amine Busra canım benim hiç üzme kendini arada böyle vermediğin yanlışınla yüzleştiğin olucak bunlar hep ileri götürücek inş.

Herşey anlatıp yazılmıyor tabiki neler neler oluyor iç dünyamızda, özel hayatımızda.

Herşeye rağmen burdayız iki gün gelmesek isteksiz olsak modumuz düşük olsada yine burdayız.

Sen inş dediğin gibi uy bu sefer ve spora öncelik verelim ikimizde. Salona gitmesem evde bi türlü vakit ayıramıyorum.
Geçen sene sırf evde yapmıştım çok daha güzel incelmiştim.
Çünkü hiç bırakmıyodum.

Lesli yapıp üstüne egzersiz yapıyodum hem belim için hemde ender saraçın 10 hareketinden yapabildiklerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…