Her telden varSarkımí paylaşıyoruz :)
Ben yarın tartılayım bugünkü kilomdan emin değilim31 MAYIS KİLO TABLOSU
NO KULLANICI BAŞLANGIÇ 1.HAFTA FARK 2.HAFTA FARK 3.HAFTA FARK 4.HAFTA FARK AYLIK SONUÇ 1 @60kiloyum 84 86.6 +1.8 86 -0.6 2 @bengisu022 103 83.4 -0.9 bildirmedi 3 @huzurunmeraklisi 93,5 bildirmedi 89.5 4 @y.o.l.c.u 115 bildirmedi bildirmedi 5 @mefkurem 95.4 -2.4 bildirmedi 6 nisan34 104 84 -0.4 82.1 -1.9 7 @hergaf 121 98.5 +1 99 +0.5 8 Amine Busra 100.8 91.9 -1.1 91.6 -0.3 9 E eboe 109 99.9 +0.7 100.7 +0.8 10 Bonus 109 bildirmedi 102.7 11 Bulamiyorum 107 92 -0.2 94 +2 12 @Gulbe seker 109 98.2 sabit 97.4 -0.8 13 syns 122.7 114.4 -2.8 114.3 -0.1 14 @Muhfamus 90 87.5 bildirmedi 15 Efser 94.9
Ne güzel olmuş maşallah.. benimki hala gece mama istiyor, süt versem içer de ben vermiyorum zaten hep kabız.. bir ara kesmeyi denedim yıktı eviNormalde sadece geceleri devam sütü veriyodum. Ama köyde cok yerde kaldigimiz icin onun sutlerini unuttuk. İnek sutu ya da paket inek sutu denedik cok icmedi. Bende hic zorlamadim. Simdi 3 gecedir hic sut icmedi. Önceki aksam uyumadan corba verdim bu gecede bisküvi maması yaptim uyudu. Gece sadece su istedi bardakla verdim. Biberonlari yikadim kaldirdim inşallah bitti artik :) bide bez biraktirmayi deniycem once sutu kesmek istiodum zaten
Bugün bi kontrol tartısı yaparız. liste yapmayacağım. asıl bildirim cuma günü, sen eskisin bilirsin zatenBen yarın tartılayım bugünkü kilomdan emin değilim
Bende bugün mahalledeki pazara cikicam. 10 gundur sebze yemedim yaaDiyet yapıyorum evde diyet hariç herşey varçıkıp kemirecek havuç neyin alayım
Mama birakmamiz 15. Ay civari falandi. Artik maddi acidan da zorlandik. Devam sutune gectik misin. İnan onunki aliskanliktan. Kucukken bende oyleymisim annem hep anlatırdı. Biz gunduz zor biraktirdik yusrayi yemek yemeyip hep mamaya guvendi. En son gunde 1 kereye dusurup onu da sonlandirdik.Ne güzel olmuş maşallah.. benimki hala gece mama istiyor, süt versem içer de ben vermiyorum zaten hep kabız.. bir ara kesmeyi denedim yıktı evi
alışkanlık yaa tamamen evet... çünkü fazlasıyla yiyor da zaten.. denedim biberonu fırlattı sudaMama birakmamiz 15. Ay civari falandi. Artik maddi acidan da zorlandik. Devam sutune gectik misin. İnan onunki aliskanliktan. Kucukken bende oyleymisim annem hep anlatırdı. Biz gunduz zor biraktirdik yusrayi yemek yemeyip hep mamaya guvendi. En son gunde 1 kereye dusurup onu da sonlandirdik.
Belki mamaya fazla su koyup siviltarak hem tadininda degismesini saglayabilirsin zamanla sadece su teklif edersin
İnsallah birakir zamanla vakti vardiralışkanlık yaa tamamen evet... çünkü fazlasıyla yiyor da zaten.. denedim biberonu fırlattı sudagündüz içmiyor da uyuturken ve gece az az içiyor hala..
Bende yusrayla ciktim 10.30 gibi su gibi ter attim geldimHadi bakalım ramazan, bayram derken bitti.. yaz tamamen geldi... artık asılma zamanı...
okul çıkışı yürüyüş yapacağım ben, evde de pilates
Feleğin çakından kaç kere geçtim sayısını bende unuttumBugün bi kontrol tartısı yaparız. liste yapmayacağım. asıl bildirim cuma günü, sen eskisin bilirsin zaten
Yaz geldi sebzenin bol zamanı valla ben de doğru dürüst yemedimBende bugün mahalledeki pazara cikicam. 10 gundur sebze yemedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?