- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Oluyor ya bence niye takımlara girmiyorsun canımmşu çikolatayı ayarlı yemeyi bir başarsam
Ah canım. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Bende gecen sene yani 2017 ekimde ilk karar verdim ama hic uygulayamadim. O zamanlar diyet kelimesini kullandikca daha cok yedim. Gecelerce kalkip ekmek arasi yedim. Giden 1 yılım daha oldu?Benden adam olmaz yazdim yazdim sonra gittim gazoz ictim sifir irade
Ha birde verdigin kgyu hafife alma. Biz suan birer obeziz. Bunu kabul edelim. Beynimiz vucudumuzdan daha da obez. Yemeyerek te mutlu olundugunu bilsek bu halde olmazdik.Gece gece yaziyim bakalim
Bu ben degilim olamam olmamaliyim resimlerde bile mal gibi cikiyorum gobek pörtlemiş surat kizarmis saclar desen artik onlar bile kar etmiyor eskisen boylemiydim ben ya özgüvenli her ortamda önlerde olan ailemde ger seyi bilen basaran ben simdi ezik pasiff biri oldum kilo aldikca tum özgüvenim gitti ezildi yaglarin altinda her zaman en caliskan her zaman basarili olan ben sayili liselerden birine giden ilk giriste sinavi kazana istese yanlis tercih yapmasa baska bolumler bile okuyacak olan ben naptin univ bitirdim ozguvensiz hele ki evlendikten sonra pasif oldum her seyi kiloya bagliyorum vermek icin tam olarak cabalamiyorum neden çünkü anlik mutluyum yoll cok uzunnn ve uzunluk beni korkutuyor 3 ay onra dugun var ne giyinecegim bilmiyorum cunku bulamam bisey eee neden vermiyorum 80 olsam bilr sisko olacagim çünkü eee 60 istiyorrum oohooo o zaman 55 kilo kadat vermek lazim imkansizzz ee salak o zaman hedefi azalt ilk hedef bir 99 olsun sonra 80 e in sen 80 olursan bile cok guzel olacaksin herkez zayiflamos diyecek yemeeee syns ne olurrrr sonra cok ağlarsın iftarda yedin yeter sahurda dikkat et su ic bol bol hareket et zaman azaliyor
son arti olsun ins. Cnmmerhaba kızlarrr
dün sabah kontrol tartısını unutmuştum. bu sabah tartıldım.
cuma 84.8
bugün 85.8
fark +1
hiç üzülmedim ama. toplarım ben. zaten r.... de var. wc de yavaştan halloluyor. bugün kendimi iyi hissediyorum sağlıklı beslenme açısından. önemli olan o.
daha ne olsun tatlim 84 lere düştün@eboe eline emeğine saglik
Mefkurem yeniden hosgeldin ben sana inanıyorum o kilolari kısa zamanda vericeksin. Ben ucmadım beyaa ayda iki kilo anca gidiyor çünkü fazla fazla yiyiyorum
@hergaf hocam tut kendini gayret et. Yasaklılardan yedim seviyem bozuldu diye düşünme sonuçta kurallar cignenmek içindir
pideleri cikarsak bide meyve biraz azalsa iyi olur cnm11.30
1 avuç kiraz
kahvaltı 12.00
1 yumurtadan sucuklu mıhlama peynirli omlet
1 yk zeytinyağlı domatesli kurutulmuş keçi peyniri
domates, közlenmiş kırmızı ve yeşil biber
5 zeytin
1 dilim ekmek kadar pide
ara
6 kaju
11 fındık
11-12 leblebi
ara
1 yk zeytinyağlı domatesli kurutulmuş keçi peyniri
1 tk pekmez-tahin
3-4 lokma pide
1 avuç kiraz
3 çatal kavun
1 kupa kabuk tarçın çayı
akşam 20.30 (oruçlu değilim ama mecbur iftar saatinde yedim)
avuç içim kadar hindi tandır
baharatlı fırın patates (1 patates kadar)
deniz börülcesi
közlenmiş kırmızı ve yeşil biber
yatana kadar 2 lt su
bugün böyle oldu. aslında sadece iki öğün yemeyi planlıyordum. ama tabi onca düzensiz menüden sonra hemen istediğim gibi olmuyor. geçen günlere göre çok iyi ama.
