Yani şarkı Özcan’ın gömleğinden daha modern geldiGünaaaayyyyyydınnnnn mı oooo
Hayırlı huzurlu haftalar
Yedik içtik allah affetsin şimdi tövbe zamanı
Şununla haftaya başlamazsam hafta adam gibi geçmiyoriçimdeki krocan sanada günaydın
Yani şarkı Özcan’ın gömleğinden daha modern geldi
Bayramda cok kisi tartilamamis olabilir canim, misal benŞimdiiiiiiiii 31 mayıs listesini yapmamıştık malum. bayram haftasının bildirimleri yapılmamış. o yüzden şimdi yapacağım liste 31 mayıs listesi.. bayram haftasını es geçiyoruz, bu cuma tekrar bildirimleri yapalım. Artık listeyi pazartesi değil cuma günleri yapacağım inşallah. yani cuma kesin bildirimleri yapalımmmmm
NO | KULLANICI | BAŞLANGIÇ | 1.HAFTA | FARK | 2.HAFTA | FARK | 3.HAFTA | FARK | 4.HAFTA | FARK | AYLIK SONUÇ |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 |
| 84 | 86.6 | +1.8 | 86 | -0.6 | |||||
2 |
| 103 | 83.4 | -0.9 | bildirmedi | ||||||
3 |
| 93,5 | bildirmedi | 89.5 | |||||||
4 |
| 115 | bildirmedi | bildirmedi | |||||||
5 |
| 95.4 | -2.4 | bildirmedi | |||||||
6 |
| 104 | 84 | -0.4 | 82.1 | -1.9 | |||||
7 |
| 121 | 98.5 | +1 | 99 | +0.5 | |||||
8 |
| 100.8 | 91.9 | -1.1 | 91.6 | -0.3 | |||||
9 | E eboe | 109 | 99.9 | +0.7 | 100.7 | +0.8 | |||||
10 |
| 109 | bildirmedi | 102.7 | |||||||
11 | @HasibeG | 107 | 92 | -0.2 | 94 | +2 | |||||
12 | @Gulbe seker | 109 | 98.2 | sabit | 97.4 | -0.8 | |||||
13 |
| 122.7 | 114.4 | -2.8 | 114.3 | -0.1 | |||||
14 | M Muhfamus | 90 | 87.5 | bildirmedi | |||||||
15 |
| 94.9 |
Evet kuzum o yüzden es geçtikBayramda cok kisi tartilamamis olabilir canim, misal ben
Metsil zaten hep kullaniyoduk. Simdi bir surup basladik bu gece daha iyiydi uyansada aglanadi. Ama bir sure daha bakliyat yasak :/Evet kuzum o yüzden es geçtik
yüsra nasıl oldu? metsil mi kullanıyosunuz?
mama ya da süt içiyo mu biberonla? biz de hala çekiyoruz bu gaz belasından nerdeyse 3.5 yaşında...Metsil zaten hep kullaniyoduk. Simdi bir surup basladik bu gece daha iyiydi uyansada aglanadi. Ama bir sure daha bakliyat yasak :/
Normalde sadece geceleri devam sütü veriyodum. Ama köyde cok yerde kaldigimiz icin onun sutlerini unuttuk. İnek sutu ya da paket inek sutu denedik cok icmedi. Bende hic zorlamadim. Simdi 3 gecedir hic sut icmedi. Önceki aksam uyumadan corba verdim bu gecede bisküvi maması yaptim uyudu. Gece sadece su istedi bardakla verdim. Biberonlari yikadim kaldirdim inşallah bitti artik :) bide bez biraktirmayi deniycem once sutu kesmek istiodum zatenmama ya da süt içiyo mu biberonla? biz de hala çekiyoruz bu gaz belasından nerdeyse 3.5 yaşında...
Tebrik ederim herkesi. Bu hafta bomba gibi dönücem haberiniz olaHAFTALIK SONUÇLAR
Haftanın 1.si.........................................nisan34 ............................................ -1.9 kg
Haftanın 2.si.......................................Ak kelebek .................................. -0.8 kg
Haftanın 3.sü......................................60kiloyum .................................... -0.6 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?