Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bana da dibimde böyle bi yoldaş olaydı iyiydi
emeğiniz zai olmasın inşallah

amin cnm inşallah

ben ya cumartesi ya pazartesi başlıcam duruma göre xl-s ye
bende bu ara ev işleriyle çok meşgulum ama en kısa zamanda spora tekrar başlıcam inşallah
aslında üşenmesemde bugün leslie yapsam akşam ne iyi olur

Bugunku menum

Sirasiyla

Sabah

Ara

Ogle (lahana corbasi vardi pazarda lahana yoktu mevsimi gectigi icin herhalde onceki detoxumdan kalan lahanayi cikardim dondurucudan onu paylastik annemle ama yarim porsiyon cikti ikimizede. Resmini cekmeyi unuttum)

Ara (o icecegi 2 olcu yaptim yari yariya ictik)

Aksam yine lahana corbasi vardi ama yapamadim. Gecen detoxtan 1 avuc lahana kalmisti onu streclemistim dolapta kalmis onu marulu ve yesil biberi dogradim salata yaptim. Uzerine domates koydum ve 3 tane firinlanmis nugget koydum. 1 sisede sade soda ictik)

Son düzenleme:
Sabah 10.30
Kavurmalı yumurta
Peynir domates
Yarım çb ceviz
2 dilim portakal

Akşam 18.30
Yarım tabak et kavurma
3 yk yoğurt
( misafirlikte idik hiç doymadım kızlar bayağı ikram vardı bana bu düştü )

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş

Gunaydin kizlarrrr

Gecen ay 5 gun gecikip 27sinde adet olmustum bu ayda 4 gun erken gelip 23unde oldum. Su an biraz karin agrim var.

Dun aksam 2 kere gogsum agridi sol tarafim kalbimin oldugu yer. Tirstim biraz dedim esime bir daha olursa gidip ekg cektirelim icim rahat etsin. Bu yuzden aksam spor yapmadim zorlamayayim kendimi dedim.
Sanirim stresten yorgunluktan oldu. Insallah bir daha olmaz

@eboeerine sağlık canm.kilo veren herkesi de tebrik edirum...bu ise bi hız vermemiz lazm.böyle olmuyor yaza az kaldı.biraz hafifleyelim
..ben tekrar leslie başlıyorum baska türlü veremiyorm
Coookkk haklisin ben durdugum yerde duruyorum bi haftadan fazladir hic yuruyus filan da yapmadim misafirler vardi.

Selamün Aleyküm
Nasılsınız hanımlar...bikaç gündür başım tuttu ekrana bakamadığım için gelememiştim...ama şuan daha iyiyim çok şükür...sık uğramaya çalışıcam...

Ben de dün bu diyete bakmistm bonus.hurma yogurt diyeti.ama bebisi emziriyorum diye vazgectim.

Bugünün bildirimi

Cuma 84.2
Bugun 84.7
Artiyim cumaya kadar gider ins

Hurma çok güzel süt artırır günde tek öğün olarak yapabilirsin aslında...

Menum
Sabah 10.30
3 yumurtadan menemen kizimla ortak
Kalin bir dilim kepek ekmegi vardi yarisini yedim
2 parca peynir(normalde listede zeytin var evde bitmis)

14.00
4yk yulaf+4yk yogurt+2 kayisi+1 ck tarcin

16.00
Turk kahvesi
15 badem
1 galeta

19.30
İspanak yemegi 8 yk
2 bardak ayran

Gece öğünümü yapar gunu kapatirim

o çocuk sizin orada mıydı hani haberlere çıkan ?

Iyi geceler kizlar

Sabah kahvaltidan sonra mutfagi toparladim sonra okula gittik 23 nisan programina katildik. Orada kermesten cocuklara kek ve pohaca aldim. Cok kalabalikti orasi parka goturdum cocuklari piknik yaptirdim orda kizlara. Meryemede corba yapmistim yanima aldim parkta o da corba icip piknik yapti. Eve geldik yemek yapmaya kalktim esim aradi aksam arkadaslari gelecekmis esleriyle taziye icin. 2 satte hem evi temizledim hem yemek yaptim. Wc banyo dahil. Misafirin bu yonunu seviyorum simsek hiziyla ev toplaniyor

Cok yorgunum kizlar yatiyorum. Menumu yrn yazarim insallah.

lohusalık dönemim müge anlıda böye bi olaya denk gelmişti 1 ay boyunca
neden dünyaya çocuk getirdim, nasıl koruyacağım nasıl böyle bi hata yaptım
ikinciyi asla getiremem , allahım affet diye depresif geçti

bu olayı duyunca yine kalbimde bişyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…