Çok sağol canım darısı tüm bekarlara olsunbaşladım canım ama yavaştan. yine de önceki günlere göre iyi bence. çok saçmalamıştım 1,5 aydır. evet eksiler mutlu ediyor insanı ama geri almamak üzere
sen nasılsın neler yapıyorsun?
harika bir rakam valla. ben daha 20-25 kiloyu vermeyi beceremedim
Allah mesut etsin canım.
Çok kucuksunuz annem siz :) 96 mezunuyum bendenizToplu konut lisesi 2007 mezunuyum ben canım sen hangi lise
Ticaret meslek bende. Toplu konuttan tanidiklar vardi ama yıl tutmuyorToplu konut lisesi 2007 mezunuyum ben canım sen hangi lise
Ay hoşgeldin cok bos kaldi buralar. El kadar insan kaldik :)Selam arkadaşlar nasılsınız gorusmeyeli söz verdiğim gibi pazartesi döndüm aranıza çok şükür düğün dernek bitti kardeşim balayında bende artık kendimle ilgilenebilirim
Ayyy bişi dicem kardeşim 96 dogumlu, ben 94Çok kucuksunuz annem siz :) 96 mezunuyum bendeniz
Bugunku müthiş menum
Sabah 06.00
Kepek ekmekten sandivic
Saat 11.00
Yine kepek ekmekli sandivic
Saat 13.30
Cubuk dondurma
Saat 17.30
2 lahmacun, erik suyu
Aksam 19.30
3 tavuk koftesi
2 yk yogurt
Yulaf yesem diye cok dusundum ama canim istemedi sonucta bu pismanlik oldu gene..Ekmekmi boldu ula
Ellerine saglik canim,listedeki kisi sayisi bayagi azalmis,emek veren herkesi kutluyorum26 NİSAN KİLO TABLOSU
NO KULLANICI BAŞLANGIÇ 1.HAFTA FARK 2.HAFTA FARK 3.HAFTA FARK 4.HAFTA FARK AYLIK SONUÇ 1 60kiloyum 84 85.6 sabit 2 @bengisu022 103 84 -0.2 3 @huzurunmeraklisi 93,5 88.8 -1.2 4 @y.o.l.c.u 115 75 -2.6 5 @Muhfamus 90 bildirmedi 6 @nisan34 104 86.6 -0.7 7 hergaf 121 97 -1.3 8 Amine Busra 100.8 94.8 -1.2 9 @eboe 109 102 +0.2 10 Bonus 109 105.9 +1.7 11 Bulamiyorum 107 93 -2.6 12 @Gulbe seker 109 100.3 sabit 13 @syns 122.7 bildirmedi 14 @baharnaz 93.5 bildirmedi
Dereceli kizlar tebrik ederim sizi ve kendimiHAFTALIK SONUÇLAR
Haftanın 1.si................ @y.o.l.c.u &Bulamiyorum ................... -2.6 kg
Haftanın 2.si.....................hergaf ...................................... -1.3 kg
Haftanın 3.sü.............. @huzurunmeraklisi &Amine Busra ....................... -1.2 kg
Yena gelmis, hoş gelmişMerhaba fulya❤
Bugün pazartesi basladinmi ? Hadi daim olsun canım ..azar azar hedef koy ayda 2 kilo mesela ...
Gördüğün her eksi seni acayip mutlu eder..
ISILDURU nun kardeşi evleniyor yoğun haliyle o nedenle gelemiyordur...
@mefkurem ❤son sayfalarda göremedim mezunmu oldun beybisi :)
hergaf nasılsın canım ❤ eksilmeye basladinmi?
@baharnaz diyetisyene basladinmi nasıl gidiyor ?
Herkese sevgiler
Allah mesut etsin,sen de hos geldin,sakin düğün bitti diye salma kendiniSelam arkadaşlar nasılsınız gorusmeyeli söz verdiğim gibi pazartesi döndüm aranıza çok şükür düğün dernek bitti kardeşim balayında bende artık kendimle ilgilenebilirim
İyi akşamlar
Ramazanda ben de izin istemiyorum,bakalim uyabilecek miyim diyetime
Ayyy bişi dicem kardeşim 96 dogumlu, ben 94
Evet kaşar canım uzun zamandır yoktun özlettin canımafiyet olsun gülbeciğim.. çok severim piyaz :)
Üzerinde ki kare şeyler nedir,kaşarmı ?
Evet kaşar canım uzun zamandır yoktun özlettin canım
Selam arkadaşlar nasılsınız gorusmeyeli söz verdiğim gibi pazartesi döndüm aranıza çok şükür düğün dernek bitti kardeşim balayında bende artık kendimle ilgilenebilirim
Sınırdayım 100.3 Cuma ya hedefim o canım
2 li rakamları gördünmü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?