Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence muhallebi ve pilav fazla.. akşam yemeğinde pilav yerine sebze yemeği yada tavuk vs. tercih etmelisin, pilav illaki olacaksa öğlen ye, hatta sen yine de yeme

Benim ufaklık hala sütünü biberonda istiyor çizgi film izleyip uzanarak içiyor keyifci

Hoşgeldin yemekler çok değil ama muhallebi pilav şekerli kahve 3 dilim ekmek olmamış bu menü diyete uymuyor yani

Merhaba arkadaşlar ben elif iki çocuk annesiyim küçüğü 1 yaşında yani emziriyorum ama zayıflama zamanımın geldiğini dusunuyorum. 30 yasindayim. kilom 94.0, boyum 1.75 . 82 ye düşmek istiyorum. daha önce kulüpte 15 kilo verdim, yine başarabilirim ama desteğe ihtiyacım var. Napsak ki doğru yerdemiyim acaba

Merhaba hoşgeldin :)

Daha önce bu başlıklardamıydın takımlardamıydın?

Kızım gelmeden menümü yazayım henüz akşamı yemedim ama değişmez büyük ihtimal, farklı bişey olursa yazarım..

Menüüü
10:00
2 kır pidesi(biliyorum ilk günden olmadı, kahvaltı hazırlayıp götüremedim sabah, bugün akşam hazırlayıp koyacağım inşallah)

17:00
4 yk yulaf ezmesi
1 kase yoğurt
2 kuru kayısı

21:00 civarı yeşil çay içerim.

Su şimdilik 2 lt, yatana kadar 3ü geçer

Spor
40 dk yürüyüş
30 dk pilates

Sporla erimistir pideler
Yürüdüğün yerde harika bir kulaklikla harika bir muzikle ne guzel olur orda yürümek.

Bende işte pazarda debelendim geldim

Bana ara ogun filtre kahve ve 1 yk kurutulmus ahududu. Meryemede kasik mamasi hazirladim. Saat 4 te yedik kizimla. Simdide kiraz yedim resmini cekmeyi unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…