Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Son düzenleme:
Kilo verenleri kutlarım..

Amine Busra cuğum sana ayrı bir parantez açmadan geçemeyeceğim. tebrik ederim kuzum harika ilerliyorsun, azmin böyle devam ederse, yazın en sıcak günlerine çok daha hafif olarak gireceksin.. senin adına çok seviniyorum. topik aktif değil gelmek istemiyorum demişsin bir mesajda, siz aktif olun ki bizi de toparlayın dimi

hoşgeldin

Teşekkürler canim. İlk 10 kg kolay gitti asil bundan sonrasi daha çetrefilli. Kurbanda 80 görebilsem harika olacak. Ben hep aktifim zateb gelmicem dedigime bakma dayanamiyorum

toparlayamadim bir turlu antibiyotik verdi. Donuste markete ugra eve gel meryemi yedir uyut derken anca geldim.

Hurma yogurdu hakkiyla yapamadim cunku 2 gecedir resmen bir seylere saldirdim sonuc olarakta yine kendime yaptim yapacagimi cuma gunu 92.0 iken bugun 93.8 ciktim

Bugun kontrol tarti gunumuz kizlar umarim sizin durumunuz benimkinden cok cok cok daha iyidir

E eboe eline emegine saglik cnm. Kilo veren arkadaslarimi tebrik ederim

Veee uzun zamandir kışın ayirdigim kiyafetleri denemek istiyordum. 44 beden bir tunik oldu, 50 beden pantolon veee cok ozledigim trençkotum.. hemen giyinip pazara gittim annem şok oldu :) 46 beden etekler ve 2 tunik daha aşırı dar malesef. Birde bluzlarim olmuyor hâla gogusler hic kuculmedi demekki once gobekle kalca gidiyor
Cuma gunu 91.9muşum
Bugun 91.2

Bayramda 89 gormek cok istiyordum. Ama Perşembe gecesi memlekete gidiyoruz orada yeme içmem nasil olacak tartım nasil olacak hiç bilemiyorum. Sabit bir yerde de kalmicaz. Kendi koyum, esimin annesinin köyü, babasinin köyü 3 farkli yerde kalcaz. İlk onceligim kesinlikle tahilli ekmegimi goturmek olacak. Köy ekmegi yemeye baslarsam asla duramam. Bayramdan sonrasinda biraz korkuyorum. Ama midem rahatsiz olur fazla yiyemem diyede dusunuyorum ne de olsa 3 kg verdim suan mide küçülmüş olmalı. İnşallah kg vermiş olarak dönerim köyden de. Hoş gerçi gittiğim her yere temizlik yapacagim için belki yaglari eritirim

Valla topikler cok sessiz. Hic giresim gelmiyor artık..
bayramdan sonra toplanır inşallah topik
Takimada az giriyom cnm
Hele gündüz hicbisey cnm istemiyor

Burayada pek gelen yok zaten
ramazandan dolayı mı? evet burası da sessiz ama bayram sonrası toplanır diye düşünüyorum.
hoşgeldin canım aramıza. hergün düzenli olarak menü ve spor paylaşımı yap. kararlı olduktan sonra verirsin.

Hosgeldin dikkat edersen verirsin emin ol.bem de buraya ilk geldigimde 98 kiloydm ve senininle ayni boydayz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…