Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Üstüme iyilik sağlık a dostlar
:))))
Kızlar ben bir süre gelemiyebilirim. Evimde değilim zaten. Sağlık sorunlarımla uğraşıyorum. Evine dönünce tam katılım sağlarım.
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum canim
Iyi aksamlar dun kardesimi falan istediler bugun yedimnamma yarin full diyetle karsinizdayim efenim insallah 21 gun sonra 40
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

Bonus çok samimi iki arkadaşız he mi

Seviyorum sizi..

Amine Busra kaç çıktın diyetisyen ne dedi?

syns Allah tamamına erdirsin inşallah..
2 hafta once 90.5 idim. Bugun 90.7 geldim. 200 gr yagdan almisim. Bana kalirsa daha fazla almisimdir bayramda ama geldigimden beri iyi devam ettim eritmişimdir.
Diyetisyen birsey demedi. Genel olarak bayram rehaveti butun danisanlarda oldu. Sen cok bir artiyla gelmemişsin ödemde yapmışsındır dedi. Yeni listeye dikkat et haftaya 89 gorelim dedi (insallah gorucem)

Hayırlı akşamlar
Az biraz saçmalasamda menü paylaşayım...

Kahvaltı 9.00 da
2 yumurta,7 zeytin,peynir,yarım simit....

14.00 te
Minik kase kısır,iki ısırık kek,bir dilim baklava...

19.00 da
Bi tabak nohut,iki kaşık bulgur pilavı,bir baget...bi süre sonra iki lokum...

Su rahat 3 litre çay kahvelerde cabası...
Spor 20 dakika yürüyüş...

Bazen boyle yolum cok uzunmuş gibi geliyor yalan degil. 10 kg verdim ama hâla obezim. Hâla kilolu biriyim. İstedigim kıyafetler olmuyor hâla. 70 kg olup 60a dusen biri hedefine hemen variyor ne guzel. Kendime kiziyorum. Neden hamilelik oncesi hic dikkat etmedim. Neden bu kötülüğü kendime yaptim! Annem vardi gozumun onunde ornek. O kgya gelmem sandim ama hamilelikte kg alacagini herkes bilir.zaten kilolu hamile kaldim neden hamilelikte gormemis gibi yedim? O zaman bana kimse birsey diyemezdi evet ama sonra o kilolalar nasil gidecek niye hiç dusunmedim? 113 kg ile dogum yapan ben miydim... Gizli gizli hamburger yerdim, daha neler neler. Sanki ben bilmiyodum, allah bilmiyodu. Esim bilse ne olacak?

Sonra diyorum o 10 kgyu vermesen dahada uzerine eklerdin. Kabul et obezsin. En basta beynin obez. Onu ikna etmek senin elinde. Yol cok uzun. Hicte kisa degil evet, ama imkansiz degil. Yapabilen nice insan var. Vermek kadar korumakta onemli. Bu sebeple hayatin hep bir dengeleme ile diyetle gecmek zorunda. En yakin örneği bayramdi. Dikkat etmemenin sonucu her zaman artı. Surekli spor yapabilen bir insan olsam belki koruma donemimde herseyi yiyip kg almazdim. Ama surekli spor yapamam bunu biliyorum. O zaman koca bogazimi tutup bana yarari olacak seyleri yapmam lazim..

Bu aksam bonus ile konusurken birsey farkettim.
Menulerim begenilmezdi eskiden. Cunku hic ama hiç dikkat etmezdimki. Diyetteyim derdim ama diyete uygun yemezdim. Sabah illa cay yapmazsam 3u bir arada nescafe icer bide ona seker atardim. Cayi asla sekersiz icemem derdim.
Bugun geldigim nokta belki herkes icin cok basit ama turk kahvesini sekersiz icmeye basladim. Cayi sekersiz iceli 60 gunu gecti tamamen alistim. Yanlislikla esimin sekerli cayini ictigimde iyyy diyebildim. Demekki hersey olabilir. Hepimiz sevdigimiz pek cok seyden vazgecebilir(yemek anlaminda), sevmedigimiz asla yemem-yapmam dedigimiz seyi yapabiliriz..

Neyse nerden girdim nerden ciktim. Oyle bir yazasim gelmisse demek

Bayramdan baklava kalmis ya şaka bir yana bayramda iyi baklava gömdük hepimiz. Yemeyen var mi acaba? Hele biz esimle zaten pahali deyip deyip yedik :/

Ne kadar yedin soyle bakalim :) bende kizima yaptım sozde. Tirtiklamasam olmaz :/
İki bardak pirinçten yaptım bir bardağını kızlar yediyse işte 1 bardağınida ben gömmüşüm gittim geldim yedim resmen tirtikladim birde pilav tabagi yapmamıştim kendime yemekteyken :)) Allah beni ne yapmasin

Bazen oluyor oyle ne yapalim. Boyle böyle düzene sokcaz kendimizi

Ağzıma ağzıma tokat aticam pilavı kaçırdım bayaa ya hiçte sevmem halbuki birdaha tavuk suyuna yapmiycam sade yapicam ot gibi :)))
Afiyet olsun mu desem ne desem bilemedimKaç oldun sen epeydir listede değilsin, cuma geliyorsun artık dimi?
Aman diyim bu saatte sadece yogurt sut ya yada bitki cayi olur artik :)
Yok yok yemem hiçbişey artık. Zaten aç da değilimki..
Heyt be..
Büşracım yolunu kısaltıyosun işte ne güzel.. hepimizin yolu çok uzun, ama başarmamızın önündeki tek engel biziz.. yapan nasıl yapıyor.. biz de yapıcaz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…