Bayram tatilini kastetti bencebazen cikariyom bazen degil cnm oda 2 dil. Ekmek yemis oluyorum
planlar guzelde sondaki tatil nerden cikti :))
kacamaklara ragmen yinede guzel vermişsin cnm
saol tatlım Rabbim nasip etsin inşallahBence harika bir plan canim
hadi inşallah. gayet güzel. o dönüm noktaları çok hoş. sen 89 u gör bir an önce ben de 79 uSelam.
Diyetisyenden geldim. Korktugum gibi degildi kg vermişim meger ödemim varmış ondan tarti kipirdamiyormuş evdeki :))
Toplamda 2 haftada 2.5 kg yağdan vermişim. Fakat 0.600 gr ödemim oldugu icin 1.8 vermiş görünüyorum. Yinede cok iyi benim için. Orda 92 geldim. Şuan evde 92.2 falan geliyorum. Neyseki geçen 5 günü son 3 günde telafi ettim. Onceki carsambadan pazara kadar cozutmuştum.
Şimdiki listeme bir hafta dişimi sıkıp uymak ve o ibre de 89.9 gorebilmeyi umuyorum
çok yoruldum canım. 15 günlük kaçamak yapıcam Allahın izniyle. bol yürüyüş olucak inşallah. menüleri de ayarlamaya çalışıcam.bazen cikariyom bazen degil cnm oda 2 dil. Ekmek yemis oluyorum
planlar guzelde sondaki tatil nerden cikti :))
kacamaklara ragmen yinede guzel vermişsin cnm
Sahur 01.30
Peynirzeytin
domates
İftar 20.30 🍽
1 kase tarhana
Yarım tabak mantarsote
Su1.75 lt şimdilik
Spor1 saat tempolu yürüyüş
Tebrikler canm gisel kilo vermisdin.dikkat edince gidiyo gercekten.devami helir ins.Selam.
Diyetisyenden geldim. Korktugum gibi degildi kg vermişim meger ödemim varmış ondan tarti kipirdamiyormuş evdeki :))
Toplamda 2 haftada 2.5 kg yağdan vermişim. Fakat 0.600 gr ödemim oldugu icin 1.8 vermiş görünüyorum. Yinede cok iyi benim için. Orda 92 geldim. Şuan evde 92.2 falan geliyorum. Neyseki geçen 5 günü son 3 günde telafi ettim. Onceki carsambadan pazara kadar cozutmuştum.
Şimdiki listeme bir hafta dişimi sıkıp uymak ve o ibre de 89.9 gorebilmeyi umuyorum
Eskiye gore daha iyiyim yillardir bu kilolardayim ama surekli aliyordum buralarda olmakla almam durdu eaki duzenle yiyince 124 u goruyorum hemen ramazan iyi geldi su regl dinemi olmasa epey fark ederdi de isteHa birde verdigin kgyu hafife alma. Biz suan birer obeziz. Bunu kabul edelim. Beynimiz vucudumuzdan daha da obez. Yemeyerek te mutlu olundugunu bilsek bu halde olmazdik.
Sen 80 de olsan simdiki gibi olmicaksin. Suan hepimiz seker hastasi adayiyiz. İleride daha baska hastaliklarda olabilir. Ama 80 kg olursan bu riskte duser. Hareketliligin artar. Giyebilecegin kiyafetler cesitlenir. Boyle düşün hedefine kitlen
Ramazan sonrasi full istikrarla devam edelimahh cnm benim. ne yapıyorsak kendimize kendimiz yapıyoruz ve bunun önene geçebilecek olan da yine kendimiziz. ben bunu fark ettiğimde 27 ocak 2019du ve 107 kiloydum. şu an 92lerde geziniyorum ramazan dolayısıyla biraz durgunlaştım. yolumun çok uzun olduğunun farkındayım. bu yüzden duraksama dönemlerinde kendimi üzmüyorum çünkü biliyorumki istikrarlı bir şekilde devam edersem takır takır tekrar gitmeye başlıcak.
Aynen aclik degil pis boğazlık gorunce aliyorum yiyorum hemen alismisiz ne yemeliyiz ne yapmaliyiz hepaini iyi biliyoruz hepimizden birer diyetisyen olur bu kadar bilgiyle sorun uygulamasorun zaten karın açlığı değil ruhen açız. bilinçaltı temizliği gerekli
Guzelim kepek ekmegi yerine tb yada cavdar tercih edersen hem doyurucu hemde daha saglikli olurSelam menu vermeye geldim
Sahur
Kepekli tost ekmegi
Yarim salam
Domates salata
Cay
Yesilcay
İftar
Yogurtlu çorba
Az nohut
1 tencere yemek kasigi pilav
Salata
Yogurt
İce tea
Diyetisyen ozellikle ekmek sunu al demiyor. Bende bu ara kepek aliyorum. Bitince farkli alirim.Guzelim kepek ekmegi yerine tb yada cavdar tercih edersen hem doyurucu hemde daha saglikli olur
Aksamda pilav eistea olmasa iyi olurmus
Eskiye gore daha iyiyim yillardir bu kilolardayim ama surekli aliyordum buralarda olmakla almam durdu eaki duzenle yiyince 124 u goruyorum hemen ramazan iyi geldi su regl dinemi olmasa epey fark ederdi de iste
Ramazan sonrasi full istikrarla devam edelim
Aynen aclik degil pis boğazlık gorunce aliyorum yiyorum hemen alismisiz ne yemeliyiz ne yapmaliyiz hepaini iyi biliyoruz hepimizden birer diyetisyen olur bu kadar bilgiyle sorun uygulama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?