Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

YENA ISILDURU neredesiniz kızlarrr ben pazartesi diyete başlıyorum. gelin bana destek olun
Merhaba fulya❤

Bugün pazartesi basladinmi ? Hadi daim olsun canım ..azar azar hedef koy ayda 2 kilo mesela ...
Gördüğün her eksi seni acayip mutlu eder..

ISILDURU nun kardeşi evleniyor yoğun haliyle o nedenle gelemiyordur...

Mefkurem ❤son sayfalarda göremedim mezunmu oldun beybisi :)

hergaf nasılsın canım ❤ eksilmeye basladinmi?

baharnaz diyetisyene basladinmi nasıl gidiyor ?

Herkese sevgiler

bende ramazan da izin istemiyorum
hatta tam tersi askeri nizam lazım
Kesinlikle sahur iftar menuleri tam paylasmali.
Cogu kisi hic menu yazmiyor bu sefer saliveriyoruz. Bende yazmayinca daha cok salıyorum.

Bence iftar sahur menu paylaşım icin puanlama falan yapalim. Hatta yemekteyiz usulü hahah

Cogu kisi hic menu yazmiyor bu sefer saliveriyoruz. Bende yazmayinca daha cok salıyorum.

Bence iftar sahur menu paylaşım icin puanlama falan yapalim. Hatta yemekteyiz usulü hahah
Bu arada üniversiteye başlayana kadar ben de k.çekmecede yaşadım. ikitellide otururduk. halkalıda okudum liseyi.. özledim oraları yıllar oldu gitmeyeli...

Ya kendi menun duzgun olmayinca baskasina da yorum yapamiyosun. Ama avuc kadar insan kaldık birbirimize destek olup bayramda bir tık fit olalim ne olur yanii

Hep ben yaziyorum yia..

Hastaneden gelince. Kizim uyumadi. İyi dedim bende sabirla bekledim. 2 saat oldu uyuyor. Camlari sildim, camasirlari astim, misafir odasindaki koltuklarla sandalyeleri sildim. Misafir odasi temizligi bitti sayilir
En sinir olduğum sey evi temizlerken veya toplarken dahada dagitmak :/
Cingene evi mubarek

Belki bakışmışızdır yolda

Hele şu şişkoya bak hele hele diyip birbirinizi bastan ayaga suzmussunuzdur

Onur bey Bonus mu olacak

Ellerine sağlık

başladım canım ama yavaştan. yine de önceki günlere göre iyi bence. çok saçmalamıştım 1,5 aydır. evet eksiler mutlu ediyor insanı ama geri almamak üzere
sen nasılsın neler yapıyorsun?
harika bir rakam valla. ben daha 20-25 kiloyu vermeyi beceremedim
Selam arkadaşlar nasılsınız gorusmeyeli söz verdiğim gibi pazartesi döndüm aranıza çok şükür düğün dernek bitti kardeşim balayında bende artık kendimle ilgilenebilirim
Allah mesut etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…