Bende persembe aksami memlekete gidiyorum. Benimki cooook yorucu olacak ama yinede hava degisimi iyi gelir inşallah
Haha teşekkürler böyle devam eder umarım
iyi gidiyorsun hadi bakalım
Haha teşekkürler böyle devam eder umarım ❤
Neler dusuk cikmis. Bende dvit kullandım 3 aydir. Bayramdan sonra kontrole gidecegimkan değerlerim düşük çıktı yine
Bakalim kim ne kadar kilo olcak hoş ben 3 yildir ayni kiloda sayilirim acayip kilomu koruyorum :))))))))))))
Bende 1 sene 100de sabitlendim. Şükür kirdim direnci sende kirabilirsin :)Bakalim kim ne kadar kilo olcak hoş ben 3 yildir ayni kiloda sayilirim acayip kilomu koruyorum :))))))))))))
Bu kadar ugramamazlik yapmazdi cuma hayirlisiyla bi gelsinde insallah ugrarBenBonus u acayip mersk ediyorum. Bari hastalik bisey mi var ogrenseydik
Gecen cumada gelmedi. İki haftadir yok. Ozelden gorusebilen yok mu kimse @YENA gorusuyor musunuzBu kadar ugramamazlik yapmazdi cuma hayirlisiyla bi gelsinde insallah ugrar
Ben pazartesi 93.8 cikmistim acayip sisim bu aralar karnim davul gibi sis. Wc problemimde var ve hala sisligimi atamadim. Spor yapamiyorum bu ara onada bagliyorum. Bugun bargirsak calistirici cay yapcam belki yarina biraz fayda eder. Bayramdan sonra iyice asilcam artik bu boyle olmucak. Izmire 90larda gitmek istemiyorum
Üzme kendini. Herkes incitebilir,kirabilir seni. Sadece kirilan yerinden yeniden filizlenip cogalt icindeki sevincini. Donem donem hepimiz maruz kalıyoruz bunlara. Eşimden aci sozler duydukca teselliyi dolapta aliyodum, kiloma bakip daha aci sozler soyluyordu yine de dolap kapagini aciyodum. Artik hic duymuyorum onu, aglamiyorum bile. O konuşurken benim kulagimda en sevdigim sarki çalıyor. Sende uzulunce, kirilinca ac bir müzik. Yemekle care arama. Çünkü tek zararin kendine. Seni kiranlara birsey olmaz yedin içtin diye sana kg yapar..yarın cuma yeniden başlasam iyi olacak
pek bir yorgunum ve bu yorgunluk sadece psikolojik,
biraz da kendimi mutsuz hissediyorum
kalbimi ne çok acıttılar bu dönemde ne çok kırıldım
ne çok umursamaz sözler ile
anne, eş, çalışan kadın, gelin olmaya çalışıyorum
sanırım sadece tek suçlu , tek bilmez
tek sıkıntılı benim, yoksa neden hep kırılan, alınan, ağlayan ben olayım ki
bayramdan sonrasını dört gözle bekliyorum
1 hafta yapayalnız kendi işimle olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?