- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Eskiden cok okurdum simdi firsat bulamiyorum daha duzenli olursam belki zaman yaratabilirim okumak iyi geliyor yauzun zamandır sadece sağlık, kişisel gelişim ve dini kitaplar okuyordum. tabi fırsat buldukça. yoksa eski performansım yok. zaman yok, yorgunluk var çünkü. uzun zamandır bunları okurken romanları bırakmıştım. alıp okumadığım romanlar var. çok bunaldım. önceki gün evdekilerden birine başladım. kişisel gelişimle karışık tabi. daha başındayım ama iyi geldi ruhuma. devamı nasıl bilemem. şimdilik iyi gidiyordemek ki neymiş azcık roman da okumak gerekliymiş
Evet ya bir arzumuz vardi gittiarzucum gel artık özlettin kendini. neler yapıyorsun? diyet ne alemde. çok güzel ilerliyordun. neler yaptın?
Ben varim da iki haftadir sabit ken bu hafta da aldim demeye yüzum olmadi
Oyyy oyy ramazanda da tatlilar yemekler hep ozel oluyor ki sorma her gun tatli olurönemli olan iftar..tıka basa doymadan birakmak hele tatlılara almamak
ben bunu yapar miyim.
Rabbim bir yastikta kocatsin insallahSelam arkadaşlar nasılsınız gorusmeyeli söz verdiğim gibi pazartesi döndüm aranıza çok şükür düğün dernek bitti kardeşim balayında bende artık kendimle ilgilenebilirim
tatlıyı hiç ellemeyelim benceEskiden cok okurdum simdi firsat bulamiyorum daha duzenli olursam belki zaman yaratabilirim okumak iyi geliyor ya
Evet ya bir arzumuz vardi gitti
Oyyy oyy ramazanda da tatlilar yemekler hep ozel oluyor ki sorma her gun tatli olur
Rabbim bir yastikta kocatsin insallah
Sen atlatmissin biz yeni basliyoruz kardesimi istemeye geldiler ramazandan sonra soz nisan düğün oyy oyyy bu kiloyla bisey de giyinemem ya ablam bozmadi diyetini 98 den kendi dikkat etmeden 93 e düşmüştü 1.5 ayda 82 yi gördü acayip inceldi
çok gecmiş olsun Rabbim şifalar versin.huzurunmeraklisi arkadaşımızın eşi bir kaza geçirmiş, şuan yoğun bakımdaymış arkadaşlar☹
Dua edelim bolca..
Amin canım teşekkürler, sizinkininde Allah tamamına erdirsin lütfen sende başla kacamaksiz menülere bak goruceksin hemen gidicek fazlaliklarin ablan yaptıysa sende yaparsın dimi ama :)Eskiden cok okurdum simdi firsat bulamiyorum daha duzenli olursam belki zaman yaratabilirim okumak iyi geliyor ya
Oyyy oyy ramazanda da tatlilar yemekler hep ozel oluyor ki sorma her gun tatli olur
Rabbim bir yastikta kocatsin insallah
Sen atlatmissin biz yeni basliyoruz kardesimi istemeye geldiler ramazandan sonra soz nisan düğün oyy oyyy bu kiloyla bisey de giyinemem ya ablam bozmadi diyetini 98 den kendi dikkat etmeden 93 e düşmüştü 1.5 ayda 82 yi gördü acayip inceldi
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin sizlere bağışlasın aminnnhuzurunmeraklisi arkadaşımızın eşi bir kaza geçirmiş, şuan yoğun bakımdaymış arkadaşlar☹
Dua edelim bolca..
Kınayı ben yaktım canım kardeşim öyle istedi minik kızında nasıl büyümüş öyle maşallah :)Hayırlı olsun mutluluklar dileriz ciftimize.kınayı kim yaktı bu arada?
Bende instagramda gordum hikaye atmis saglik sorunu nedeniyle aramalara cevap veremicem diye ama ne oldugunu bilmiyordum.huzurunmeraklisi arkadaşımızın eşi bir kaza geçirmiş, şuan yoğun bakımdaymış arkadaşlar☹
Dua edelim bolca..
Sekersiz duramiyorum ki simdi bile tatli biseyler yapmamak icon kendimle savasiyorumtatlıyı hiç ellemeyelim bence
bak orayı hiç dokunmasak
yediğimiz içtiğimiz dikkat etsek nasıl gidecek.
şekersiz 21 gün diyeti dene:)
Amin canim insallah ayy hicc deme o da yapamazdi yapti yaparim da isteAmin canım teşekkürler, sizinkininde Allah tamamına erdirsin lütfen sende başla kacamaksiz menülere bak goruceksin hemen gidicek fazlaliklarin ablan yaptıysa sende yaparsın dimi ama :)
Butun gun kosturdum. Ev isleri mahvetti beni. Yesil mercimek yaptim. Eşimi bekliyorumAkşam yemeği saatleri ne yiyosunuz?
Bende mantar çorbası yaptim esimi bekliyorumAkşam yemeği saatleri ne yiyosunuz?
harikasın canımGunaydin kizlarr
Gune guzel bir eksiyle uyanmanin sevincini yasiyorum
Rabbim şifa versin çok üzüldüm.huzurunmeraklisi arkadaşımızın eşi bir kaza geçirmiş, şuan yoğun bakımdaymış arkadaşlar☹
Dua edelim bolca..
ben de eskiden çok okurdum canım. şimdi zaman bulamıyorum. eskiden kitap okumak için zaman ayırırdım. sonradan boş vakitlerime sığdırmaya çalıştım. şimdilerde sadece işe gidip gelirken yolda okumaya çalışıyorum. o da yorgun olursam olmuyor. evde 1 sayfa ancak okuyabiliyorumEskiden cok okurdum simdi firsat bulamiyorum daha duzenli olursam belki zaman yaratabilirim okumak iyi geliyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?