Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yena ne güzel işte bende çok istiyorum kızımın geç uyumasını ama 9 930 gibi uyuyor 6 7 gibide kalkıyor şimdi yaz geliyor akşamları gezmeğe filan gidemeyeceğiz böyle giderse yavrum kıyamam uyuyakalmış .ahhhhh ahhh bende görecekmiyim o günler kızım kendiliğinden uyuyabilecekmi birgün

Derin cim görüceksin tabii..Her dönem ayrı bir huyları oluyor..
Normalde ben kucağımda uyutuyorum evin içinde volta atarak kucağımda uyuyor gecede yanına uzanınca..

bu kaçtır böyle yorgun olunca ve uyku saati geçince kendiliğinden uyuyo ama yazık nasıl rezil bir şekilde uyuyor yerlerde..:)))

Sen sarımsaklıdamı oturuyosun..?? Bu yaz oraya gelme ihtimalimiz söz konusu tatil olayı..:))

eşim çocuklarla parka gitti bende yürüyüşe çıkıcaktım sonra vazcaydım.:))
LEslie yappıcam..:)

Derin sizin düğün oldumu..??

halleyyyy sendemı burdaydın cnm bende katıldım aranıza hatırladınmı benı bebıs nasıl ıyımı

gunaydın kızlar nasılsınız ben ıyıyım 2 saat yurudum ve geldım sabah ufak sımıt yedım okadar henuz bısey yemedım sımdı cayla etı form yıcem bıdenecük :))

Sadece halleymi la etraflıca bi bak hele sen daha kimleri görecen :jeyyar:

Bu arada sendemi hala kilo vermeye uğraşıyon -tatlicadiarzu-

Hatırladığım kadarıyla qusel esmer güzelidir kendüsü evlidir ve tek isteği bir bebedir...:Saruboceq:

Yanlışım varsa düzelt la :jeyyar:

Yav eskileri görünce kazene söylenecek 2 çift laf geliyo ağzıma ama yutuyorum :1closedeyes:
Eyy yönetim sohbeti kapadınızda noldu acep gelmiyorum işte o sohbet odalarına ben kiloluyum darlanırım öyle dar odalarda ana sayfa manzaralı bir sohbet lazım bana -tatlicadiarzu-

sabah 11gibi iki citir ekmek krem peynir domates salatalik bi kac kibrit kutusu peynir

öglen5 gibi 10kasik bulgur 2kasik yesil fasulye yarim tabak yesil salata(az yagli) ve bi iki üc kasik patlican salatasi

nasil sizceee``???

kizlar bügün aksami yiyemedim ya tam yiyecektim maydonoz suyumu ictim misafirim geldi caya daha yeni gittiler bu saaten sonrada yesem olmaz artik bir elma yer yatarim yarin tartilacam bide yarim gezmeye gidecez belki orda biseyler yerim mecbur yemesem olmaz ama dikkat etecem

merhabalar 1 haftadır sehır dısındayım toplantılarım vardı pek giremedım ve bu 1 haftada yemedıgım abur cubur kalmadı((kendımı pek kontrol edemıyorum evden uzaktayken cukulata krızım tuttu ama 1 dılım pasta aldıysam yarısını yedım neyse cok kosusturmusum bu yuzdun yınede 700 gr vermısım:))bu hafta topluyorum kendımı sebze yıyecegım bol bol bugun yediklerimide yazmıyaım utanıyorum

yasafat yaz lütfen merak ettim

az evvel annemdeydim enistem söbiyet almis gelmis YE ME DIIIIMMM
inat ettim tuttum bi bardak cay ictim tatlandirici ile

kıyamam yavrum benim . naz nasıl alıştı ayağa inanamıyorum o alıştı yaa her çocuk alışır çünki çıldırıyordu ayağıma aldığım zaman . artık herkezden yardım istiyordum ne olur yardım edin bana nasıl alıştırabilirim diye . bak işte kendiliğinden alışıverdi.az önce yine ayağımda uyuttum .ben ayvalığın içinde oturuyorum canım sarımsaklı araba ile 10 dakika çok yakın geldiğin zaman görüşelim beklerim canım
Derin sizin düğün oldumu..??

