Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eskiden cok okurdum simdi firsat bulamiyorum daha duzenli olursam belki zaman yaratabilirim okumak iyi geliyor ya
arzucum gel artık özlettin kendini. neler yapıyorsun? diyet ne alemde. çok güzel ilerliyordun. neler yaptın?
Evet ya bir arzumuz vardi gitti
Bu hafta listenin yüz karası biziz Bonus . bizden başka artı bildirim yok
Ben varim da iki haftadir sabit ken bu hafta da aldim demeye yüzum olmadi
önemli olan iftar.. tıka basa doymadan birakmak hele tatlılara almamak
ben bunu yapar miyim.
Oyyy oyy ramazanda da tatlilar yemekler hep ozel oluyor ki sorma her gun tatli olur
Selam arkadaşlar nasılsınız gorusmeyeli söz verdiğim gibi pazartesi döndüm aranıza çok şükür düğün dernek bitti kardeşim balayında bende artık kendimle ilgilenebilirim
Rabbim bir yastikta kocatsin insallah
Sen atlatmissin biz yeni basliyoruz kardesimi istemeye geldiler ramazandan sonra soz nisan düğün oyy oyyy bu kiloyla bisey de giyinemem ya ablam bozmadi diyetini 98 den kendi dikkat etmeden 93 e düşmüştü 1.5 ayda 82 yi gördü acayip inceldi

tatlıyı hiç ellemeyelim bence
bak orayı hiç dokunmasak
yediğimiz içtiğimiz dikkat etsek nasıl gidecek.
şekersiz 21 gün diyeti dene:)

Amin canım teşekkürler, sizinkininde Allah tamamına erdirsin lütfen sende başla kacamaksiz menülere bak goruceksin hemen gidicek fazlaliklarin ablan yaptıysa sende yaparsın dimi ama :)

tatlıyı hiç ellemeyelim bence
bak orayı hiç dokunmasak
yediğimiz içtiğimiz dikkat etsek nasıl gidecek.
şekersiz 21 gün diyeti dene:)
Sekersiz duramiyorum ki simdi bile tatli biseyler yapmamak icon kendimle savasiyorum
Amin canım teşekkürler, sizinkininde Allah tamamına erdirsin lütfen sende başla kacamaksiz menülere bak goruceksin hemen gidicek fazlaliklarin ablan yaptıysa sende yaparsın dimi ama :)
Amin canim insallah ayy hicc deme o da yapamazdi yapti yaparim da iste

30 nisan

09:30
2 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
9 zeytin
1 kk süzme peynir
1 kupa yeşil çay

12:00
1 elma
3-4 ceviz
1 kupa papatya çayı

17:30
1 çay bardağı yer fıstığı
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk süzme peynir

21:00
1 kupa sütlü türk kahvesi

Su 3 lt
Spor yok

Akşam yemeği için evde bana uygun bir şey yoktu, yapmaya da üşendim o yüzden böyle oldu bugün..

Gunaydin kizlarr
Gune guzel bir eksiyle uyanmanin sevincini yasiyorum
harikasın canım
huzurunmeraklisi arkadaşımızın eşi bir kaza geçirmiş, şuan yoğun bakımdaymış arkadaşlar☹
Dua edelim bolca..
Rabbim şifa versin çok üzüldüm.
Eskiden cok okurdum simdi firsat bulamiyorum daha duzenli olursam belki zaman yaratabilirim okumak iyi geliyor ya
Evet ya bir arzumuz vardi gitti
ben de eskiden çok okurdum canım. şimdi zaman bulamıyorum. eskiden kitap okumak için zaman ayırırdım. sonradan boş vakitlerime sığdırmaya çalıştım. şimdilerde sadece işe gidip gelirken yolda okumaya çalışıyorum. o da yorgun olursam olmuyor. evde 1 sayfa ancak okuyabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…