Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şöyle zamanlarda bu tip davraniyor ya kaynanalar. Hadi benim dogumumda ben eldim. Sizinki kendi oglu, nasil birakip gidebilir hayret...
Benim kayinvalide eşinden ayri kalmaya dayanamadi 3.günde döndü.. (ayni sehirdeydik)

Cuma günkü menüm
Kahvaltı 11.30 gibi
Peynir,zeytin,salatalık,2 çatal helva,bir lokma kek...
Arada kayısılı form çayı....
Akşam 18.30da bir tabak patlıcan yemeği bir kase yoğurt....
Arada yeşilçay...

Bugünkü menüm...
Kahvaltı 10.30 da 3 kaşık muhlama,peynir,2 çatal helva,bir lokma simit,2 yumurta,3 dilim fırında patates...
Arada sade kahve ve bir lokma kek...
Akşam 18.30 da bi tas mercimek çorbası,5 kaşık sebzeli bulgur pilavı bi küçük kase yoğurt...
Arada hibiskus çayı....

Şöyle zamanlarda bu tip davraniyor ya kaynanalar. Hadi benim dogumumda ben eldim. Sizinki kendi oglu, nasil birakip gidebilir hayret...
Benim kayinvalide eşinden ayri kalmaya dayanamadi 3.günde döndü.. (ayni sehirdeydik)

Ne hamilelik sürecinde ne Doğum sürecinde kv yanımda olmadı çokta iyi oldu lafını edebiliyorum şimdide oğlu için herşeyi yaparım gibi davranıyor ama bi ben rol olduğunu anlıyorum

5 mayıs

11:00
2 yumurta 1 kk peynir ile omlet
1 dilim tb ekmeği
5 zeytin
1 kupa yeşil çay

16:00
1 tabak kabak yemeği
1 dilim tb ekmeği

2 lt su
30 dk pilates
30 dk yürüyüş

Sahuru yatmadan önce yapacağım için akşam yemeğini erken yedim bugün

Selam arkadaşlar nasılsınız,
huzurunmeraklisi canım çok geçmiş olsun eşinin toparlanmasına sevindim benim KV de geçende kaynım ameliyat olunca ben kalırım oğlumla demiş eltimde sen nasıl soyup giydiricen 25 yıllık kocam demiş :))) o demiş sen git çocuklara bak gelin demiş çocuklar kundakta değil sen git başlarında otur herkesin isteği farklı işte

Selam kızlar cuma artı gelince resmen depresyona girdim.3gündür herseyi yitip ictim.böyle kendime sinir olurcasina.midem bulanircasina.iste arti öyle olmaz böyle olur dercesine :) ama yarın itibariyle tekrar diyetime dönüyorum.her ramazan kilo alma durumunu tersine çevirip bu ramazandan eksi çıkma gözüyle bakıyorum(hem gunahtan hem kilodan)hadi bismillah..hayırlı bereketli ramazanlar.benim hedefim cuma 84.3 tü bayrama 79 ile girmek.haftasonu artısi 'olacak ama cumaya kadar eksilir ins.

Iyi geceler hayırlı ramazanlar güzel bayanlar.uzun zamandır gelemedim ne bu sene allah başka dert vermesin ama gripten kurtulamadık bütün aile dönüşümlü hastalıklar tekrar başa sarma derken buralardan uzak kaldım.kilo da aldim maalesef.insallah ramazana beraber veririm.sizlerinde desteğiyle.uc gündür ip atlıyorum.olctum yazdim.haftaya bugün de ölçeğin inşallah faydasını görürüm.

Sabah 11.45
1 tereyağında yumurta
Peynri zeytşn
Domates salatalık taze biber
Yarım çay b ceviz
1 kuru incir
7 erik

Akşam 19.30 (misafirlikle böyle oldu)
1 kepçe mercimek çorba
5 et köfye
Salata

Su 2.5 lt
Spor 25-30
Dk yürüyüş tam hesaplayamadım

Slm kizlar
Cok yorgunum yrn sabah gorusuruz insallah
Hepinize hayirli sahurlar simdiden

Allah yardimcin olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…