oldu canım geçen hafta pazartesi günü idi

gündüz ikram yiyince akşam zeytin yağlı taze fasulye yapmıştım ondan aldım birkaç çatal şimdi içim kıyıldı . çok acıktım ama bir bardak süt içeyim yatayım en iyisi. az önce eve gelirken eşim birşey istiyormusun dedi. bende evet dondurma alalım dedim ama yoldan geri çevirdim hadi naz durmuyor uykusu geldi eve gidelim dedim halbuki gündüz kaçamak yaptığım için tuttum kendimi yoksa dondurma kaç gündür gözümün önünden gitmiyor
iyi geceler herkeze

yasafat yaz lütfen merak ettim

az evvel annemdeydim enistem söbiyet almis gelmis YE ME DIIIIMMM
inat ettim tuttum bi bardak cay ictim tatlandirici ile

canım ıyı yapmıssın yememekle bende bugun dondum eve yemek yapacak halım yoktu pide yaptırdım onu yedım

off pidemi :)))))) hmmmm

yasafat bise sorucamkiz sen inaniyomusun 55kiloya kadar düsecegini???

ben kendime inanamiyorum korkuyorum anliyomsun gözüme coook geliyo benim vermek istediigm 20kilo (((

kızlar gunluğume baktım 26.03.2010 tarihinde baslamısım rejıme(rejım denırse -bu 2 hafta harıc duzenlıydı gercı-) o tarıhte 119.7 ymısım sımdı 1 ay (36 gun) içinde 6 kilo 400 gr vermısım ıyı mı sızce

bence cok iyi 35günde 6kilodan fazla masallah valla bak ben bi kilo verdim anca :) yasklasik bi ayda

ben kendime inanamiyorum korkuyorum anliyomsun gözüme coook geliyo benim vermek istediigm 20kilo (((

benimde gözüme cok geliyor ben 55 olmak istemiyorum zaten 70 olayim yeter

ah ah sutemcım mecbur verecegım nasıl aldıysam oyle vermem lazım bırde ınanmak basarmanın yarısıdır derler
benım kılolarım hep baslayıp yarıda bıraktıgım rejımler yuzunden oldu lıse sondayken 60 kıloydum rejıme basladım guya zayıflayacaktım sonra unıversıteye gıdınce yurtta yemek duzenım bozuldu hep dısarda yedım bu arada benıde sıvasa bırsey baglıyor unıversıtede sıvasta okudum sıvaslılar bılır sıvasın etlerı muthıstı(sımdı eskısı kadar tatlı degılmıs duydugum kadarıyla ama ben okurkenmuthıstı) neyse orda oldum 80 kılo unıversıte son sınıfta tekrar rejıme basladım 5 ayıfladım 10 aldım 90 la unıversıteyı bıtırdım ıs hayatı derken yorgun argın eve gelıyorm yemeklerı abur cuburl gecıstırıyorum 100 kılo oldum sonra dırendım 4 ayda sporla ve duzenlı beslenmeyle 20 kılo verdım sonra sehır degıstırdım hoppa butun duzenım bozuldu ve tekrar abur cubur 120 oldum sımdı artık rejımıme devam edecegım 1 gun bozduysam 1 hafta duzenlı beslenecegım 1 hafta bozduysam 1 ay ceza verecegım kendıme
ara sıra dıyorum belkı 60 kıloyken rejıme baslamasaydım sımdı belkı 60 kılo devam ederdım neyse zararın neresınden donersem kar dımı ama

canimsin ya insallahh insallahh verirsin ben kendim icin ama 55kiloyu düsünemiyorum ben 90 olsam öper öper basima koyarim :)
(buarada bende sivasliyim cicim)

aahhaaahhhhhh

sivasin etli ekmegi offffffffffff bende sivasliyim canim cekti valla

sutem bu yil izin varmi memlekete gidiyonuzmu biz gecen sene arabayla gittim seneye yine düsünüyoruz bizim adam bu senede gidelim diyor ben istemiyorum seneye zor olur ramazan ayinda diye olsun bizde orda tutariz diyorum bakalim

bu yil yok izin canim sivasa en son 96 gittimdi :)

valla orucdada allah yardimcimiz olsun insallah kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…