Çok teşekkürler canım güzel dileklerin ve iltifatlarin için, aminn inşallahOmur boyu mutlu olsunlar cnm. Sen ve cimcimelerinde cok şık olmussunuz. Izmire gelis tarihimiz belli oldu nasipse Allah izin verirse 13 temmuzda geliyoruzYENA
11 temmuz kizimin doğumgünü. 2. Yaşında bende digum kilolarinin birazini atmis olmaliyim. YarisalimÇok teşekkürler canım güzel dileklerin ve iltifatlarin için, aminn inşallah
Eee o zaman ne yapıyoruz 13 temmuza kadar incecik olup nilüferi yakalıyoruz :)
80 olur muyum acaba o zamana kadarÇok teşekkürler canım güzel dileklerin ve iltifatlarin için, aminn inşallah
Eee o zaman ne yapıyoruz 13 temmuza kadar incecik olup nilüferi yakalıyoruz :)
Hoşbuldum canım sende çok kucukmuşsun yahu :)Ay hoşgeldin cok bos kaldi buralar. El kadar insan kaldik :)
Benimde 27 agustos eminenin dogum gunu 31 agustos benim o zamana kadar ne verirsem kar11 temmuz kizimin doğumgünü. 2. Yaşında bende digum kilolarinin birazini atmis olmaliyim. Yarisalim
Benim 16 mayıs umut yok 2 kg verebilirsem idealBenimde 27 agustos eminenin dogum gunu 31 agustos benim o zamana kadar ne verirsem kar
Sağol canım teşekkürler :)Ellerine saglik canim,listedeki kisi sayisi bayagi azalmis,emek veren herkesi kutluyorum
Dereceli kizlar tebrik ederim sizi ve kendimi
Yena gelmis, hoş gelmiş. Ozledik seni,yogunsun heralde cok uğrayamiyorsun buralara. Eksilmeye basladim canim ama aldiklarimi veriyorum hala ileri geri yuvarlanip gidiyorum
Allah mesut etsin,sen de hos geldin,sakin düğün bitti diye salma kendini
Tamam hadi bakalım yarisalim11 temmuz kizimin doğumgünü. 2. Yaşında bende digum kilolarinin birazini atmis olmaliyim. Yarisalim
Olursun tabi neden olmayasın:)80 olur muyum acaba o zamana kadar
Gunaydin kizlarr
Gune guzel bir eksiyle uyanmanin sevincini yasiyorum
Hayırlı olsun mutluluklar dileriz ciftimize.kınayı kim yaktı bu arada?Selam arkadaşlar nasılsınız gorusmeyeli söz verdiğim gibi pazartesi döndüm aranıza çok şükür düğün dernek bitti kardeşim balayında bende artık kendimle ilgilenebilirim
Afiyet olsun.salatann ustundekiler kaşarsa cok fazla olmus.kaşar cok yağlı diyette fazla yenmek lazm.kahvaltida ondan bi parça fazlasi degil kuzum
huzurunmeraklisi arkadaşımızın eşi bir kaza geçirmiş, şuan yoğun bakımdaymış arkadaşlar☹
Dua edelim bolca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?