Benim en basindan beri hedefim 5 haziranda 89.9 gorebilmek :) suan 94.8 geldim. Biraz geriden takip ediyorum..Günaydın ilk bildirim benden gelsin
Gecen hafta 84.7
Bugun 84.0
Spor120dk
Daha fazla eksi bekliyordum.bu haftaki hedef 83 ü görmekti olmadi ama dün 83.75 çıkmıştım.neyse buna da şükür artı degilim en azından.bayrama 4kilo hedef koydum.ramazana kadar sıkı tutalm kızlar.ramazanda zor olacak vermek.var mi sizlerin de hedefi??
Aleyküm selam canım hoşgeldin tekrardan artık kaybolmak yok demi hep buralardasın...Selamun aleykum hayirli cumalar canlar
Dogru diyorsun canm.ben pazartesi bildirimiylr karistrdm.hergaf ablacım beni sormuşsun iyiyim çok şükür, uğraşıyoruz :) seni iyi görüyorum maşallah
bengisu022 kuzum geçen hafta 84.2 imişsin.
Gecici süre canım tekrar açılacakUzuldum neden kapaniyor takim? Gitmesen keşke..
Anneyide zayiflatmaya kararlisin anlasilanIyi geceler kizlar
Bugunde benim is yerinden arkadaslarim geldi taziyeye. Temizlik yaptim misafirler gidince yemek yedik sonra kendimi ardiye odasina attim her yer oyuncak esya kiyafet orayi duzenledim hala hatta oradayim
Menum sirasiyla sabah ogle aksam seklinde. Bugun ara yapmadim
Eki Görüntüle 2262526 Eki Görüntüle 2262524 Eki Görüntüle 2262521
Bu hafta spor yapmicam cnm zaten evde yeterince kosturuyorum. Bugun agrim olmadi cok sukur
Aleyküm selam,hoşgeldin,nasılsın,neler yaptin buralarda yokkenSelamun aleykum hayirli cumalar canlar
Yine bir çoşmuşsunSlm kizlar
En son bildirimin 95.6
Bugun 93.0
Duzceden dondugumde 96.2 ciktistim detox sagolsun kurtuldum fazlaliklardan. Bugunde xl-s ye basladim. Hadi bakalim hayirlisi
Bulguru bende cok yiyorum,azaltalim biraz,yumurtayida bire düsürmek istiyorum.Hayirli cumalar
Geçen hafta 87.3
Bu hafta 86.6
Spor 90 dk
Buna da şükür diyelim.hergaf ben de porsiyonlarimi azaltmadim ondan yavaş gidiyor galiba 2 tabak bulgur pilavi yediğim oluyo. Pilavı haftada bir veya iki yapıyorum zati sonra da niye kilo veremiyorum
Bu yolda bana destek olan arkadaşlar Allah hepinize razı olsun.
E eboe simdiden ellerine sağlık
hosbuldum hasibecim sizinde basiniz sagolsun canim mekani cennet olsun insalalhHosgeldin cnm
[/QUOTE]hosbuldum ablam kilo almakla ugrasiyordumAnneyide zayiflatmaya kararlisin anlasilan
Aleyküm selam,hoşgeldin,nasılsın,neler yaptin buralarda yokken
Yine bir çoşmuşsun
Bulguru bende cok yiyorum,azaltalim biraz,yumurtayida bire düsürmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?