Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şu bonus kafalı arkadaşla ilgiliydi Bonus

Ama aslında alınacak bişey yoktu, hep çok sevmekten
Ay yapma lutfen. Bende eskiden menulerime yorum yapildiginda cok uzuluyordum. Kimseylede samimiyet kuramiyordum. Ama suan takilmiyorum. Hepinizi de cok seviyorum. Burda jest mimik olmadigi icin bazen yanlis anlasilmalar cok normal

Üf saçmaladım tamam burdayım.. bi derdim sıkıntım yok tek derdim azıcık alınganlık..
Hemencik de çözmüş sorununu, çok sevindim. Sensiz buralar öksüz kalır. Hem niye herşeyi dert edip içimize yük yapalım ki değil mi
Ay yapma lutfen. Bende eskiden menulerime yorum yapildiginda cok uzuluyordum. Kimseylede samimiyet kuramiyordum. Ama suan takilmiyorum. Hepinizi de cok seviyorum. Burda jest mimik olmadigi icin bazen yanlis anlasilmalar cok normal
Çok doğruyazı dili farklı anlaşılabiliyor

Ben de menü yazayım..

10:30
2 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
6 zeytin
1 tk tereyağ
1 tk labne
2 dilim tb ekmek

14:30
5-6 dilim karpuz

18:00
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt

21:00
An itibariyle yeşil çayımı içiyorum.

Su 2 lt
Spor 3 mil leslie 45 dk

Gız 2 kere okudum baştan yapılmadığında diye sonrada doğrusunu.

En çok ben yapıyodum ama herkese kendimede yapıyodum.

O eski balinmaz olan büşra ile şimdiki çok farklı.

Yine yorum yapıcam ayrıca

Daha eskiden baska topiclerde vardim ben 2016da. O zamanlar falan cok aliniyordum uzuluyordum seninkileri cok hatirlayamiyorumda Mefkurem ablam saglam yorum yapardi bana

Kızlar ben bir süre gelemiyebilirim. Evimde değilim zaten. Sağlık sorunlarımla uğraşıyorum. Evine dönünce tam katılım sağlarım.

Baktım şimdi miyomdan dolayı sıkıntın

Allah şifa versin kuzum ne diyim ameliyatını erteleme daha hastalıklar bizim için tedavisi var şükür.

Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…