Çok şükür birAk kelebek gülbişşşşşşş neler görüyorum öyle 9 lara düşmüşsün
amin canım inşallahÇok şükür bir
Daha gelmesin 3 lü rakamlar
Ballandıra ballandıra !
Hiç öyle algılanacağım aklıma gelmemişti
Allah nasip ederse inşallah kuzum böyle böyle gidecek bakalım sende bir vazgeçmesen çoktan gitmişti canım şimdiyeamin canım inşallahcanım ben de sevindim 99 lara inmene. ben de 79 u gördüğümde öyle olmuştum. Rabbim yeniden nasip etsin 70 li rakamları bana da
1 hedefine 0.8 kilo kalmış o da bu cumaya olur zaten. hadi gözün aydın
Allah nasip ederse inşallah kuzum böyle böyle gidecek bakalım sende bir vazgeçmesen çoktan gitmişti canım şimdiye
Benim diyetisyen aksine hurmayla baslama dedi. Corbani ve suyunu ic biraz yemeye ara ver kan sekerin yukselsin, mide doydugunu anlasin dediBenden de bir öneri gelsin iftar için :)
Yerlere düşen kan şekerini çabuk toparlamak için hurmayla başlıyoruz ya hurma yoksa hatta varsa bile ılık ballı su içebilirsiniz.
Bal direk kana karışan bir besin olduğu içün
Günde iki öğün yoğurt süt yazıyo onu bende tavsiye ediyorum.
Sahurda süt iftarda yoğurt olabilir.
Nereye gidiyomuş senin el kadar çocuğun var. Baksın oğluna.. sakin ol kuzum sen. Dinlenmeye çalışHastahanede Kayınvalidem yola koyuldu gidiyorum dedi
Alışmış her akşam çıkıp gitmeye bende oğlun seni istiyormuş bu gece sen kalacaksın dedim, eşimde bozuntuya vermedi annemi istiyorum dedi
başım dönüyor gevşek hissediyorum kendimi
Enfeksiyon riski var ayağında ki yer daha ameliyat yapılmadı
Köyden sağdan soldan geleni yukarı odaya getiriyor
Bu konuda hassas olduğumu biliyor
Sonrada ayy ben getirmedim kendileri zorla çıktı diyor
Sağsalim, kavgasız gürültüsüz şu süreci atlatsaydık bi
Nereye gidiyomuş senin el kadar çocuğun var. Baksın oğluna.. sakin ol kuzum sen. Dinlenmeye çalış
Allah nasip ederse inşallah kuzum böyle böyle gidecek bakalım sende bir vazgeçmesen çoktan gitmişti canım şimdiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?