Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkamızı bile dönmememiz lazım

Gunaydin kizlarrr

Dunku menumu vereyim

Sabah; omletin yarisi annemin
Ara; roka ve leblebi vardi roka cikaramadim islerim vardi leblebiyi biraz arttirdim
Ogle; brokoli yerine kabak hasladim ve kapya biber kozledim
Ara; anacigimla geldiginden beri bir seyler yapamadik cuma detox bitecek cumartesi yolcu en azindan beraber bir dondurma yiyelim dedik. Biraz fazla oldu ama artik uzun zaman yemem dondurma

Aksam; resmini cekmeyi unuttum firinda mantar ve kabak yaptim kiremitye az z.yag ile

Aksam misafirler vardi onlar gidince yemek yedik anca 21.15te. Ikram hazirlayamadim gec haberim oldugu icin esim hazir kek aldi evdede birkac biskuvi vardi onlari koydum.

Bende 2 ince dilim kek ve 3 tane cizi yedim acliktan herhalde dayanamadim. Yemegide gec yiyince sabah +0.4 uyandim dune gore. Uzun zamandir kacamak yapmiyordum artik dikkat etmem lazim.

Regl ne zaman canim. Ben regle 3 gün kala 1.5 kg kadar şiştim. +500 diyestisyende fazla geldim. Ama 1.8 odem vardi. 1.3 kg yag vermistim

Regl ne zaman canim. Ben regle 3 gün kala 1.5 kg kadar şiştim. +500 diyestisyende fazla geldim. Ama 1.8 odem vardi. 1.3 kg yag vermistim

Sanırım 1 haftaya olmam lazım
Şu diyetisyene gidiyorum bakalım ne diyecek
Böyle giderse benden bişy olmaz

Bende cunartesi gidicem de gitmesem mi ne diyorum hic fark yok suya dikkat etmiyorun falan off offf

90.1 idim geçen hafta
ramazan önce 1 haftalık detoks verdi
haftaya en az düz 87 olmalıymışım ramazana 85 girmelisin diyor
Cok güzel vermissin tebrik ederim. Bende pazartesiye göre 500 gr vermisim. Harekette cok onemli.
Ramazan oncesi detoks cok iyi olur bence. Bende haftaya isticem. Hem mide kuculur hem biraz fazlalik gitsin. Gerci ben tam ramazan basinda regl olcam galiba

bugün 1 ayım doldu

4.5 kilo vermişim ( az verdin dikkat etmedin dedi hakılı )
bunun 4 kilosu yağ
yağ oranım 44.6 dan 40.1 inmiş
ama metabolizma yaşım hala 47
Ilk zamanlar ben haftada 2 vermiştim
Yani 8 kilo falan vermiş oldum 1 ayda
Ama tabi emziriyordum onun da rolu büyük
Yağ kütlesi azaldikca metabolizma yaşi da genclesir merak etme
Hareket ve su çok önemli etken aklinda bulunsun
4 kilo yag da az değil bu arada tebrik ederim canım

Bencede hiç az degil. 35 falan yag kutlesi olunca metobolizmada hizlanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…