Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dünden beri kaçamaklar yapıyorum.

Eboe ye söz verdim yapmıycam bi daha mayısla ramazanla yenilenip temizlenicez inş.

Bi yamuk yaparsam direk buraya yazıcam.

Sonsuz destek olucaz birbirimize ve burdaki herkese. Her hafta birimiz menü yorumlayalım. Dünkünüde bugünüde yazıcam.

Slm kizlar
Bende sabah kalan utulerimi (mutfak takimi ve perdeleri, koltuk minderlerinin kiliflari ve salon takimi ortuleri) bitirdim. Kizlari yedirdim. Camasir yerlestirdim biraz. Camasir ser topla seriye bagladim artik. Simdi meryemi uyutuncada kalin perdeleri ipten alip beyazlari sercem. Sonra kendime bir filtre kahve yapip dinlenip mutfak balkonunun canlarini silcem. Eski pimapenlerden cok ugrastiyor. Birde lastiklerini siyah yapmislar cerceveyi iyi kurulamazsam akiyor. Eski ev sahibi yaptirmis dikkat etmemis herhalde lastigine. Bazen onlari sokturup katlanir cam yaptirasim geliyor ama para yok

huzurunmeraklisi cnm cok sukur bilinci yerindeymis esinin insallah ameliyatlarida basarili gecip en kisa zamanda sizlerin arasina doner

Emekci bayraminiz kutlu olsun hatunlar

Heee bi mezuniyetim eksikti cnm

Ayni yerlerde gelip gidiyorum iste

Çok iyi olur kenetlenelim ve verelim şu kilolari. İftar sahur hepsini yazalim. Özellikle iftar sonrasi ben kendimden korkuyorum tatli krizi yuzunden :'(

iyi akşamlar kızlarrr
cumartesi deri bir sırt çantası almıştım. sırt kısmında sorun çıktı. sabahtan onu değiştirmeye gittim. çok az da dolandım eve geldim. yok böyle bir yorgunluk. neden oluyor bilmiyorum. yerimden kalkacak halim yoktu. gittim 2 saat uyudum. zor kalktım

Haklısın cnm öyle yapmalıyım motivasyonum düşüktü yeni yeni toparliyorum insAllah yeniden eksiye geçicem
yine kilo verirsin canım. hepimizin motivasyonunun kaybolduğu zamanlar oluyor.
60kiloyum numarası yok instagramdan haberleşiyoruz. Haber alınca size de yazarım hemen. İnşallah şu mübarek günlerde Rabbim şifa versin..
amin canım inşallah. çok mu ağırmış durumu? ben de instagram adresi yok.
Ben bugun tekirdaga kactim biraz köy havasi almaya :)
benim de çok ihtiyacım var bu aralar
Çok iyi olur kenetlenelim ve verelim şu kilolari. İftar sahur hepsini yazalim. Özellikle iftar sonrasi ben kendimden korkuyorum tatli krizi yuzunden :'(
evet hepsini yazalım. kaçamak yapmayalım. evde diyet tatlı yapıp bulundur. bir de en güzeli kuru incir ve hurma 2 tanesi tatlı krizini kesiyor. ama tabi sahur ve iftarında karbonhidratın da fazla olmaması gerekli.

İnsAllah cnm

Diyetisyen 1 haftalik listemde sahur ve iftar için onerilerde bulundu. Sizinle de paylasayim

Sahurda normal kahvalti menume ek 2 haslama yumurta, süt ve hurma ekledi.

İftarda orucumu hurmayla acmami, suyla actiktan sonra corba mi icip biraz yemeye ara vermemi söyledi. Mide doydugunu anlasin. Kan şekeri yukselsin dedi. Namaz kilarsin yada baska seyle ugrasirsin 5 10 dk dedi. O kadar uzun ara veremesemde bunu uygulicam. Bu hafta et ya da bakliyat iftarda.
İlk gunler oruca alismak zor olabilir diye ekmek yerine bulgur pilavi tuketebilirsin dedi. Belki ilk iftarda yapabilirim. Tabi bol yogurt ve zeytinyagli salata var yaninda

güzel öneriler saol canım. inşallah bu ramazanda sağlıklı besleniriz.

ben zaten sahurlarda omlet yerim. yumurta çok tok tutuyor. genel olarak omlet çeşitleri, zeytin, peynir, ceviz ve salata çeşitleriyle sahur yaparım.
iftarda da çorba, et yemeği ya da etli sebze yemeği, salata olur. tatlı niyetine hurma, kuru incir ya da diğer meyveler.

sabah 2 dilim tbe, peynir, zeytin, tereyağ, bal, salatalık domates
öğlen midye dolma, domates
ara çilek
akşam 1 etli enginar dolma (sadece soğan, baharat, kıyma vardı içinde), pilav, domates, salatalık
ara çilek, erik

yatana kadar 1,5 lt su
1 saat yürüyüş

Sabah 11.00
2.5 yk yumurta salatası
2.5 yk menemen
7 zeytin
5 erik 1 avuç tuzsuz çekirdek
Avuç büyüklüğünde el açma yufka ( Canan k bu kadara arada bir şey demiyor )

Akşam 17.30
2 parça avuç içi kadar ızgara et
Salata

Su 2.5 lt
Spor çok yürüdüm ama Dk tutmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…