Yani 94.2 misin bugünHadi ilk kilo bildirimi benden gelsin
Pazar günü 94.9 Pazartesi tartılmayı unuttum 5 gün alışma evreside çokta sıkmadan 94.2 ini verdimtarısı 29.2 kilonun başına
Evet bugün 94.2Yani 94.2 misin bugün
Başlangıç güzel oldu ama sürdürebilirim inşallah 2 gündür yürüyüş ve tibet yapamadım beslenmem de çok yemedim ama kalorili şeylerdi bir düzen oturturum inşallah kendim için bi şeyler yapmak istiyorum ama sabah erken işlerim vardı evden bir çıktım hala kahvaltı yapamadımIyi akşamlar
Buralardayım demek için geldim, daha düzen oturtamadım
E eboe her ne sıkıntın varsa Rabbim biran önce feraha çıkartsın kuzum. Hepsi geçer birgün unutma, çok özletme hemen gel tamam mı
74FRIDA vuuu pek güzel başlangıç yaptın, daim olsun bu azmin, azçık el ver bize de
@HasibeG senin dinginliğinden ve sakinliğinden de istiyorum bir miktar, azmini, iraden söylemiyorum bile
Birde karabuğday nasıl pişiriyorsun bir anlatıver
@Bonus yok öyle bizi toplayıpta kendin koyvermek, dolunay mı seni şeydecek:) burayı sen doldur
@YENA biz burdayız sen neredesin acaba, sevildiğini bil istedim
İnsanlar bu sıcakta ne yapıyor?
-ayran içiyolar.
Biz niye içmiyoruz?
E biz ineğiz.
Seni bu hafta listeye ekliyorum canım.. bundan sonra düzene gireriz beraber olur mu? Menü de paylaşırsan süper olur.Ben suanda TM diyete baslamadım biraz alısma evresındeyım suan tartıldım 91. 2 cıktım 1 kilo vermısım
Tamam olur bana gelen cvbları ben tam goremıorum yavas yavas tam diyete baslıycamSeni bu hafta listeye ekliyorum canım.. bundan sonra düzene gireriz beraber olur mu? Menü de paylaşırsan süper olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?