Şöyle düşünelim, normalde akşam yemeğini 8de kestiğimizi düşünsek sabah 8 gibi tartılsak 12 saat yapar. Tartılma işi de sahurdan 12 saat sonrası yani akşam üzeri 3-4 gibi mantıklı bence. Kendimi devlet bahçeli gibi hissettimBugunku menum
Sabah biraz gec yapinca 11de oglen 14 hala acikmadim. Yemesem aksama cok acikacaktim ondan ara gibi ogle yaptim
Sabah 4yk musli ve sut
Ara sade nescafe
Ogle 1 muz ve findik (balkonu duzenlerken evde kalan butun findiklari kirdim. Yaklasik 1 cay bardagi kadar vardi yedim)
Ara filtre kahve
Aksam 1 lahmacun salata ayran
Esim kac tane istiyorsun diye sordu bende 1 tane yeter dedim (normalde 2 rahat yerdim ama dikkat ediyorum diye 1 alayim dedim) Lahmacunlari actim anammm dedim bunlarin boyutumu kuculmus daha buyuktu bunlar dedim. Sonra doymazsam 1 veya yarim kizlarinkinden otlanirim dedim. O kucuk gordugum lahmacunun daha yarisini yedim doydugumu hissettim. Kalan yarisinida acikmayayim diye yedim. 1 taneyle doymam diyen ben tikabasa doydum. Beynimiz gozumuz obez iste. Midem kuculmus cok sukur.
Allah kabul etsin cnm
Listeler icin eline emegine saglik kuzum
Kilo veren ve spor yapan arkadaslarimi tebrik ederim.
Ramazan listesi cok guzel olmus elie saglik iyi dusunmussun.
Ramazanda ortak bir saat mi belirlesek herkes ayni saatte tartilsa malum sahur yapcaz ya
@ISILDURU gecmis olsun cnm havalar isindi bundan sonra toparlarsiniz insallah biraz
Bugunku menum
Sabah biraz gec yapinca 11de oglen 14 hala acikmadim. Yemesem aksama cok acikacaktim ondan ara gibi ogle yaptim
Sabah 4yk musli ve sut
Ara sade nescafe
Ogle 1 muz ve findik (balkonu duzenlerken evde kalan butun findiklari kirdim. Yaklasik 1 cay bardagi kadar vardi yedim)
Ara filtre kahve
Aksam 1 lahmacun salata ayran
Esim kac tane istiyorsun diye sordu bende 1 tane yeter dedim (normalde 2 rahat yerdim ama dikkat ediyorum diye 1 alayim dedim) Lahmacunlari actim anammm dedim bunlarin boyutumu kuculmus daha buyuktu bunlar dedim. Sonra doymazsam 1 veya yarim kizlarinkinden otlanirim dedim. O kucuk gordugum lahmacunun daha yarisini yedim doydugumu hissettim. Kalan yarisinida acikmayayim diye yedim. 1 taneyle doymam diyen ben tikabasa doydum. Beynimiz gozumuz obez iste. Midem kuculmus cok sukur.
Allah kabul etsin cnm
Listeler icin eline emegine saglik kuzum
Kilo veren ve spor yapan arkadaslarimi tebrik ederim.
Ramazan listesi cok guzel olmus elie saglik iyi dusunmussun.
Ramazanda ortak bir saat mi belirlesek herkes ayni saatte tartilsa malum sahur yapcaz ya
@ISILDURU gecmis olsun cnm havalar isindi bundan sonra toparlarsiniz insallah biraz
Şöyle düşünelim, normalde akşam yemeğini 8de kestiğimizi düşünsek sabah 8 gibi tartılsak 12 saat yapar. Tartılma işi de sahurdan 12 saat sonrası yani akşam üzeri 3-4 gibi mantıklı bence. Kendimi devlet bahçeli gibi hissettim
Aklın yolu nasıl da birBebişim öğleden sonra 3 e kadar yolu var.
Daha fazlasıda gereksiz.
Normalde 7 de akşam yemeği yersek sabah 10 a kadar 15 saat sonra tartılmış oluyoruz ki ben daha geç tartılıyodum.
Sahurda 4 sayarsak gündüz 2-3 gibi 10 saat oluyor.
Şöyle düşünelim, normalde akşam yemeğini 8de kestiğimizi düşünsek sabah 8 gibi tartılsak 12 saat yapar. Tartılma işi de sahurdan 12 saat sonrası yani akşam üzeri 3-4 gibi mantıklı bence. Kendimi devlet bahçeli gibi hissettim
Muhabbete doyum olmaz kizlar ben yatayim. Esim soyleniyor sabah kalkamican diye
Yarin duzceye yolculuk var nasipse. Pazar gunude biraz erken cikip izmite gitcez bir arkadasimin cocugu vefat etti 14 yasinda taziyeye gidicez. Allah sabir versin anne baba icin cok zor bir durum zor bir sinav
ayyy canım çok çok geçmiş olsun Rabbim size bağışlamış millet delirdi iyice çidden ama kabadayıligi aşılayan bi medyamiz var tacizi tecavüzü çocuk gelinleri daha neler sonra da vay efendim niye böyle oldu tamam gerçekler böyle ama sen hala bunu ballandira ballandira anlatıyosnz cidden hiç hoş değil güncel dizilerin hiç birini takip etmiyorum konular cidden berbat ne diyim Allah beterinden korusun canım...Merhabalar Canlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Eşim parktayken bir grup genç tarafından dövülüp cüzdanı gasp edildi. Bir kaç gün sonra onlardan biri ile karşılaştı eşim bi anda üzerine gitti yanında biri varmış hemen Arkadan pompalı tüfek çıkarıp eşimin ayağına sıktılar. Baldır kısmı parçalandı ama ameliyat ile toparladılar biraz. Bir ameliyat daha olacak sıra bekliyoruz
Az önce vuran kişi yakalandı daha 17 yaşındaymış.. çetelermiş maalesef
Çukur dizisine el sallıyorum burdan ...
