Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sahur 02.00
Peynir zeytin
Domates salatalık
Taze nane

İftar 20.34 yemek 🍽
1 kase yoğurt çorba
1 yumurta
Peynir zeytin
3 erik

Su 1.5 lt
Spor 30 yürüyüş

Kizim sahurdan once uyandi daha uyunadi. Bende odem olmasinda kimde olsun? Mutfak
Çarşamba pazarı her yer bulasik. Dün sular azcik akti. Makinayi 10da calistirdim. Sonrada ses olmasin diye ellemedim. İftar bulasigi kaldi bide annemler bendeydi

Neyseki valizleri baya topladim. Sular giderse diye simdi yine bi makina camasir yikattim astim aksama kadar kurusun

Gunaydin kizlar
Yemek yemek istemiyor cnm sirf bir seyler yemek icin yiyorum.
Dun sarma yapmistim 5-6 tanr ondan yedim. Bir de mor lahana kavurdum. Yogurt suzdum. Biraz sarimsak yogurt ve lahana karistirip onlari yedim aksam. Cocuklari yatirinca ben de salonda uyuyakalmisim

Insallah bende oyle istiyorum

Bende kahve ictim mukabeleden gelip sarma sarcam ama canim istedigi icin :)

Bonus sevgiler kuzum

Hasibe bu arada tam 92 yim
@mefkurem kilom bu canim :)
Bi ara 91 dim belki simdi reglden dolayi boyledir
Bulamiyorum , sen ve ben ayni kgdayiz
Ben pazartesi 93.8 cikmistim acayip sisim bu aralar karnim davul gibi sis. Wc problemimde var ve hala sisligimi atamadim. Spor yapamiyorum bu ara onada bagliyorum. Bugun bargirsak calistirici cay yapcam belki yarina biraz fayda eder. Bayramdan sonra iyice asilcam artik bu boyle olmucak. Izmire 90larda gitmek istemiyorum

yarın cuma yeniden başlasam iyi olacak
pek bir yorgunum ve bu yorgunluk sadece psikolojik,
biraz da kendimi mutsuz hissediyorum
kalbimi ne çok acıttılar bu dönemde ne çok kırıldım
ne çok umursamaz sözler ile
anne, eş, çalışan kadın, gelin olmaya çalışıyorum

sanırım sadece tek suçlu , tek bilmez
tek sıkıntılı benim, yoksa neden hep kırılan, alınan, ağlayan ben olayım ki

bayramdan sonrasını dört gözle bekliyorum
1 hafta yapayalnız kendi işimle olacağım

Üzme kendini. Herkes incitebilir,kirabilir seni. Sadece kirilan yerinden yeniden filizlenip cogalt icindeki sevincini. Donem donem hepimiz maruz kalıyoruz bunlara. Eşimden aci sozler duydukca teselliyi dolapta aliyodum, kiloma bakip daha aci sozler soyluyordu yine de dolap kapagini aciyodum. Artik hic duymuyorum onu, aglamiyorum bile. O konuşurken benim kulagimda en sevdigim sarki çalıyor. Sende uzulunce, kirilinca ac bir müzik. Yemekle care arama. Çünkü tek zararin kendine. Seni kiranlara birsey olmaz yedin içtin diye sana kg yapar..

Sahur 02.00
Kıymalı yumurta 1 yumurta ile
Peynir zeytin
Domates

İftar 20.34 yemek 🍽
1 kase yoğurt çorba
Fırında sebze biber 🌶 patlıcan kabak
1 dilim güllaç ( günlerdir dolapta bekliyordu üzeri kurumuş biraz bu arada bunu yazmıştım Ramazan’da izin verilen tatlı karatayda güllaç el kadar pide gibi )

Su 1.5 lt
Spor ev temizliği valiz hazırlama koşturması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…