Bence muhallebi ve pilav fazla.. akşam yemeğinde pilav yerine sebze yemeği yada tavuk vs. tercih etmelisin, pilav illaki olacaksa öğlen ye, hatta sen yine de yemeSbh herzamanki sutlu sekerli kahvemi ictim gozumu acınca ilk is onu icerim
Kahvaltım 2 yemek kasıgı yagda 2 yumurtalı menemen 3 dilim ekmek 100 gr peynir di
Oglen 1 kase ev yapımı muhallebi yedim
Aksamda 1 kase pilav ve yogurt yicem sizce cokmu bu yemekler 1 gun icin
Benim ufaklık hala sütünü biberonda istiyor çizgi film izleyip uzanarak içiyor keyifciNormalde sadece geceleri devam sütü veriyodum. Ama köyde cok yerde kaldigimiz icin onun sutlerini unuttuk. İnek sutu ya da paket inek sutu denedik cok icmedi. Bende hic zorlamadim. Simdi 3 gecedir hic sut icmedi. Önceki aksam uyumadan corba verdim bu gecede bisküvi maması yaptim uyudu. Gece sadece su istedi bardakla verdim. Biberonlari yikadim kaldirdim inşallah bitti artik :) bide bez biraktirmayi deniycem once sutu kesmek istiodum zaten
Havuç olmaz gsi yüksek :)Diyet yapıyorum evde diyet hariç herşey varçıkıp kemirecek havuç neyin alayım
Kıyamam onlara ya benimki büyüdü hala evi yıkıyor kaoluuu meme süt diyor hemen buraya gelecek :)))Ne güzel olmuş maşallah.. benimki hala gece mama istiyor, süt versem içer de ben vermiyorum zaten hep kabız.. bir ara kesmeyi denedim yıktı evi
Hoşgeldin yemekler çok değil ama muhallebi pilav şekerli kahve 3 dilim ekmek olmamış bu menü diyete uymuyor yaniSbh herzamanki sutlu sekerli kahvemi ictim gozumu acınca ilk is onu icerim
Kahvaltım 2 yemek kasıgı yagda 2 yumurtalı menemen 3 dilim ekmek 100 gr peynir di
Oglen 1 kase ev yapımı muhallebi yedim
Aksamda 1 kase pilav ve yogurt yicem sizce cokmu bu yemekler 1 gun icin
Ogle yemegi zamani
Semiz otu kinoa domates 1 tk zeytin yag ve ayran
Eki Görüntüle 2277201
Ben cig havucun degil pismis havucun yuksek diye biliyorum ama
Merhaba arkadaşlar ben elif iki çocuk annesiyim küçüğü 1 yaşında yani emziriyorum ama zayıflama zamanımın geldiğini dusunuyorum. 30 yasindayim. kilom 94.0, boyum 1.75 . 82 ye düşmek istiyorum. daha önce kulüpte 15 kilo verdim, yine başarabilirim ama desteğe ihtiyacım var. Napsak ki doğru yerdemiyim acaba
Hayır bu başlıkta değildim nerdeyse 3 yıl önce ramazan programındaydımMerhaba hoşgeldin :)
Daha önce bu başlıklardamıydın takımlardamıydın?
Sporla erimistir pidelerKızım gelmeden menümü yazayım henüz akşamı yemedim ama değişmez büyük ihtimal, farklı bişey olursa yazarım..
Menüüü
10:00
2 kır pidesi(biliyorum ilk günden olmadı, kahvaltı hazırlayıp götüremedim sabah, bugün akşam hazırlayıp koyacağım inşallah)
17:00
4 yk yulaf ezmesi
1 kase yoğurt
2 kuru kayısı
21:00 civarı yeşil çay içerim.
Su şimdilik 2 lt, yatana kadar 3ü geçer
Spor
40 dk yürüyüş
30 dk pilates
Sağol tatlım, seviyorum seni ❤74FRIDA bende çok istiyorum kendime iyi bakmayı bu çok kolay olmıycak ama olucak inşallah.
Tibetin hayırlı olsun hiç bırakma bu sefer
Havuç olmaz gsi yüksek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?