Verdim de o kadar cok tartildim aldim verdim ki hatırlayamadım vaktimd e yoktu hemen kilo bildirimi yapiyim dedim unutmadanAllah saglik versin de gerisi hallolur cnm
ikinize de cok gecmis olsun cnm
kac gun yapicaksin tatlim
cok guzel gitmis tebrikler cnm
heralde eksisin gecen haftaya gore dimi cnm
ne oldu fulyacim hayirdir
guzelim lutfen tekrar ayni kisir ddonguye girme
sen 92 lerdemiydin baharim
Aksam misafirlikteydik. Kizla ugrasirken canım çikti. Eve gelince hemen uyuduk.
Menumu vereyim, gunahi bol :/
Mercimek corbasi
Cok cok az pide
1 buyuk parca tavuk
Azcik patates bezelye havuc
Yarım dolma biber
Ayran,fanta,gazoz
Revani,baklava,dondurma
Bende merak ettim epwydir sesi cikmiyorBonus nerelerde haber alan var mı?
Bende merak ettim epwydir sesi cikmiyor
telefonu olan varsa bir mesajla ulaşsalar. merak ettim. iyidir inşallah.Ozelden gorusebilen yok muBonus ile
@eboe de olabilir ama o da pek ugramiyor
telefonu olan varsa bir mesajla ulaşsalar. merak ettim. iyidir inşallah.
Takimada az giriyom cnmMefkurem takıma uğruyon buraya takılmıyon bakıyorum
Meraba bende 25 yasindayim. Duzenli menu takibi yapip sporla desteklersen verebilirsin sende. 13 marttan bu yana 10 kg verdim yolum uzun daha 92 kgyum ama pes etmiyorum :)Merhaba, aylardır tartılmadım ve bu akşam korkunç gerçekle yüzleştim. 98 kilo olmuşum! 1 senede 30 kilo!
Saatlerdir ağlıyorum. Sabah spor salonuna kaydolmaya gidip kilo vermeye hemen başlamak istiyorum fakat o kadar umutsuz hissediyorum ki. Eski fotoğraflarıma baktım, sonra aynaya baktım. Boğazımda kocaman bir düğüm...
Sizlerle birlikte ben de zayıflamak istiyorum. Umarım beni de aranıza alırsınız. :)
Boyum 168, yaşım 24
Hayatım boyunca hiç bu kadar kararlı hissetmedim. Öz saygımı yitirmişim haberim yok. Seni tebrik ediyorum, umarım ben de azimle kararımı uygularım ve sonuçlarını bir an önce görürüm :)Meraba bende 25 yasindayim. Duzenli menu takibi yapip sporla desteklersen verebilirsin sende. 13 marttan bu yana 10 kg verdim yolum uzun daha 92 kgyum ama pes etmiyorum :)
Bende çökük bir haldeydim. Kg verdikce hareketliligim artti. Depresyonum bile azaldi :) simdi baslarsan yaz sonu harika bir fark görebilirsinHayatım boyunca hiç bu kadar kararlı hissetmedim. Öz saygımı yitirmişim haberim yok. Seni tebrik ediyorum, umarım ben de azimle kararımı uygularım ve sonuçlarını bir an önce görürüm :)
Ahh, umarım. Çok teşekkür ederim :)Bende çökük bir haldeydim. Kg verdikce hareketliligim artti. Depresyonum bile azaldi :) simdi baslarsan yaz sonu harika bir fark görebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?