guzelim sen, biz sadece kilodan ibaret degilizkiGece gece yaziyim bakalim
Bu ben degilim olamam olmamaliyim resimlerde bile mal gibi cikiyorum gobek pörtlemiş surat kizarmis saclar desen artik onlar bile kar etmiyor eskisen boylemiydim ben ya özgüvenli her ortamda önlerde olan ailemde ger seyi bilen basaran ben simdi ezik pasiff biri oldum kilo aldikca tum özgüvenim gitti ezildi yaglarin altinda her zaman en caliskan her zaman basarili olan ben sayili liselerden birine giden ilk giriste sinavi kazana istese yanlis tercih yapmasa baska bolumler bile okuyacak olan ben naptin univ bitirdim ozguvensiz hele ki evlendikten sonra pasif oldum her seyi kiloya bagliyorum vermek icin tam olarak cabalamiyorum neden çünkü anlik mutluyum yoll cok uzunnn ve uzunluk beni korkutuyor 3 ay onra dugun var ne giyinecegim bilmiyorum cunku bulamam bisey eee neden vermiyorum 80 olsam bilr sisko olacagim çünkü eee 60 istiyorrum oohooo o zaman 55 kilo kadat vermek lazim imkansizzz ee salak o zaman hedefi azalt ilk hedef bir 99 olsun sonra 80 e in sen 80 olursan bile cok guzel olacaksin herkez zayiflamos diyecek yemeeee syns ne olurrrr sonra cok ağlarsın iftarda yedin yeter sahurda dikkat et su ic bol bol hareket et zaman azaliyor
valla kuzum ben kirmak istemiyorumAh canım. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Bende gecen sene yani 2017 ekimde ilk karar verdim ama hic uygulayamadim. O zamanlar diyet kelimesini kullandikca daha cok yedim. Gecelerce kalkip ekmek arasi yedim. Giden 1 yılım daha oldu?
Kardeşim 116 kg dan 101 kgya düşmüştü gecen kurban bayraminda ipin ucunu bir kacirdi suan yine 114 civari.
Ben kendimi 70lerde bile kilolu gorurken hic aklima gelmezdi bu kilolari gorecegim.
Yasim 25ken 35 40 gibi gorunmem hep kilodan. İstedigimi giyememek. Annemlerin giydigi kabanlari giyiyorum ben.
Hedefi yuksek tuttukca kg vermek cok uzun bir yol, yada cok uzun bir sureymiş gibi geliyo. Evet hata yapiyoruz. Kacamaklar yapiyoruz. Kacamak oldu diye birakma sakın. Bende yapiyorum. Hepimiz yapiyoruz. Ben bu sefer beynimde bitirdim. Kendime güveniyorum, inaniyorum. 6 ay da olmasada 1 yilda olsun. 1 yilda degilse 1.5 yilda. 50 kg olmasamda olur. Olabildigimin en iyisi olucam.
Sende kendine inan, salak falan deme öyle.
Bende bu gece gullactan sonra dondurma yedim. Neden yedim, eşime sinirlendim; kızım durmuyor hic rahat vermiyor. Oruclu olmasam bu aralar bu stresle gunduzleri kimbilir neler yerdim de orucluyum şükür. Ama yedikten sonrası pişmanlik mi, evet pişmanlik. Ama bu yarin diyetime devam etmeme engel degil. Hâla önümde aylar var yaşanacak, cumaya bile 3 gün var. Kacamaksiz yapamiyosan kaçamaklari telafi etmeyi bileceksin. Zamanla öğreneceksin.
