Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geleyim canım reglde oldum tastamamin fazlam var eksiğim yok cuma listeye gireyim artık

Alintilara cevap vericem ama oncelikle sunu belirtmek isterim cok alinti oldugu icin her defasinda mesajin basina donup (benum telde bu sekulde cikiyor) emoji koyamicam bu yuzden emojilerimi yazicam

Kızlar benim pek keyfim yok, gelemicem bir süre buraya, hakkınızı helal edin.. listeleri yaparım...

Aaaaaaaa hayirdir insallah kotu bir sey yoktur diyecekken ilerleyen mesajlarda durumun duzeldigini gordum. Seviyorum seni opucuk atan emoji

Guzel menu cnm goz kirpan emoji

2 kere okudum acaba neresi cozutuk diye kafasini kasiyan emoji

Tesekkur ederim cnm kucagindan kalpler cikan emoji
Karabugdayi hasladim ince belli kucuk cay bardaklariyla porsiyonlayip dondurucuya attim. Ayni sekilde yesil mercimek ve mas fasulyeside yaptim salatalar icin. Karabugdayin tadini pek sevmiyorum aslinda yanik gibi isli gibi bir tadi var bu yuzden yogurtla ve baharatlarla ( nane kekik pul biber) yemegi tercih ediyorum. Goz kirpan emoji

Nerde cozuttun ki

Ayni fikirdeyim okey isareti yapan emoji

Hasibenin çocuğu olmak istiyorum

Hahahahaha gece gece ne guldum buyorumuna Allah iyiligini versin e mi bonus gulmekten yerlere yatan emoji

1 kk yas pasta yazinca aklima dugunlerde dagitilan kucucuk kup seklinde pastalar geldi. Agzini eliyle kapatip siritan emoji

Dün yediğim tatlının yanında bence gayet masum

Bence de asiriya kacmadikca saglikli bir ara ogun

Bulamiyorum karabugdayı anlat bize canım. Bende bugun aldim. Ogle yemegim salatada karabuğday li

Anlattim cnm yukarida bakarsin goz kirpan emoji

Ütü yapıyorum

Ben dun aksam hallettim o isi kolay gelsin

Guzel menu alkis yapan emoji

Kızlar ben bir süre gelemiyebilirim. Evimde değilim zaten. Sağlık sorunlarımla uğraşıyorum. Evine dönünce tam katılım sağlarım.

Gecmis olsun cnm Allah sifa versin. Kucaklayan emoji

Iyi aksamlar dun kardesimi falan istediler bugun yedimnamma yarin full diyetle karsinizdayim efenim insallah 21 gun sonra 40

Allah tamamina erdirsin cnm halay ceken emoji

Ağzıma ağzıma tokat aticam pilavı kaçırdım bayaa ya hiçte sevmem halbuki birdaha tavuk suyuna yapmiycam sade yapicam ot gibi :)))

Ben hep oyle yapiyorum. Zeynep hanim sade ve tereyagli yer pilavi. Bir yere oturmaya gidersek bulyonu tavuk suyunu gectim sehriyeli yapildiysa bile sahriyelerini arasindan ayiklayipta yiyoruz. gozu seyiren emoji

Bence cok ta sacma olmamis. Baklava olmasaymis daha guzel olurmus ama onada nazarlik diyelim goz kirpan emoji

Msalllah cnm ne guzel anlatmissin. Alkis yapan emoji

Bayramdan baklava kalmis ya şaka bir yana bayramda iyi baklava gömdük hepimiz. Yemeyen var mi acaba? Hele biz esimle zaten pahali deyip deyip yedik :/

Ben ev baklavasi yedim hem de nasiilll utanan emoji

Masallah afiyet olsun diyelim artik yapacak bir sey yok. Kafasini saga sola sallayan emoji

Gelelim benim bugun yaptiklarima

Meryem uyurken tozlari aldim ortalik topladim supurdum sildim wc banyo temizledim cocuklarin odadaki oyuncaklarini toparlayip fazlalari kaldirdim cok dagitmasinlar diye. Firina kek attim kek piserken hamur mayaladim dondurucudan pizza ici cikardim pizza yaptim. Meryem uyandi kizlarida koydum onun besigine oynatin kardesinizi dedim. Dusa girdim sonra kizlarin uzerini degistirdim kapi caldi. Mutfagi toplayamadim. Meryemide yediremedim uyaninca ona mama yapip mosafirin eline verdim. Abla sen onu yedir ben 2 dk mutfagi toplayayim dedim biberonu tutusturdum eline

Aksamda esim arkadasiyla konusuyirdu yarin size cay icmeye gelcez demis. Iyi dedim ev temizken gelsinler yarinda mercimek koftesi yapcam kiyden annem bolca marul vermisti yeriz onlarla yaninada biskuvili pasta ve yogurtlu makarna salatasi yapicam.

Bugunku menume gelince

Sabah yogurt kuru sonrasi smoothie yaptim ananas 4 yk yulaf 10 cig badem sut
Arada naneli yesil cay ve 3 taze kayisi
Oglen misafir gelecek diye yemek yiyemedim zeynepten kalan 4 taze kayisiyi yedim
Aksamda 17.00de misafirlerle beraber 2 dlm kek ve 1 dlm pizza yedim
Su 2 lt oldu yatana kadar biraz daha icerim

Ayyy hiç güleceğim yoktu Hasibe bir yaşıma daha girdim çok tatlısın şunun için emoji bunun için emoji

Ayyy hiç güleceğim yoktu Hasibe bir yaşıma daha girdim çok tatlısın şunun için emoji bunun için emoji

O kadar alintiya ne yapayim her defasinda basa donersem oooo 1 saat mesaj yazarim artik

Himm bu arada ben hiç bulyon kullanmam senin gibi bir sağlık çalışanına yakışmadı kafasını her iki yana sallayan emoji

Yok cnm ben kullanmiyorum bulyon davete gittigimiz yerlerde bazen oyle yapiyorlar agzina bile surmuyor

Ben sadece terayag tuz ve pirincten yapiyorum. Sehriyeli pilav yapmayi unuttum hanim sagolsun

Bu arada kendi menume yorum yapmayi unutmusum

Bulamiyorum 3 gundur tamam artik bugun kacamak yapmicam diyorsun ama masallah bugun goturmussun yine caktirmadan. Sakin misafir gelecekti vaktim yoktunun arkasina siginma onlar gidince 19da yapaydin saglikli bir menu yiyeydin menemende mi yapamadin kendine.

Yarin da ayni sekilde olursa cok pis dalicam sana haberin olsun bu sana son uyarim ona gore ayagini denk al tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…