Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bulamiyorum gulmekten öldüm sabah sabah
Evlilik yildonumu unutmadik henuz facebook sagolsun ama hatirladigimiz bir o kaldi 2 sene once 29 temmuzda hastanedeydik ayni böyle sabahtı. Kizimi 17 gunlukken dusurdugum icin hastanedeydik. Kagida dalmis bakarken tarihi farkettim. Normalde esimle cikma yildonumumuz.. o gunden sonra hic kutlamadik birbirimizi. Evlilik yildonumundede ozel bisey yapmiyoruz. İlk sene kapadokyaya gitmistik. Demekki zaman ve hayat sartlari unutturuyor

Efser Sanada sorucaktım arada kaynadın.

Dün o sindirim sistemi bozukluğunla nasıl tatlı gömdün

Hele düzenli menü yazalım ben yorumlıycam yine aşırı eğlenecük
Arada kaynadı diye sevinmiştim

Ben elitimin gününe gitmedim diye sağolsun 1 tabak tatlı, pasta
,kurabiye göndermiş WC çıkmayınca güçsüzleştim canım çekti sanırım

Bunu hatırlatman hiç iyi olmadı

Son düzenleme:
Uzun zamandır eriği tuzla yediğim yoktu bu hafta yediklerim beni şişirmez inş

Pazartesi +2 idim son bildirimden.
Yarın nolucak bakalım çok umudum yok bu hafta için ama olsun.

Bugün 2.5 litreyi kesin içmeliyim kiloma göre 3.5 olmalı aslında da az içtiğim için anlayışlı davranıyorum kendime

Ne gaddar güzel yaaa o küçük tabaktaki ne firinç pirisindeki ne o yımırta niye bi dene?

Porsiyonun az ama sunumun güzel
Gel beraber yapalım
Küçük tabaktaki benim yumurta baharatım minik bir kavanozakimyon, kekik,kırmızıbiber,karabiber,minik biraz zerdeçal tuz koyup karıştırıyorum kızım yumurtayı böyle sevdirmeye çalıyorum adında sihirli toz iyice ilgisini çekiyor.bu şekilde yiyor bende seviyorum 🍽
Yeşil çay,Yumurta diyetisyene gittiğim zamanda 1 taneydi arada 1 beyaz daha ekliyorum
Teşekkür canım

Gunaydin kizlar

Benimkilerde kalktilar simdi hazirlanip markete gitcez aksam icin almam gereken seyler var erkenden alayimda bir daha disari cikma isim olmasin yetistireyim isleri

E eboe Bonus masallah cnm sabah sporlari yapildi
Eki Görüntüle 2278290
Kalkın artık sizede kahvaltı hazırladım elceğizlerimle

Afiyet olsun cnm cok guzel bir kahvalti. Ben de marketten gelince yapcam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…