Sende basarabilirsin. Bende 1 yil ayni kiloda saydım, ocak subat ayinda kg almaya baslayip 103 bile gordum. İyi kotu dikkat ederek 8 9 kg kadar verdim. Bugün bir aydir gormedigim arkadasim zayiflamişsin dedi, farketmesi bile ne kadar hoşuma gitti bir bilsen. Evde olmayan eteklerime girmek cocuk gibi mutlu etti. Neden bir 20 kg daha veripte daha mutlu olmayayim. Sende basarabilirsinm hedefini once 100 tut. 100 kgya in insanlar kilo vermissin dedikce dahada motive olcaksin. Bayrama iki hafta var. Hedef koyalim ve uyalim.
Bu grupta da asiri motivasyon eksikligi var. Bu benide etkiledi inanin. Hep beraber savassak daha kolaylasicak her birimiz için. Menu paylasalim, yorumlayalim dedik 2 3 kisiden baska yorum yapan yok. Tamam herkesin ozel hayatlarinda elbette sorunlar var olmaz mi, ama yine zararimiz kendimize. Birakmayalim birbirimizi destek olalim ne olur
ahh cnm benim. ne yapıyorsak kendimize kendimiz yapıyoruz ve bunun önene geçebilecek olan da yine kendimiziz. ben bunu fark ettiğimde 27 ocak 2019du ve 107 kiloydum. şu an 92lerde geziniyorum ramazan dolayısıyla biraz durgunlaştım. yolumun çok uzun olduğunun farkındayım. bu yüzden duraksama dönemlerinde kendimi üzmüyorum çünkü biliyorumki istikrarlı bir şekilde devam edersem takır takır tekrar gitmeye başlıcak.Gece gece yaziyim bakalim
Zaten ramazanda buyuk bir sapıtma yasadik cogumuzson arti olsun ins. Cnm
daha ne olsun tatlim 84 lere düştün
Masallahin var
pideleri cikarsak bide meyve biraz azalsa iyi olur cnm
guzelim sen, biz sadece kilodan ibaret degilizki
Kendimize aciyirak yada nefret ederek surekli pisman olarak istedigimizi elde edemeyiz
Eger ayni pismanligi seneye de yasamak istemiyorsan bi kendine gel kucuk hedefler koy herseyden onemlisi kendine deger ver
Birak 55 kiloyu falan
Şu anda haftalik 1 kiloyu rahat verirsin
Saglikli dengeli beslen ki kendini biktirma sonra patlama yaşamazsın
valla kuzum ben kirmak istemiyorum
Menuler fazla karbonlu geliyor çoğu kez bana :))
Ara duraklamalar normal. Bende 2 haftadir ayni yerlede dolaniyorum. Ama hatalariminda farkindayim. Tatliya dayanamıyorum en başta. Aklim fikrim hep tatli seylerde. İlacimda bitti dün. İnsallah bugun yazdirabilirimahh cnm benim. ne yapıyorsak kendimize kendimiz yapıyoruz ve bunun önene geçebilecek olan da yine kendimiziz. ben bunu fark ettiğimde 27 ocak 2019du ve 107 kiloydum. şu an 92lerde geziniyorum ramazan dolayısıyla biraz durgunlaştım. yolumun çok uzun olduğunun farkındayım. bu yüzden duraksama dönemlerinde kendimi üzmüyorum çünkü biliyorumki istikrarlı bir şekilde devam edersem takır takır tekrar gitmeye başlıcak.
