Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şöyle düşünelim, normalde akşam yemeğini 8de kestiğimizi düşünsek sabah 8 gibi tartılsak 12 saat yapar. Tartılma işi de sahurdan 12 saat sonrası yani akşam üzeri 3-4 gibi mantıklı bence. Kendimi devlet bahçeli gibi hissettim

Bebişim öğleden sonra 3 e kadar yolu var.
Daha fazlasıda gereksiz.
Normalde 7 de akşam yemeği yersek sabah 10 a kadar 15 saat sonra tartılmış oluyoruz ki ben daha geç tartılıyodum.

Sahurda 4 sayarsak gündüz 2-3 gibi 10 saat oluyor.

Muhabbete doyum olmaz kizlar ben yatayim. Esim soyleniyor sabah kalkamican diye
Yarin duzceye yolculuk var nasipse. Pazar gunude biraz erken cikip izmite gitcez bir arkadasimin cocugu vefat etti 14 yasinda taziyeye gidicez. Allah sabir versin anne baba icin cok zor bir durum zor bir sinav

Yat dinlen kuzum bebeklisin zaten bu durumda hep burda olup bizide tuttuğun için teşekkür ederim ❤

Allah sabır versin aileyede

ayyy canım çok çok geçmiş olsun Rabbim size bağışlamış millet delirdi iyice çidden ama kabadayıligi aşılayan bi medyamiz var tacizi tecavüzü çocuk gelinleri daha neler sonra da vay efendim niye böyle oldu tamam gerçekler böyle ama sen hala bunu ballandira ballandira anlatıyosnz cidden hiç hoş değil güncel dizilerin hiç birini takip etmiyorum konular cidden berbat ne diyim Allah beterinden korusun canım...
O çocugu da diğerlerini de Allah ıslah etsin
Cuma 85.6
Bugün 85
Fark -0.6
tebrikler canım
Geçen hafta 100.3
Bu hafta 99.8
Fark -0.5
Yüzde %0.49
tebrikler canım
cok artida değilsin canım pes etme hemen toparlayabilirsn ben kendimi bildim bileli hep kiloyla başım bela da cidden bazen bende çok bunalıyorum
E eboe ben aldim
Gecen hafta 116.5 diye hatirliyorum
Bu hafta 117.7
Fark 1.2
eksiye geçersin insAllah önümüz ramazan bunu her yönden avantaja çeviririz umarım
Aldım, verdim, ben seni yendim. Pazartesi artısı temizlenmiş en azindan sabitim :) 94.7
artida olmaman güzel canım
Hayirli cumalar

Geçen hafta 86.6
Bu hafta 85.2
Spor 100 dk
tebrikler canım
Hayırlı cumalar

Geçen hafta 75
Bu hafta 76...

Lokmalar şeklindede olsa yemediğim şeyleri yemeye başlamanın yansıması böyle işte...tekrardan toparlamalıyım...
bünyemiz çok müsait azıcık salınca hemen alıyoruz maalesef telafi edersin umarım
geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
İyi akşamlar
Kilom
Geçen hafta 97
Bu hafta 96.5
Fark - 500g
Spor 180dk
E eboe
tebrikler canım

İyi geceler

Geciken kilo bildirimi

Geçen hafta 105.9
Bu hafta 105
Fark - 0.9

Sipor 180 dk idi
tebrikler canım
Allah sabır versin canım mekanı cennet olsun Rabbim evlatlarimizla sınamasın

Ballandıra ballandıra !
Hiç öyle algılanacağım aklıma gelmemişti

Günayyyydınnnn

Mutlu haftasonları

Ramazan listesine start verilmiştir haydi hayırlı olsun bol bol verelim inşallah.

Ramazanda sapıtmanın aksine daha iyi olucaz. Uzun açlıkla kendimizi terbiye edelim inş.
Günaydın aynen öyle insAllah hem nefsimizi terbiye edelim her türlü etkenden hem de insAllah tartida eksiye geçelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…