Evde hic yapamiyorum bende cocukla. Zaten uyanikken asla yaptirmiyor. Oyun havasiyla oynatmaz bile sinir oluyo :) uyurkende yemek fasli camasir fasliAmine Busra canım benim hiç üzme kendini arada böyle vermediğin yanlışınla yüzleştiğin olucak bunlar hep ileri götürücek inş.
Herşey anlatıp yazılmıyor tabiki neler neler oluyor iç dünyamızda, özel hayatımızda.
Herşeye rağmen burdayız iki gün gelmesek isteksiz olsak modumuz düşük olsada yine burdayız.
Sen inş dediğin gibi uy bu sefer ve spora öncelik verelim ikimizde. Salona gitmesem evde bi türlü vakit ayıramıyorum.
Geçen sene sırf evde yapmıştım çok daha güzel incelmiştim.
Çünkü hiç bırakmıyodum.
Lesli yapıp üstüne egzersiz yapıyodum hem belim için hemde ender saraçın 10 hareketinden yapabildiklerimi.
Ortimde burdaymis lafı ağzımdan almış valla ne kadar versek kar bize kızlar ,ha gayret bir gayret pazartesi ye aranıza donucem kısmetse ,hepinizi öperim ben gelene kadar zayiflayin anacim@eboeerine sağlık canm.kilo veren herkesi de tebrik edirum...bu ise bi hız vermemiz lazm.böyle olmuyor yaza az kaldı.biraz hafifleyelim
..ben tekrar leslie başlıyorum baska türlü veremiyorm
Ben basladim dunku artiyi atarakkkOrtimde burdaymis lafı ağzımdan almış valla ne kadar versek kar bize kızlar ,ha gayret bir gayret pazartesi ye aranıza donucem kısmetse ,hepinizi öperim ben gelene kadar zayiflayin anacim
Gazan mubarek olaGünaydın
Öğlen törenimiz var evde haftasonu biriken işleri yapıyorum sanki cuma temizlik olmamış gibi bir gün biticekmiş gibi umutla...
Hurma yoğurda sağ salim başlandı gazam mübarek olsun.
Günaydın
Öğlen törenimiz var evde haftasonu biriken işleri yapıyorum sanki cuma temizlik olmamış gibi bir gün biticekmiş gibi umutla...
Hurma yoğurda sağ salim başlandı gazam mübarek olsun.
bana da dibimde böyle bi yoldaş olaydı iyiydiSlm kizlar
Pazar isimide hallettim geldim sabahtan
Gecikmeli menulerimi yazayim
Pazar gunu menusu
Sabah: domates salatalik 1 dlm ekmek 2 yk kuymak 1 yumurta
Ogle: yogurt corbasi taze fasulye cacik
Aksam: kofte ayran
Pazartesi sabah: 96.2
En son ayin besinde 95.6 cikmisim bu hesaba gore +0.6 gorunuyor ama duzceye gitmeden once detox yapiyordum o zaman 93.7ye dusmustum o hesaba gore +2.5 goruluyor.
Dun detoxa basladim yine bugun dune gire -2.2 ciktim artik nasil bir odem tuttuysam bugun 94.0 ciktim
Pazartesi menusu sirasiyla (annemle yaptigimiz icin hep 2 porsiyon var)
Detox suyu
Kahvalti
Ara
Ogle
Ara
Aksam
Eki Görüntüle 2261575 Eki Görüntüle 2261574 Eki Görüntüle 2261573 Eki Görüntüle 2261570 Eki Görüntüle 2261572 Eki Görüntüle 2261571
Canım o da bizim elimizdeMotivasyonu kaybetmesek keşke
Miden kuculur belki dayanmaya calis canim. Sanslisin :)akşamları problem yaşıyorum
çok yemiyorum ama diyete uygun gidemiyorum
kk dan bana xl-s geldi, onu deniyeyim dedim
bizim gibi midesi geniş adamlara az geliyor
bu hafta spor yapacaktım ama bi türlü denk gelmedi
belki haftaya
akşamları problem yaşıyorum
çok yemiyorum ama diyete uygun gidemiyorum
kk dan bana xl-s geldi, onu deniyeyim dedim
bizim gibi midesi geniş adamlara az geliyor
bu hafta spor yapacaktım ama bi türlü denk gelmedi
belki haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?