Selamınaleyküm arkadaşlar sizleri bu kadar habersiz bıraktığım için hepinizden özür diliyorum genel anlamda çok şükür iyiyiz lakin biliyorsunuz düğün telaşım vardı ve son 2 gün Cumartesi inşallah olcak bitçek bu arada şehir dışından akrabalar var yani yüzdüm yüzdüm kıyıya yaklaştım inşallah geçip gidicek. He kilomu merak ederseniz şu anda tam 74 üm. Ancak bu kadar oldu daha iyi olabilir di ama ehhh işte hepinizi yürekten öpüyorum düğün fotoları atıcam söz vermiştim unutmadımhepiniz Allaha emanet olun
Hadi ya cok sasirdim şuan komşu cikmayalim bide
Dünya küçüktür çekmece büyük bebembende çekmecedeyim @baharnaz başakşehirdeydi yanılmıyosam.
Bahar deyince özlediğimi hatırladım.
Açık adres vermeyimde göle yakınım diyim
Yaz hele özelden nerdesin?
Aynen yaa ben sana tarif edeyim bak halkalidan yukari sefakoyden asagiAmine Busra komşu falan çıkarmışız belkide burun buruna yaşıyoruz
O gelisim kitaplari okudugum aklimdan cikar aninda. Ama faydali bir roman hayatima cok etki edebilir. Merak ettim romaniniuzun zamandır sadece sağlık, kişisel gelişim ve dini kitaplar okuyordum. tabi fırsat buldukça. yoksa eski performansım yok. zaman yok, yorgunluk var çünkü. uzun zamandır bunları okurken romanları bırakmıştım. alıp okumadığım romanlar var. çok bunaldım. önceki gün evdekilerden birine başladım. kişisel gelişimle karışık tabi. daha başındayım ama iyi geldi ruhuma. devamı nasıl bilemem. şimdilik iyi gidiyordemek ki neymiş azcık roman da okumak gerekliymiş
Bende sizinle yeniden canlanayim motivasyon yerlerde iki gündür
Benim de abimin o semtte evi var ama oturmuyo kiraya vermis .hic degerlenmiyo evi nedense.yatırım amaçlı almıştıDünya küçüktür çekmece büyük bebembende çekmecedeyim @baharnaz başakşehirdeydi yanılmıyosam.
Bahar deyince özlediğimi hatırladım.
Açık adres vermeyimde göle yakınım diyim
Yaz hele özelden nerdesin?
Kanarya da falan mi? Bizim buralarda ev fiyatlari uctu. Sefakoy, halkali coştu hele..Benim de abimin o semtte evi var ama oturmuyo kiraya vermis .hic degerlenmiyo evi nedense.yatırım amaçlı almıştı
Yakaya karanfil takip parkta buluşup yürüyüş yapın.ay ne kadar romantik :)Amine Busra komşu falan çıkarmışız belkide burun buruna yaşıyoruz
Canım seninle aynı kilodaydk.ben simdi 84 üm.kafaya koydum bayrama 70lerde gecirecegim.cok sinirdayz ya verip 70leri girecez ya da alıp 90lara cikacaz.biraz hareket arttiralm biseyler yapalım gitsin
Hahaha ay ne güldüm yaa belkide cok yakinizdir gerek bile kalmaz karanfileYakaya karanfil takip parkta buluşup yürüyüş yapın.ay ne kadar romantik :)
Tam olarak bilmiyorum. yerini.yani degeri artti da baska yerde alsa daha cok olurdu diyo.az kar getirdiKanarya da falan mi? Bizim buralarda ev fiyatlari uctu. Sefakoy, halkali coştu hele..
Ha a haa ..akraba olsun sa karsi kocann ailesinden ciksa kötü olur:)ay aklıma üniversideki bi tanisma geldi.bi arkadasim gel seni hemserinle tanistiraym dedi.sordum ayni ilce ayni semet ayni mahalle dedim kizw daha yeter nereye kadar ilerliyecen.sinraku bizim muhtarın kızıymis.milley cok gülmüstü.Hahaha ay ne güldüm yaa belkide cok yakinizdir gerek bile kalmaz karanfile
Bide oturduğum yerde akraba tanidikta cok akrabada cikmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?