Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar
Aksam islere dalmisim mutfak balkonundaki dolabi bosalttim temizledim tekrar yerlestirdim sonra uyumus kalmisim yazamadim

Dunku menumu vereyim
Sabah 2 yumurta maydanoz dereotu 2 yk lor domates salatalik 11 zeytin yesil cay
Ara sade kahve
Ogle dayanamadim cikolata yedim ondan yemek yemedim fazla gelmesin diye
Ara kiraz sapi cayi icecektim ama ise dalmisim unuttum
Aksam xls
Ara form cayi

Merhabalar Canlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Eşim parktayken bir grup genç tarafından dövülüp cüzdanı gasp edildi. Bir kaç gün sonra onlardan biri ile karşılaştı eşim bi anda üzerine gitti yanında biri varmış hemen Arkadan pompalı tüfek çıkarıp eşimin ayağına sıktılar. Baldır kısmı parçalandı ama ameliyat ile toparladılar biraz. Bir ameliyat daha olacak sıra bekliyoruz

Az önce vuran kişi yakalandı daha 17 yaşındaymış.. çetelermiş maalesef

Çukur dizisine el sallıyorum burdan ...

Vurulduğu çocuk parkın 2-3 bina ilerisi karakol ama onların olay yerine gelmesi 15 dakikayı aldı o da ayrı bir muamma.

Kilo bildirimi inşAllah sabittir
Kocam herşeyin ortasında Diyeti bıraktın mı diyor bana

İnanmıyorum Kaza diye yazınca ben de trafik kazası falan sanmıştım. Çok geçmiş olsun esra ya Allah korumuş, daha büyük bir durum olmamış neyseki...

İnanmıyorum Kaza diye yazınca ben de trafik kazası falan sanmıştım. Çok geçmiş olsun esra ya Allah korumuş, daha büyük bir durum olmamış neyseki...

Çok teşekkür ederim canım benim
Şimdi silahlı yarala gasp yazsam insanlar onu binbir türlü hale getirecekler
Kaza yazdığım halde senaryolar aldı başını gidiyor
Bi de böyle yazsam neler neler

İlk gün çok kötü konuşuyorlardı ama şimdi iyi çok şükür

Haklısın iyi yapmışsın öyle yazmakla. Hepimiz çok üzüldük valla, sürekli haber bekledim senden.. Allaha şükür geçti bitti, Allah şifa versin...

Kilo bildirimiiiiiiii

geçen hafta 102
bu hafta 100.7
fark -1.3

spor 120 dk

Haftaya 9lar el sallar

Ben de trafik kazasi sanmistim cnm. Cok sukur ucuz atlatmis. Umarim yapanlar cezasini bulurlar. Esinin diyetini sormasida bana cem yilmazi hatirlatti nasil rahat geldiniz mi kopruden

Yaaa ameliyattan çıkalı 5 saat olmuş
Yoğun bakımda heryerde kablo ortam gergin
Ayağı ciddi durumda hayırsız bahsediyorlar
Sesi bile çıkmıyor anlaşılmıyor neredeyse O bana
Yaa ben Musemma&ramazan çiftinin videosunu bitirdim bilgisayar da masa üstünde göndermeyi unutma diyor

Tekrar çok geçmiş olsun kuzum. Çok üzücü. Rabbim şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…