Bende oyleydim inan. Sadece aliskanlik bu. Yatmadan yinede yogurt yada sut tuketebilirsin. Ben epeyce bir sure öyle yaptımZaten benim en buyuk problemim gece yemesi cnm
Yoksa kararli olursam gündüz kendimi tutabiliyorum
Bu hafta guzel bi eksi görmek istiyorum
O yuzden alismak zorundayim
Gec yatmakta bi problem
Ama ben erken yatsam bile gece uyanip yine mutfaga giderim
Bunu kafamda bitirmeliyim
Hosbuldum ablacim. Sizleri gormek mutlu etti beni. Aynen korumayi bir gun basaracagiz insallah.hosgeldin saraycam
Şu verip geri almalari bi halledemedik
Ama yinede umudumuzu kesmeyelim
Kimbilir belki birgun bizde korumayi ogreniriz
Şimdi vermeye odaklanalim
masallah cok guzel cnm aksamlari baya hafif tutuyosun
artik israrlara kanmiyalim canikom :))
yaglama ne kadar yazmamisin cnm umarim fazla degildir
cok gecmis olsun cnm
Menü guzel sayilir :) dondurma arada olabilir
plan gayet guzel cnm
sen spor saloluna yazilmistin ne oldu cnm
Hosbuldum. Cok tesekkur ederimHoşgeldin ..umarım sağlıkla hedefledigin kiloda olursun ❤
Hiyerarşi yok burda
Kiymetlimis eboe ve bonus özellikle eboe ilgileniyor çok fazla.. çünkü bonus kaytariyor arada , duymasın diye etiketlemedim
Kendini frenle rakibem.yemek almak kolay da vermek cok zor.ben bayeamda bi saldm 10 gunde 6 kilo arti ciktm.yani bu kadsr kisa surede nasil kilo aliniyo aklim almiyoSlm canlar nasılsınız, sınava giren evlatlarımıza başarılar dilerim, babalar günü de geldi geçti tum babaların günü kutlu olsun, hastalar şifa dertlilere deva , banada bol istahsiz gunlet diliyorum anacim zira deli bir iştahla cayliycam kim göz degdirdiyse gözü çıksın
Teşekkür ederim. Ben de tiroit var ama regle etki edeceğini hiç düşünmemiştim. Doktor ne diyecek merak ettim.Hosgeldin canm.
bonus hevnis oldun canm.valla beni de regli perisan etti.bi gariplik oldugu kesin.dr gidecem.benimkini buyuk ihtimal troit etkiledi.
Maalesef dün de bugün de pek parlak geçmedi.Edibe12 edibe nasilsin cnm dün nasil gecti
Ben de o kadar hızlı almayı başarabilenlerden.Kendini frenle rakibem.yemek almak kolay da vermek cok zor.ben bayeamda bi saldm 10 gunde 6 kilo arti ciktm.yani bu kadsr kisa surede nasil kilo aliniyo aklim almiyo
Ben de aynı duygular içindeyimBu aralar modum düşük. Yazı boyle hayal etmiyodum. Bol terlemeli, bol yürüyüşlü olacaktı. Kurban bayramina kadar 10 kg daha veririm diyodum. Haziran yarilandi ben hâla 90 larda geziyorum 89 bile goremedim :/
Zaten ben kiştan cok yazin depresyona giriyorum. Havadan mi sudan mi, birbirimize destek olup bu yolu kolaylamamiz lazimBen de o kadar hızlı almayı başarabilenlerden.
Ben de aynı duygular içindeyim
Ayniyiz senle canım. Cumaya kim daha eksi cikarsa diğerine acı bir kahve soylesintartıldım defalarca sayfaya girdim ama yazmayı unuttum
90,5 kilom
Ayniyiz senle canım. Cumaya kim daha eksi cikarsa diğerine acı bir kahve soylesin
Bu gazla birazdan yesilcay icerim benhadi bakalım
Bu gazla birazdan yesilcay icerim ben
Ben pazartesi baslayinca surduremiyorum. Bu hafya hergun menu bildir bekliyorumbugünü saymayalım yarın pazartesi klasik başlangıclar ile merhaba diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?