Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben yarın tartılayım bugünkü kilomdan emin değilim

Ne güzel olmuş maşallah.. benimki hala gece mama istiyor, süt versem içer de ben vermiyorum zaten hep kabız.. bir ara kesmeyi denedim yıktı evi

Ne güzel olmuş maşallah.. benimki hala gece mama istiyor, süt versem içer de ben vermiyorum zaten hep kabız.. bir ara kesmeyi denedim yıktı evi
Mama birakmamiz 15. Ay civari falandi. Artik maddi acidan da zorlandik. Devam sutune gectik misin. İnan onunki aliskanliktan. Kucukken bende oyleymisim annem hep anlatırdı. Biz gunduz zor biraktirdik yusrayi yemek yemeyip hep mamaya guvendi. En son gunde 1 kereye dusurup onu da sonlandirdik.
Belki mamaya fazla su koyup siviltarak hem tadininda degismesini saglayabilirsin zamanla sadece su teklif edersin

alışkanlık yaa tamamen evet... çünkü fazlasıyla yiyor da zaten.. denedim biberonu fırlattı suda gündüz içmiyor da uyuturken ve gece az az içiyor hala..

Merhaba

Katılmak isteyenler beklerim yarışa

Hadi bakalım ramazan, bayram derken bitti.. yaz tamamen geldi... artık asılma zamanı...
okul çıkışı yürüyüş yapacağım ben, evde de pilates
Bende yusrayla ciktim 10.30 gibi su gibi ter attim geldim ogleden sonrada pazara cikariz. Aksam da ya babasi bakar ya babannesine birakirim biraz tek basima da yürürüm

Slm kizlarrr

Masallah herkesler toplanmis. Taze kanlarimiz gelmis hosgeldiniz.

Sabah saat kurdum ama erken kalkamadim
Emineyi okula gonderdikten sonra yogurt kurumu yaptim ictim. 3 yk yogurt 1 sise maden suyu 1 ck toz zencefil yarim limon. Sonra3 mil leslie yaptim. Uzun zamandir spor yapmadigim icin 4 dk gecmek bilmedi ki bir de en kolay olanini yaptim. En son leslie yaptigimda hoplaya ziplaya yapiyordum.

Son 5 dk kala zeynep uyandi geldi bitincede meryem uyandi. Baktim yatakta oynuyor aglamiyor hemen dusa girdim. Sonrada sıkılastirici kremlerimi surdum (yeni basladim belki faydasi olur). Surerken bir sey hissetmedim ama sonrasinda yanma hissi oldu.

Cocuklari akladim pakladim yedirdim derken saat 10da anca kahvalti yapabildim.

Duzceden gelince 4 makine camasir yikadim salonda 2li koltugun ustu utulenecek dolu. Aksam denizden gec geldik mutfakta deniz yayintisi dolu. Meryemi yeni uyuttum simdi once mutfaktan baslicam toplama islerine.

Haydi ben simdi meryem uyurken islere daliyorum daha sonra yine gorusuruz

Sbh herzamanki sutlu sekerli kahvemi ictim gozumu acınca ilk is onu icerim
Kahvaltım 2 yemek kasıgı yagda 2 yumurtalı menemen 3 dilim ekmek 100 gr peynir di
Oglen 1 kase ev yapımı muhallebi yedim
Aksamda 1 kase pilav ve yogurt yicem sizce cokmu bu yemekler 1 gun icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…