Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tunaydin hanimlar. Ben bu ara yogunlasmaya basladim. Pazar gunu esimin akrabalarini iftara aldim. Bir aile gelmeyince cok yemeğim artti. Dünde eşimin arkadaslarini cagirdik iftara. Az bir kuru fasulye yaptım sadece. Adamlar bir yemek yediler ben şok geçirdim Maşallah. Daha önce boyle evime gelip herseyden yiyen insanlar olmadı hep birşeyler kalirdi. Kuru fasulye haric diger butun yemeklerim bitti iyi oldu onlar memnun ben memnun daha ne olsun. Allah kabul etsin :) bu akşamda görümcem cagirdi yemek derdim yok. Yarin akşam ben annemleri cagircam. Acaba yine birseyler yapsammi bugunden diyor bir yanım. Bakalim ne yemege karar vercem o da belli degil.
Perşembe gecesi yola çıkıyoruz işte o zamandan sonra buralara ugramam epey zor olucak persembe yola cikmadan tartilirim onu baz aliriz. Köylerde internet çekmeyebiliyor malesef

Sahur 02.00
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 dilim elma

İftar 20.33 yemek 🍽
1 kase şehriye çorba
5 yk nohut salatası
1 kase yoğurt

Su 1.5 lt
Spor 30 dk egzersiz 15 dk yürüyüş

Sahur 02.00
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 dilim elma

İftar 20.33 yemek 🍽
1 kase şehriye çorba
5 yk nohut salatası
1 kase yoğurt

Su 1.5 lt
Spor 30 dk egzersiz 15 dk yürüyüş
Sahurda nasil doyuyorsun hayret ve gıpta ediyorum sana. Ben diyetisyen listeme bile uymayip tosttan vazgecemiyorum

Bende deniz görmek istiyorum bu aralar
Bende canakkale bogazindan gecicem o ara gorursem yetecek biz daha deniz sezonunu acamayiz. Ayrica iyiki hatirlattın haşemama sigamiyodum. 2 yaz hic su gormedim. Bu sene temmuza kadar 5 kg falan daha verirsem belki haşemam da olur. Temmuz 8de eşim izne cikacak. Tatile gitmeyi dusunmuyoruz ama denize gidebiliriz belki

Bayram sonrası daha aktif olacağım ben kendi adıma...

Insallah bende oyle istiyorum

Slm kizlar
Meryemi uyuttum simdi kahve iciyorum sonrada sarma sarcam geceden icimi hazirladim sarma isi kaldi sadece. Kocami cani sarma cekmis

Bende kahve ictim mukabeleden gelip sarma sarcam ama canim istedigi icin :)

Bonus sevgiler kuzum

Hasibe bu arada tam 92 yim
Mefkurem kilom bu canim :)
Bi ara 91 dim belki simdi reglden dolayi boyledir

Diyetisyenden dönüyorum 90.5 ciktim burda bakalim saat 4 5 gibi evde kaç gelcem. Koye gitmesem belki 89 gorurdum yaa keşke bastan daha sıkı tutsaydim... İki ayda 8.5 kg vermisim burada cok iyi dedi :)
Super! tebrikler canim senin adina cok sevindim azmin daim olsun.bundan sonra sporu sa eklesen duraklamaz kilo vermeye devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…