O gelisim kitaplari okudugum aklimdan cikar aninda. Ama faydali bir roman hayatima cok etki edebilir. Merak ettim romanini
hadi hep birlikte.... benim de zaten motivasyona ihtiyacım var.Bende sizinle yeniden canlanayim motivasyon yerlerde iki gündür
aynen ben de artık 70 li rakamları görmek istiyorum. bıktım 80 lerden.Canım seninle aynı kilodaydk.ben simdi 84 üm.kafaya koydum bayrama 70lerde gecirecegim.cok sinirdayz ya verip 70leri girecez ya da alıp 90lara cikacaz.biraz hareket arttiralm biseyler yapalım gitsin
aslında bazı yazarların çok güzel. ama ben uygulamada sorun yaşıyorum. yapan mutlu yoksa. evet uygulama şart tabi.60kiloyum fulyacım doğru seçim karar.
Gelişim kitaplarını kaldır hiç bakma derim.
Bak aynı yerde sayıyoruz demek bilgiyle amel etmeyince olmuyor.
Öğrendiklerin sana fazlasıyla yeter inan.
Nedir elindeki kitap?
heeeAhh fulya ahhh 85 mi oldun
dünü yazmayayım çok parça bölüktü. cısss vardı ayrıca.Misafir vardı gitti.
Kötü bir menüm vardı yinede yazmak istiyorum allahını seven dutmasın beni
60kiloyum fulya yaz ula sende bugün ne yedin?
Merhabaa hanımlar bu baslığı gördüğüme çook sevindim bende 91 kilo ile basladim duygusal açlıktı benimki sessiz biriyimdir içime attım hep tatlılara saldırdım 91 e kadar cıktım tartıda o rakamı görünce dank etti hemen o an hayatımdan herseyi cıkardım şuan 77.2 kiloyum karatay beslenme düzeniyle verdim ideal kilom 69 artık daha az var hedefime karatay beslenme düzenini uyguladım hiçbir diyet fayda etmedi bana ondan başka belki sizede ilham olur diye yazdim
2 sene fakat psikolojik durumlar oldu devam edemedim o yuzden araya zaman girdi. Araliklarla verdim yani ☺merhaba kaç ayda verdiniz o kiloyu?
tesekkur ederim :)
biri nuray sayarinin ''parçalanan ruhlar''. bu kişisel gelişimle karışık. çok önce almıştım. iki üç sayfa okuyup bırakmıştım. şimdi devam ediyorum. diğeri yabancı yazar ''ben malala''.
hadi hep birlikte.... benim de zaten motivasyona ihtiyacım var.
aynen ben de artık 70 li rakamları görmek istiyorum. bıktım 80 lerden.
aslında bazı yazarların çok güzel. ama ben uygulamada sorun yaşıyorum. yapan mutlu yoksa. evet uygulama şart tabi.
biri nuray sayarinin ''parçalanan ruhlar''. bu kişisel gelişimle karışık. çok önce almıştım. iki üç sayfa okuyup bırakmıştım. şimdi devam ediyorum. diğeri yabancı yazar ''ben malala''.
heee
dünü yazmayayım çok parça bölüktü. cısss vardı ayrıca.
eee dutmayın beni menü yazcam demişsin yazmamışsın
Hayr olsun insallahbaşımda ağırlık varcanım sıkıldı biraz keyfim kaçtı.
Tarcinli süt icebilirsin yada yogurt yersin keser baya canim diren lutfen3 gündür regl dönemindeyim zar zor tutup tatlı yememeğe çalışıyorum
ama az önce dayanamadım gititk piko yedim o da zaten 94 ara öğün şeysi
ama daha daha daha yiyesim var
Hadi ya cok sasirdim şuan komşu cikmayalim bide
Hahaha ay ne güldüm yaa belkide cok yakinizdir gerek bile kalmaz karanfile
Bide oturduğum yerde akraba tanidikta cok akrabada cikmayalim
Merhabaa hanımlar bu baslığı gördüğüme çook sevindim bende 91 kilo ile basladim duygusal açlıktı benimki sessiz biriyimdir içime attım hep tatlılara saldırdım 91 e kadar cıktım tartıda o rakamı görünce dank etti hemen o an hayatımdan herseyi cıkardım şuan 77.2 kiloyum karatay beslenme düzeniyle verdim ideal kilom 69 artık daha az var hedefime karatay beslenme düzenini uyguladım hiçbir diyet fayda etmedi bana ondan başka belki sizede ilham olur diye yazdim
Tarcinli süt icebilirsin yada yogurt yersin keser baya canim diren lutfen
Ay cok sasirdim komsu olmanizaSlm kizlar
Cittik geldik cok sukur sagsaglim. 23 nisan tatilinde gorumcem annemin temizligini yapmis. Bir sevindim bir sevindim sormayingittigimizde annem yemekte yapmis bana sadece sofra kurup kaldirma isi kaldi
Haftasonu menumu vereyim
Cumartesi
Sabah 1 dlm ekmek domates salatalik peynir yumurta
Ogle az tarhana corbasi tane fasulye yemegi 1 biber dolmasi yogurt
Aksam xls icecek
Pazar
Sabah 2 dlm ekmek peynir domates salatalik yumurta 1 yk kuymak
Ogle xls icecek
Ara 5 hurma 6 badem
Aksam xls icecek
Ara nescafe
BizISILDURU ile cocukken komsuymusuz
Akrabalirinizdan ve komsularinizdan sisko olanlari bir gozden gecirin bakalim
Tebrik ederim cnm
Ben de oyleyim. Cunku esim haftasonu ozel kahvaltı istiyo. Genelde gec saate kaliyor. Birde ben kursa gidiyorum aksam ya annemde ya kayinvalidemde yiyorum hic ayar tutmuyor.çay demledim
şekersiz çay içiyorum artık
hafta sonum çok değişik geçiyor detoks yapamadım
hafta içi adepta olup hafta sonu mahvediyorum
Ben de oyleyim. Cunku esim haftasonu ozel kahvaltı istiyo. Genelde gec saate kaliyor. Birde ben kursa gidiyorum aksam ya annemde ya kayinvalidemde yiyorum hic ayar tutmuyor.
Sekersiz cay bende 1.5 aydir içiyorum. Baya alistim artik
Uzme kendini. Ama bu hafta sıkı tutup ramazanda duzeni korumaliyiz. Bende regl bekliyorum 3 4 güne :/çok yemiyorum ama düzenim yok
düzen olmayınca ipler kopuyor
ramazana neredeyse 1 hafta kaldı ve ben hedefim 85 e ulaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?