Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence harika bir plan canim
saol tatlım Rabbim nasip etsin inşallah
hadi inşallah. gayet güzel. o dönüm noktaları çok hoş. sen 89 u gör bir an önce ben de 79 u
bazen cikariyom bazen degil cnm oda 2 dil. Ekmek yemis oluyorum
planlar guzelde sondaki tatil nerden cikti :))
kacamaklara ragmen yinede guzel vermişsin cnm
çok yoruldum canım. 15 günlük kaçamak yapıcam Allahın izniyle. bol yürüyüş olucak inşallah. menüleri de ayarlamaya çalışıcam. Amine Busra

Tebrikler canm gisel kilo vermisdin.dikkat edince gidiyo gercekten.devami helir ins. Bonus . Iyi misin nereleerdesin??

Eskiye gore daha iyiyim yillardir bu kilolardayim ama surekli aliyordum buralarda olmakla almam durdu eaki duzenle yiyince 124 u goruyorum hemen ramazan iyi geldi su regl dinemi olmasa epey fark ederdi de iste
Ramazan sonrasi full istikrarla devam edelim
sorun zaten karın açlığı değil ruhen açız. bilinçaltı temizliği gerekli
Aynen aclik degil pis boğazlık gorunce aliyorum yiyorum hemen alismisiz ne yemeliyiz ne yapmaliyiz hepaini iyi biliyoruz hepimizden birer diyetisyen olur bu kadar bilgiyle sorun uygulama

Selam menu vermeye geldim
Sahur
Kepekli tost ekmegi
Yarim salam
Domates salata
Cay
Yesilcay

İftar
Yogurtlu çorba
Az nohut
1 tencere yemek kasigi pilav
Salata
Yogurt
İce tea
Guzelim kepek ekmegi yerine tb yada cavdar tercih edersen hem doyurucu hemde daha saglikli olur

Aksamda pilav eistea olmasa iyi olurmus

Guzelim kepek ekmegi yerine tb yada cavdar tercih edersen hem doyurucu hemde daha saglikli olur

Aksamda pilav eistea olmasa iyi olurmus
Diyetisyen ozellikle ekmek sunu al demiyor. Bende bu ara kepek aliyorum. Bitince farkli alirim.
Pilav oolmasaydı daha iyiydi ama aksamki ekmek hakkimi kullanmaidm

aynen canım

Selam. İftar şişkinliği geçince temizlik yapayim dedim. Mutfak oturma odasi salonu kaldirdım komple. Yatak odasiyla diger odayi normal supurup sildim. Toz aldım. En son banyo wc yikadim. Camasir astim, cop attim derken saat 11.30 olmuş. Hemen kizimida yikadim. Haftasonuna hazirim yarın eýüp'e gidelim diyoruz. Cumartesi iftar daveti var. Pazarda ben alayim diyorum. Ondan temizledim evi. Yarin cam silebilirsem inşallah iyi olcak. Ama ayaklarım acayip şiş, cok odemli. En son boyle hamileyken olmuştu. Tansiyon problemimde mi var anlamiyorumki. Tuzlu yiyorum galiba bu aralar ee tabi su da az.. neyse birazdan yesilcay icicem su odemden kurtulma lazim.

Menume gelince
Sahur
1 haslama yumurta
1 kepekli tost
Bol salatalık
Cay
Yesilcay

İftarda
Az domates corbasi
Zeytinyağlı barbunya bu da cok azdı
Bol salata
2 bardak ayran
1 dilim dondurma

Az sonra yeşilçay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…