Ay yapma lutfen. Bende eskiden menulerime yorum yapildiginda cok uzuluyordum. Kimseylede samimiyet kuramiyordum. Ama suan takilmiyorum. Hepinizi de cok seviyorum. Burda jest mimik olmadigi icin bazen yanlis anlasilmalar cok normal
Çok geçmiş olsun acil şifalar.ne oldu birden?
Benimde moralim cok bozuk ananem anjiyo oldu ama damar acilmamis, istanbula gelecekler bypass olcak...
Hemencik de çözmüş sorununu, çok sevindim. Sensiz buralar öksüz kalır. Hem niye herşeyi dert edip içimize yük yapalım ki değil miÜf saçmaladım tamam burdayım.. bi derdim sıkıntım yok tek derdim azıcık alınganlık..
Çok doğruAy yapma lutfen. Bende eskiden menulerime yorum yapildiginda cok uzuluyordum. Kimseylede samimiyet kuramiyordum. Ama suan takilmiyorum. Hepinizi de cok seviyorum. Burda jest mimik olmadigi icin bazen yanlis anlasilmalar cok normal
Ay yapma lutfen. Bende eskiden menulerime yorum yapildiginda cok uzuluyordum. Kimseylede samimiyet kuramiyordum. Ama suan takilmiyorum. Hepinizi de cok seviyorum. Burda jest mimik olmadigi icin bazen yanlis anlasilmalar cok normal
Daha eskiden baska topiclerde vardim ben 2016da. O zamanlar falan cok aliniyordum uzuluyordum
Gız2 kere okudum baştan yapılmadığında diye sonrada doğrusunu.
En çok ben yapıyodum ama herkese kendimede yapıyodum.
O eski balinmaz olan büşra ile şimdiki çok farklı.
Yine yorum yapıcam ayrıca
Cokta şeyapmayin
Ayyyy ne tokatti o yaa animsadim simdi
Sevda demirel gibi bi gün dalacak bana ne dedin sen ne dedin sen diye
Ayyyy ne tokatti o yaa animsadim simdi
Ahahaha ay ne cok güldürdün beni Allahta seni güldürsün
Hande bi sarsılıyodu beyle sinek gibi
Hoş eboe vursa nolar ben ondan zayıf değilim sarsılmam o kadar da ölmedik
Kızlar ben bir süre gelemiyebilirim. Evimde değilim zaten. Sağlık sorunlarımla uğraşıyorum. Evine dönünce tam katılım sağlarım.
Kızlar ben bir süre gelemiyebilirim. Evimde değilim zaten. Sağlık sorunlarımla uğraşıyorum. Evine dönünce tam katılım sağlarım.
Geçmiş olsunKızlar ben bir süre gelemiyebilirim. Evimde değilim zaten. Sağlık sorunlarımla uğraşıyorum. Evine dönünce tam katılım sağlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?