Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Başarılar diliyorum canım . Allah zihin açıklığı versin. Alanı ne?

Tüh yetişemedim, sabah tartılmamışım, akşam açken tartıldım

HAFTALIK SONUÇLAR

Haftanın 1.si.......................................... Ak kelebek .................................... -1.4 kg

Haftanın 2.si......................................... Amine Busra ............................................. -1 kg

Haftanın 3.sü....................................... Efser ............................................ -0.7 kg

Emeğine sağlık

Eline saglik canim

Ak kelebek harika ilerliyosun canim

Ben denedim, aynen dediğin gibi oluyor canım.. Sonrasında saldırıyosun.. herşeyden, doyarak, kararında yemek lazım..
Ben şuanki diyet listeme bile tam anlamiyla uyamiyorum. Uymadigim halde epey yol gittim. Acikcasi sanki kgnun birden gitmesinden korkuyorum. Hizli verip birden alirim diye. Biz buna musaitiz

Ben şuanki diyet listeme bile tam anlamiyla uyamiyorum. Uymadigim halde epey yol gittim. Acikcasi sanki kgnun birden gitmesinden korkuyorum. Hizli verip birden alirim diye. Biz buna musaitiz
Yani kiloyu versek bile hep diyet modunda olmak zorundayız bunu kabullenmek lazım.. O yüzden sağlıklı beslenmeyi ve hareketi alışkanlık haline getirmek lazım. Tabiki zayıflayınca da tamamen mahrum bırakmayacağız kendimizi herşeyden, ama dengelemeyi başarmak lazım sonrasında..
Bknz YENA

evet hayatimiz hep bir diyetle gececek belki. Ama simdiki kadar kati olmaz en azından hedeflerimize ulasirsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…