Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arzucum gel artık özlettin kendini. neler yapıyorsun? diyet ne alemde. çok güzel ilerliyordun. neler yaptın?

Sabah 11.00
Pastırmalı yumurta az idi pastırması
Peynrş zeytşn
Yarım domates yarım salatalık
Yarım çb çiğ fındık
8 adet çağla

Akşam 18.30
Fırında sebze et ( kabak patlıcan )
Yoğurt

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş

O gelisim kitaplari okudugum aklimdan cikar aninda. Ama faydali bir roman hayatima cok etki edebilir. Merak ettim romanini

Benim de abimin o semtte evi var ama oturmuyo kiraya vermis .hic degerlenmiyo evi nedense.yatırım amaçlı almıştı

merhaba kızlarrr

bugün hava çok güzeldi tam bir bahar havasıydı.
kilom 85.6 Bonus @eboe

yarın ya da en geç pazartesi diyete başlıyorum. menü paylaşmaya devam edeceğim.
Canım seninle aynı kilodaydk.ben simdi 84 üm.kafaya koydum bayrama 70lerde gecirecegim.cok sinirdayz ya verip 70leri girecez ya da alıp 90lara cikacaz.biraz hareket arttiralm biseyler yapalım gitsin

Hahaha ay ne güldüm yaa belkide cok yakinizdir gerek bile kalmaz karanfile
Bide oturduğum yerde akraba tanidikta cok akrabada cikmayalim
Ha a haa ..akraba olsun sa karsi kocann ailesinden ciksa kötü olur:)ay aklıma üniversideki bi tanisma geldi.bi arkadasim gel seni hemserinle tanistiraym dedi.sordum ayni ilce ayni semet ayni mahalle dedim kizw daha yeter nereye kadar ilerliyecen.sinraku bizim muhtarın kızıymis.milley cok gülmüstü.

Bu aralar cumartesi günleri detoks suyu icmeye calisyrm umarm faydası olur emzirmeden dolayı herseyi yapmaya da çekiniyorum açıkçası.simdilik tarcinli suyla idare edyrm.lakin bugün gem su icip hem piknige gitmek hic iyi olmafk.acik havada baya yürüdüm kızın pesinden kostum.gelince de20dk leslie yaptm kesmedi 3 mile daha yaptm .ramazaba kadar sporu ger gün yapmaya calisacam.bi de asansör kullanmayacsm elimden geldiğince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…