Oluyor ya bence niye takımlara girmiyorsun canımm
Ara duraklamalar normal. Bende 2 haftadir ayni yerlede dolaniyorum. Ama hatalariminda farkindayim. Tatliya dayanamıyorum en başta. Aklim fikrim hep tatli seylerde. İlacimda bitti dün. İnsallah bugun yazdirabilirim
sen sandviç ekmeğinin içini çıkarıyordun değil mi? öyle hatırlıyorum. ben 2 yumurta yersem ekmek yiyemiyorum. afiyet olsun canım. günlük artışlar sorun değil. iyi gidiyorsun.Sali menum
Sahur
2 yumurta 1 dil pastirmayla omlet
Peynir
Salata
2 ks patlican
1 tk tahin
1 tb sandwich ekm.
Iftar 21.30
1 hurma
2 dil firin mucver
5 kucuk kofte
Salata
2 kş yogurtlu pancar salatasi
Sahur fazla geldi heralde
Bugun arti olmuşum
O yuzden sahurlari daha hafif tutacam artik
bu kiloları bir günde almadık bir günde ya da 3 günde de vermeyeceğiz. sabır gerekli. ama 2 haftada düz 80 i görmek istiyorum açıkçasıahh cnm benim. ne yapıyorsak kendimize kendimiz yapıyoruz ve bunun önene geçebilecek olan da yine kendimiziz. ben bunu fark ettiğimde 27 ocak 2019du ve 107 kiloydum. şu an 92lerde geziniyorum ramazan dolayısıyla biraz durgunlaştım. yolumun çok uzun olduğunun farkındayım. bu yüzden duraksama dönemlerinde kendimi üzmüyorum çünkü biliyorumki istikrarlı bir şekilde devam edersem takır takır tekrar gitmeye başlıcak.
canım gelmeyi düşünmüyor musun hala? diyete devam mı?Günaydınlar..
Bence harika bir plan canimben düşündüm ve şöyle bir plan uygulamaya karar verdim. diyet yaptığımda herşeyden bıkıyorum. zaten çok motive de olamadığımdan sonuç kısa sürede fiyasko oluyor. sürekli wc sorunum olması ve kansızlık büyük engel. içimde desen büyük isteksizlik, bezginlik, bıkmışlık.....
dedim ki çok çeşitli sağlıklı yemek, salata, meze ve aparatif seçeneği biliyorum. ama çoğunu yapmıyorum. iki yapsam bıkıyorum. diyorum ya kendimden bıkmışım o derece. ama içimdeki fulya vazgeçmiyor. hayır diyor zayıflayacaksın birgün. kaç yıldır mevsim geçişlerinde giyemediğim kıyafetleri elden geçirdiğimde, içimdeki inanç onları başkalarına vermeye razı olmuyor. aslında çok yer tutuyorlar evde. 65 kiloya kadar her bedene 4 mevsim kıyafet var çünkü. inadımdan değil, içimdeki inanç o kadar güçlü ki. verme zayıflayacaksın birgün ve onları giyeceksin diyor. yoksa inanmadığım kısmı verdim zaten. 89 kiloda giydiğim kıyafetleri verdim sağa sola. görmek istemiyorum artık onları.
kendime daha küçük hedefler belirleyeceğim. ilk hedefim 80 olacak. sonra 77. 80 den bayağı bi uzaklaştım çünkü.
neyse nasıl bir menü düzenleyeceğim. renkli olacak bu sefer. evde dolapta hazır halde 1 zeytinyağlı ve 2 çeşit meze olacak. yanına da yemek ve günün salatası. istediğimden alıp yiyeceğim servis tabağıma. yani cafe servis tabakları gibi olacak öğün tabaklarım. işyerine de taşırım. 1 er kaşık mezelerden, protein vs. daha cazip geliyor şu an böyle tabaklar.
nasıl olsa yaz geliyor. diyorum ki çoğunlukla iş günlerinde sütlü yulaf lapası üstü meyve ve kuru yemiş yiyeyim. kışın çok cazip gelmiyor çünkü. wc ye çok katkısı olur. evdeyken veya canım istediğimde de yumurtalı peynirli zeytinli şekersiz marmelatlı kahvaltı yapayım.
