Heee bi mezuniyetim eksikti cnmMerhaba fulya❤
Bugün pazartesi basladinmi ? Hadi daim olsun canım ..azar azar hedef koy ayda 2 kilo mesela ...
Gördüğün her eksi seni acayip mutlu eder..
@ISILDURU nun kardeşi evleniyor yoğun haliyle o nedenle gelemiyordur...
Mefkurem ❤son sayfalarda göremedim mezunmu oldun beybisi :)
@hergaf nasılsın canım ❤ eksilmeye basladinmi?
@baharnaz diyetisyene basladinmi nasıl gidiyor ?
Herkese sevgiler
Ben bugun tekirdaga kactim biraz köy havasi almaya :)
Çok iyi olur kenetlenelim ve verelim şu kilolari. İftar sahur hepsini yazalim. Özellikle iftar sonrasi ben kendimden korkuyorum tatli krizi yuzunden :'(Dünden beri kaçamaklar yapıyorum.
Eboe ye söz verdim yapmıycam bi daha mayısla ramazanla yenilenip temizlenicez inş.
Bi yamuk yaparsam direk buraya yazıcam.
Sonsuz destek olucaz birbirimize ve burdaki herkese. Her hafta birimiz menü yorumlayalım. Dünkünüde bugünüde yazıcam.
yine kilo verirsin canım. hepimizin motivasyonunun kaybolduğu zamanlar oluyor.Haklısın cnm öyle yapmalıyım motivasyonum düşüktü yeni yeni toparliyorum insAllah yeniden eksiye geçicem
amin canım inşallah. çok mu ağırmış durumu? ben de instagram adresi yok.60kiloyum numarası yok instagramdan haberleşiyoruz. Haber alınca size de yazarım hemen. İnşallah şu mübarek günlerde Rabbim şifa versin..
benim de çok ihtiyacım var bu aralarBen bugun tekirdaga kactim biraz köy havasi almaya :)
evet hepsini yazalım. kaçamak yapmayalım. evde diyet tatlı yapıp bulundur. bir de en güzeli kuru incir ve hurmaÇok iyi olur kenetlenelim ve verelim şu kilolari. İftar sahur hepsini yazalim. Özellikle iftar sonrasi ben kendimden korkuyorum tatli krizi yuzunden :'(
İnsAllah cnmyine kilo verirsin canım. hepimizin motivasyonunun kaybolduğu zamanlar oluyor.
amin canım inşallah. çok mu ağırmış durumu? ben de instagram adresi yok.
benim de çok ihtiyacım var bu aralar
evet hepsini yazalım. kaçamak yapmayalım. evde diyet tatlı yapıp bulundur. bir de en güzeli kuru incir ve hurma2 tanesi tatlı krizini kesiyor. ama tabi sahur ve iftarında karbonhidratın da fazla olmaması gerekli.
Diyetisyen 1 haftalik listemde sahur ve iftar için onerilerde bulundu. Sizinle de paylasayimyine kilo verirsin canım. hepimizin motivasyonunun kaybolduğu zamanlar oluyor.
amin canım inşallah. çok mu ağırmış durumu? ben de instagram adresi yok.
benim de çok ihtiyacım var bu aralar
evet hepsini yazalım. kaçamak yapmayalım. evde diyet tatlı yapıp bulundur. bir de en güzeli kuru incir ve hurma2 tanesi tatlı krizini kesiyor. ama tabi sahur ve iftarında karbonhidratın da fazla olmaması gerekli.
Diyetisyen 1 haftalik listemde sahur ve iftar için onerilerde bulundu. Sizinle de paylasayim
Sahurda normal kahvalti menume ek 2 haslama yumurta, süt ve hurma ekledi.
İftarda orucumu hurmayla acmami, suyla actiktan sonra corba mi icip biraz yemeye ara vermemi söyledi. Mide doydugunu anlasin. Kan şekeri yukselsin dedi. Namaz kilarsin yada baska seyle ugrasirsin 5 10 dk dedi. O kadar uzun ara veremesemde bunu uygulicam. Bu hafta et ya da bakliyat iftarda.
İlk gunler oruca alismak zor olabilir diye ekmek yerine bulgur pilavi tuketebilirsin dedi. Belki ilk iftarda yapabilirim. Tabi bol yogurt ve zeytinyagli salata var yaninda
İnşallah bayramı dusunup tutcaz kendimizi :/
güzel öneriler saol canım. inşallah bu ramazanda sağlıklı besleniriz.
İnşallah bayramı dusunup tutcaz kendimizi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?