Gecmis olsun canimSlm kizlar
Bugun emineyi kbbye goturdum simdi geldim eve. O tvnin sesini aciyor ben kisiyorum. Duymuyorum diyor cocuk. Dedim ihmal etmeyeyim bir gostereyim. Sag kulagi iltihaplanmis sivi toplamis. Ilac kullancaz 20 gun sonra kontrol. Allerji tedavisi goruyordu 1 aya yakindir kesmistik. O ilaclara devam et dedi bir de burun spreyi verdi.
Hastaneye giderken gec kalmayayim diye acele ettim arabanin kapisini nasil actiysam dannn diye kafama carptim. Kasim acildi kanadi baya. Bir elimle baski yaptim kasima bi elimle araba kullandim. Emineyi gosterince acile indim. Cok sukur dikis atilmadi striple tutturdular.
Yarin guzel bir gun olur insallah bozma moraliniCuma 84.8
Bugün 86.6
Fark +1.8
kötü bir gündü. Moralim çok bozuk. Sabah yazamadım. Şimdi de iftara misafir gelecek. Hiç modumda değilim. Ayrıca deli gibi artı çıktım. Moralim bozuk diye iştah patlaması yaşıyorum. Kötüyüm yaaa
Allah saglik versin de gerisi hallolur cnmmerhabalar canlarrrrr
artık taburcu olduk evdeyiz
çok uzun bir iyileşme süreci bizi bekliyor
artık bi nevi evin annesi-babası ve çalışanıyım
bayram sonrası benim için zor gececek gibi
hadi hayırlısı
diyeti bozdum, hastanede bi oruc tuttum bi tutmadım
düzensiz beslenme abur cubur en önemlisi bol bol şekerli meyve suları gömdüm
sanırım verdiğim 4-5 kilo geri geldi
dün regl oldum yok böyle bir acı
sanırım stresten normalinden fazla oldu
demem o ki
biz iyiyiz bundan sonra bize her yer sağlık :)
ikinize de cok gecmis olsun cnmSlm kizlar
Bugun emineyi kbbye goturdum simdi geldim eve. O tvnin sesini aciyor ben kisiyorum. Duymuyorum diyor cocuk. Dedim ihmal etmeyeyim bir gostereyim. Sag kulagi iltihaplanmis sivi toplamis. Ilac kullancaz 20 gun sonra kontrol. Allerji tedavisi goruyordu 1 aya yakindir kesmistik. O ilaclara devam et dedi bir de burun spreyi verdi.
Hastaneye giderken gec kalmayayim diye acele ettim arabanin kapisini nasil actiysam dannn diye kafama carptim. Kasim acildi kanadi baya. Bir elimle baski yaptim kasima bi elimle araba kullandim. Emineyi gosterince acile indim. Cok sukur dikis atilmadi striple tutturdular.
kac gun yapicaksin tatlimBu arada bugun kilom 92.0
Adet sisligim yeni gidiyiyor hurma ve yogurtla insallah haftaya cuma daha guzel bir eksiyle gelirim
cok guzel gitmis tebrikler cnmHaydi 90lar tartı bildirimleri gelsinnnn
Gecen hafta 93
Bu hafta 91.9
Fark:-1.1
heralde eksisin gecen haftaya gore dimi cnm114.4 ciktim sabahtqn aksama 2 kg farketti
ne oldu fulyacim hayirdirCuma 84.8
Bugün 86.6
Fark +1.8
kötü bir gündü. Moralim çok bozuk. Sabah yazamadım. Şimdi de iftara misafir gelecek. Hiç modumda değilim. Ayrıca deli gibi artı çıktım. Moralim bozuk diye iştah patlaması yaşıyorum. Kötüyüm yaaa
guzelim lutfen tekrar ayni kisir ddonguye girme
sen 92 lerdemiydin baharimBulamiyorum gecmis olsun hem yavruna hem sana canim
Bide Masallah kilona aramizda bi kilo kaldi onuda haftaya verirsin insallah ezer gecersinMefkurem ve beni :)
Gecmis olsun canim
Bulamiyorum gecmis olsun hem yavruna hem sana canim
Bide Masallah kilona aramizda bi kilo kaldi onuda haftaya verirsin insallah ezer gecersinMefkurem ve beni :)
Sagol cnm. 7 gun yapmayi dusunuyorum adetim boyunca. Sonra oruc var zatenAllah saglik versin de gerisi hallolur cnm
ikinize de cok gecmis olsun cnm
kac gun yapicaksin tatlim
cok guzel gitmis tebrikler cnm
heralde eksisin gecen haftaya gore dimi cnm
ne oldu fulyacim hayirdir
guzelim lutfen tekrar ayni kisir ddonguye girme
sen 92 lerdemiydin baharim
merhabalar canlarrrrr
artık taburcu olduk evdeyiz
çok uzun bir iyileşme süreci bizi bekliyor
artık bi nevi evin annesi-babası ve çalışanıyım
bayram sonrası benim için zor gececek gibi
hadi hayırlısı
diyeti bozdum, hastanede bi oruc tuttum bi tutmadım
düzensiz beslenme abur cubur en önemlisi bol bol şekerli meyve suları gömdüm
sanırım verdiğim 4-5 kilo geri geldi
dün regl oldum yok böyle bir acı
sanırım stresten normalinden fazla oldu
demem o ki
biz iyiyiz bundan sonra bize her yer sağlık :)
Iyi gunler düniftar oncesi tartldm.gecen haftadan tam emin degilim.
Gecen hafta 84.3
83.4
Fark900 gram
Sabitim kızlar 100 gr bile gitmedi
işle ilgili birşeylere aşırı sinirlendim. günüm kötü geçti canım. hala da sinirliyim.ne oldu fulyacim hayirdir
Ramazan’da alt üst oldum canım ya cidden acıkmıyorum ki sahur daüzülme. ben sana yazacaktım aslında. sahur öğünlerin çok az kaç gündür. o kadar kiloya peynir zeytin domates az gelir. bence vücut kendini korumaya aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?