Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende oyleydim inan. Sadece aliskanlik bu. Yatmadan yinede yogurt yada sut tuketebilirsin. Ben epeyce bir sure öyle yaptım

Hosbuldum ablacim. Sizleri gormek mutlu etti beni. Aynen korumayi bir gun basaracagiz insallah.

Slm canlar nasılsınız, sınava giren evlatlarımıza başarılar dilerim, babalar günü de geldi geçti tum babaların günü kutlu olsun, hastalar şifa dertlilere deva , banada bol istahsiz gunlet diliyorum anacim zira deli bir iştahla cayliycam kim göz degdirdiyse gözü çıksın

Menü

10:30
1 haşlanmış yumurta
10 zeytin
2 kk süzme peynir
2 dilim tam buğday ekmek

15:00
2-3 kraker
3 çatal rulo pasta

18:00
3 parça tavuk pirzola fırında
1 dilim tam buğday ekmek

Aralarda yeşil çay, kiraz sapı, nane limon çayları...

Su 2 lt

Spor 45 dk yürüyüş

Kaçamaklı bi gün oldu malesef..

Kendini frenle rakibem.yemek almak kolay da vermek cok zor.ben bayeamda bi saldm 10 gunde 6 kilo arti ciktm.yani bu kadsr kisa surede nasil kilo aliniyo aklim almiyo

Hosgeldin canm.

bonus hevnis oldun canm.valla beni de regli perisan etti.bi gariplik oldugu kesin.dr gidecem.benimkini buyuk ihtimal troit etkiledi.
Teşekkür ederim. Ben de tiroit var ama regle etki edeceğini hiç düşünmemiştim. Doktor ne diyecek merak ettim.
Edibe12 edibe nasilsin cnm dün nasil gecti
Maalesef dün de bugün de pek parlak geçmedi.
Senden naber?

Kendini frenle rakibem.yemek almak kolay da vermek cok zor.ben bayeamda bi saldm 10 gunde 6 kilo arti ciktm.yani bu kadsr kisa surede nasil kilo aliniyo aklim almiyo
Ben de o kadar hızlı almayı başarabilenlerden.
Bu aralar modum düşük. Yazı boyle hayal etmiyodum. Bol terlemeli, bol yürüyüşlü olacaktı. Kurban bayramina kadar 10 kg daha veririm diyodum. Haziran yarilandi ben hâla 90 larda geziyorum 89 bile goremedim :/
Ben de aynı duygular içindeyim

Kati diyetin sonucu bence bu cok hizli kg almak.. 2010da 78den 58e 9 10 ayda düştüm. Eylul ayi ben 58 kg okul icin yeni pantolon aldim. Sonra bir depresyonla ikinci yari icine giremedim. Sonraki yaz 65 kg idim... Evlenirken 72, hamilelik oncesi 86 ve bingooo dogumda 113 kg :/
O yuzden simdi birden vermekten cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…