Vurulduğu çocuk parkın 2-3 bina ilerisi karakol ama onların olay yerine gelmesi 15 dakikayı aldı o da ayrı bir muamma.
Kilo bildirimi inşAllah sabittir
Kocam herşeyin ortasında Diyeti bıraktın mı diyor bana
tebrikler canımCuma 85.6
Bugün 85
Fark -0.6
tebrikler canımGeçen hafta 100.3
Bu hafta 99.8
Fark -0.5
Yüzde %0.49
cok artida değilsin canım pes etme hemen toparlayabilirsn ben kendimi bildim bileli hep kiloyla başım bela da cidden bazen bende çok bunalıyorumKilo bildirimi
Kilo.gecen hadta84
Bugün84.3
Fark+++ 0,300
Spor 265 dk
Pes etmek üzereyim bu hafta cok dikkat ettim güzel eksi bekliyordm ama artiyim.leslie yapmaktan da sıkıldım.bosuna kürek saklıyorum nasıl olacak böyle ya.
eksiye geçersin insAllah önümüz ramazan bunu her yönden avantaja çeviririz umarım
artida olmaman güzel canımAldım, verdim, ben seni yendim. Pazartesi artısı temizlenmiş en azindan sabitim :) 94.7
tebrikler canımHayirli cumalar
Geçen hafta 86.6
Bu hafta 85.2
Spor 100 dk
bünyemiz çok müsait azıcık salınca hemen alıyoruz maalesef telafi edersin umarımHayırlı cumalar
Geçen hafta 75
Bu hafta 76...
Lokmalar şeklindede olsa yemediğim şeyleri yemeye başlamanın yansıması böyle işte...tekrardan toparlamalıyım...
geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinCanlarım basliycam dedim baslayamadim bize ne oldu bu sene bilmiyorum, öksürük ateş gene kiriliyoruz ailecek nazarmi olduk ne :) başım uykusuzluktan catliycak, hastaneden geldik biraz uyusam uyuyamıyorum, karşı komşum tadilat yaptırıyor gürültü gırla böyleyken böyle iste
tebrikler canım
tebrikler canımİyi geceler
Geciken kilo bildirimi
Geçen hafta 105.9
Bu hafta 105
Fark - 0.9
Sipor 180 dk idi
Allah sabır versin canım mekanı cennet olsunMuhabbete doyum olmaz kizlar ben yatayim. Esim soyleniyor sabah kalkamican diye
Yarin duzceye yolculuk var nasipse. Pazar gunude biraz erken cikip izmite gitcez bir arkadasimin cocugu vefat etti 14 yasinda taziyeye gidicez. Allah sabir versin anne baba icin cok zor bir durum zor bir sinav
ayyy canım çok çok geçmiş olsun Rabbim size bağışlamış millet delirdi iyice çidden ama kabadayıligi aşılayan bi medyamiz var tacizi tecavüzü çocuk gelinleri daha neler sonra da vay efendim niye böyle oldu tamam gerçekler böyle ama sen hala bunu ballandira ballandira anlatıyosnz cidden hiç hoş değil güncel dizilerin hiç birini takip etmiyorum konular cidden berbat ne diyim Allah beterinden korusun canım...
O çocugu da diğerlerini de Allah ıslah etsin
tebrikler canım
tebrikler canım
cok artida değilsin canım pes etme hemen toparlayabilirsn ben kendimi bildim bileli hep kiloyla başım bela da cidden bazen bende çok bunalıyorum
eksiye geçersin insAllah önümüz ramazan bunu her yönden avantaja çeviririz umarım
artida olmaman güzel canım
tebrikler canım
bünyemiz çok müsait azıcık salınca hemen alıyoruz maalesef telafi edersin umarım
geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
tebrikler canım
tebrikler canım
Allah sabır versin canım mekanı cennet olsunRabbim evlatlarimizla sınamasın
Ballandıra ballandıra !
Hiç öyle algılanacağım aklıma gelmemişti
Yok kiz sana demiyorum yanlış telaffuz ettim sanırım ben insanları bu hale gelmesine yardımcı olan medyaya dedim onuBallandıra ballandıra !
Hiç öyle algılanacağım aklıma gelmemişti
Günaydın aynen öyle insAllah hem nefsimizi terbiye edelim her türlü etkenden hem de insAllah tartida eksiye geçelimGünayyyydınnnn
Mutlu haftasonları
Ramazan listesine start verilmiştir haydi hayırlı olsunbol bol verelim inşallah.
Ramazanda sapıtmanın aksine daha iyi olucaz. Uzun açlıkla kendimizi terbiye edelim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?