- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Çok sevindim inşallah tez vakitte eve cikip iyilesirİyi akşamlar..
Huzurunmeraklısı nın eşi daha iyiymiş.
İnanmıyorumMerhabalar Canlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Eşim parktayken bir grup genç tarafından dövülüp cüzdanı gasp edildi. Bir kaç gün sonra onlardan biri ile karşılaştı eşim bi anda üzerine gitti yanında biri varmış hemen Arkadan pompalı tüfek çıkarıp eşimin ayağına sıktılar. Baldır kısmı parçalandı ama ameliyat ile toparladılar biraz. Bir ameliyat daha olacak sıra bekliyoruz
Az önce vuran kişi yakalandı daha 17 yaşındaymış.. çetelermiş maalesef
Çukur dizisine el sallıyorum burdan ...
Vurulduğu çocuk parkın 2-3 bina ilerisi karakol ama onların olay yerine gelmesi 15 dakikayı aldı o da ayrı bir muamma.
Kilo bildirimi inşAllah sabittir
Kocam herşeyin ortasında Diyeti bıraktın mı diyor bana
İnanmıyorumKaza diye yazınca ben de trafik kazası falan sanmıştım. Çok geçmiş olsun esra ya Allah korumuş, daha büyük bir durum olmamış neyseki...
Haklısın iyi yapmışsın öyle yazmakla. Hepimiz çok üzüldük valla, sürekli haber bekledim senden.. Allaha şükür geçti bitti, Allah şifa versin...Çok teşekkür ederim canım benim
Şimdi silahlı yarala gasp yazsam insanlar onu binbir türlü hale getirecekler
Kaza yazdığım halde senaryolar aldı başını gidiyor
Bi de böyle yazsam neler neler
İlk gün çok kötü konuşuyorlardı ama şimdi iyi çok şükür
Kilo bildirimiiiiiiii
geçen hafta 102
bu hafta 100.7
fark -1.3
spor 120 dk
Merhabalar Canlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Eşim parktayken bir grup genç tarafından dövülüp cüzdanı gasp edildi. Bir kaç gün sonra onlardan biri ile karşılaştı eşim bi anda üzerine gitti yanında biri varmış hemen Arkadan pompalı tüfek çıkarıp eşimin ayağına sıktılar. Baldır kısmı parçalandı ama ameliyat ile toparladılar biraz. Bir ameliyat daha olacak sıra bekliyoruz
Az önce vuran kişi yakalandı daha 17 yaşındaymış.. çetelermiş maalesef
Çukur dizisine el sallıyorum burdan ...
Vurulduğu çocuk parkın 2-3 bina ilerisi karakol ama onların olay yerine gelmesi 15 dakikayı aldı o da ayrı bir muamma.
Kilo bildirimi inşAllah sabittir
Kocam herşeyin ortasında Diyeti bıraktın mı diyor bana
Ay inşallah hasibe ağzından bal damlıyorHaftaya 9lar el sallar
Ben de trafik kazasi sanmistim cnm. Cok sukur ucuz atlatmis. Umarim yapanlar cezasini bulurlar. Esinin diyetini sormasida bana cem yilmazi hatirlattinasil rahat geldiniz mi kopruden
Tekrar çok geçmiş olsun kuzum. Çok üzücü. Rabbim şifa versin.Yaaa ameliyattan çıkalı 5 saat olmuş
Yoğun bakımda heryerde kablo ortam gergin
Ayağı ciddi durumda hayırsız bahsediyorlar
Sesi bile çıkmıyor anlaşılmıyor neredeyse O bana
Yaa ben Musemma&ramazan çiftinin videosunu bitirdim bilgisayar da masa üstünde göndermeyi unutma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?