şimdilik planım bu. yalnız bu ara kahvaltı böyle ama öğlen dışarda yiyeceğim. şartlar öyle. sonra oruca devam zaten. biraz tatil yapacağım. tatil dönüşü tam plan böyle. Allahın izniyle
bazen cikariyom bazen degil cnm oda 2 dil. Ekmek yemis oluyorumsen sandviç ekmeğinin içini çıkarıyordun değil mi? öyle hatırlıyorum. ben 2 yumurta yersem ekmek yiyemiyorum. afiyet olsun canım. günlük artışlar sorun değil. iyi gidiyorsun.
planlar guzelde sondaki tatil nerden cikti :))ben düşündüm ve şöyle bir plan uygulamaya karar verdim. diyet yaptığımda herşeyden bıkıyorum. zaten çok motive de olamadığımdan sonuç kısa sürede fiyasko oluyor. sürekli wc sorunum olması ve kansızlık büyük engel. içimde desen büyük isteksizlik, bezginlik, bıkmışlık.....
dedim ki çok çeşitli sağlıklı yemek, salata, meze ve aparatif seçeneği biliyorum. ama çoğunu yapmıyorum. iki yapsam bıkıyorum. diyorum ya kendimden bıkmışım o derece. ama içimdeki fulya vazgeçmiyor. hayır diyor zayıflayacaksın birgün. kaç yıldır mevsim geçişlerinde giyemediğim kıyafetleri elden geçirdiğimde, içimdeki inanç onları başkalarına vermeye razı olmuyor. aslında çok yer tutuyorlar evde. 65 kiloya kadar her bedene 4 mevsim kıyafet var çünkü. inadımdan değil, içimdeki inanç o kadar güçlü ki. verme zayıflayacaksın birgün ve onları giyeceksin diyor. yoksa inanmadığım kısmı verdim zaten. 89 kiloda giydiğim kıyafetleri verdim sağa sola. görmek istemiyorum artık onları.
kendime daha küçük hedefler belirleyeceğim. ilk hedefim 80 olacak. sonra 77. 80 den bayağı bi uzaklaştım çünkü.
neyse nasıl bir menü düzenleyeceğim. renkli olacak bu sefer. evde dolapta hazır halde 1 zeytinyağlı ve 2 çeşit meze olacak. yanına da yemek ve günün salatası. istediğimden alıp yiyeceğim servis tabağıma. yani cafe servis tabakları gibi olacak öğün tabaklarım. işyerine de taşırım. 1 er kaşık mezelerden, protein vs. daha cazip geliyor şu an böyle tabaklar.
nasıl olsa yaz geliyor. diyorum ki çoğunlukla iş günlerinde sütlü yulaf lapası üstü meyve ve kuru yemiş yiyeyim. kışın çok cazip gelmiyor çünkü. wc ye çok katkısı olur. evdeyken veya canım istediğimde de yumurtalı peynirli zeytinli şekersiz marmelatlı kahvaltı yapayım.
şimdilik planım bu. yalnız bu ara kahvaltı böyle ama öğlen dışarda yiyeceğim. şartlar öyle. sonra oruca devam zaten. biraz tatil yapacağım. tatil dönüşü tam plan böyle. Allahın izniyle
kacamaklara ragmen yinede guzel vermişsin cnmSelam.
Diyetisyenden geldim. Korktugum gibi degildi kg vermişim meger ödemim varmış ondan tarti kipirdamiyormuş evdeki :))
Toplamda 2 haftada 2.5 kg yağdan vermişim. Fakat 0.600 gr ödemim oldugu icin 1.8 vermiş görünüyorum. Yinede cok iyi benim için. Orda 92 geldim. Şuan evde 92.2 falan geliyorum. Neyseki geçen 5 günü son 3 günde telafi ettim. Onceki carsambadan pazara kadar cozutmuştum.
Şimdiki listeme bir hafta dişimi sıkıp uymak ve o ibre de 89.9 gorebilmeyi umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?